Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

kaolko

a zas to bude tak ze tepli ostanete doma a budem volat zakkymu a rastovi a obaja ze aaale nikde sme nesli  ;D

proghopik

Quote from: kaolko on 20. Apríl , 2010, 14:52:51
a zas to bude tak ze tepli ostanete doma a budem volat zakkymu a rastovi a obaja ze aaale nikde sme nesli  ;D

Tak chapes, velke GPC piva boli minulostou spred 4-5 rokov. Dnes uz je moda inde, sme uz viac zzensteli a jemnejsi. Rockerstvo je davno minulost.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Dejvo

Aj aj chcem ist na pivo. Ale jedine ak pojde aj Branko.

proghopik

Quote from: Dejvo on 20. Apríl , 2010, 14:58:59

Ja som tiez Branko.  :kiss: :laugh:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

javanne

Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers

Dejvo

Branko

Quote from: Dejvo on 20. Apríl , 2010, 14:58:59
Ja chodim len na svetle pivo... :(

Pitu

Navrhujem dať pivo v pondelok 26.4.. Nič zaujímavého sa večer nedeje a môžeme si dať v kľude do nosa a pokecať.. ;)

MMM

Quote from: Branko on 20. Apríl , 2010, 18:37:05
Ja chodim len na svetle pivo... :(

A mozes si to pivo vobec dovolit, ked s Jarosom ksefty nejako nefunguju?

MMM

Inak, na pivko by som rad zbehol, ak pojdete nejako v rozumnom case na rozumne miesto  :drink:

zakky

ja mozem kludne asi aj ten pondelok co pisal pitu

mn

ja by som sa tiez stavil za predpokladu, ze to bude v hlavnom meste .. do cudziny nechodim   
"Practice cures most tone issues" John Suhr

zakky

kedze tema je ze na pivo v BA  ;D

mn

Quote from: zakky on 21. Apríl , 2010, 11:19:20
kedze tema je ze na pivo v BA  ;D

ja som len chcel trochu vzpruzit CPckarov  :)
"Practice cures most tone issues" John Suhr

Pitu

Takže keďže už sa pár ľuďom termín pozdáva, pivo bude v pondelok 26.4.. Už len dohodnúť sa na krčme.. ;)