Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

Yugi00

Furt ked sa ide na pivo tak som chory  ;D skuste nabuduce inac zvolit termin, aby ste ojebali moje bacile
Im a little princess

garde

....ja by som si aj dovču vybral na ďalší deň, len aby som sa mohol riadne zepáliť na pive v BA, len kua či by som trafil na hotel....
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"

killo

Quote from: rastis on 22. Február , 2012, 17:26:41
v metropole nasej milovanej :evil:

sak to viem, myslel som krcmu konkretnu :-D ale tak neozvali ste sa vcas a nemam na nikoho z vas fon tak som bol na dve u ocka :-D
Captain SEXXX !!

rastis

Quote from: killo on 22. Február , 2012, 23:06:57
sak to viem, myslel som krcmu konkretnu :-D ale tak neozvali ste sa vcas a nemam na nikoho z vas fon tak som bol na dve u ocka :-D

kazda vyhovorka stoji gros, visis mi dva  :evil:

rastis

Quote from: kubo63 on 22. Február , 2012, 20:15:07
Idete ? Ja by som sa dojebau za vami.  :drink:

vsak ale ty mas cislo minimalne na Brana urcite. vysedavali sme asi do pol tretej...

kubo63

Quote from: rastis on 23. Február , 2012, 10:42:02
vsak ale ty mas cislo minimalne na Brana urcite. vysedavali sme asi do pol tretej...

Mam, mam. Len nam od Pana Boha nie je dopriate aby sme sa stretli.  ;D

proghopik

Quote from: rastis on 23. Február , 2012, 10:42:02

Do pol stvrtej.  8)
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Iggy

dobre, ze som nesiel, krista. ponocovanie cez tyzden, by ma druhy den v praci zabilo...
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

proghopik

Quote from: Iggy on 23. Február , 2012, 16:27:52
dobre, ze som nesiel, krista. ponocovanie cez tyzden, by ma druhy den v praci zabilo...

Karierista  :X ;D
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

brdo prvy

Quote from: proghoper on 23. Február , 2012, 16:14:42
Do pol stvrtej.  8)
ste sa vcera pretekali ,ze kto rano viac nafuka ,ze  ;D

rastis

Quote from: brdo prvy on 23. Február , 2012, 16:35:46
ste sa vcera pretekali ,ze kto rano viac nafuka ,ze  ;D

nahodou, uz som uplne vytriezvel  :whistle:

rastis

proghopik

Quote from: rastis on 23. Február , 2012, 16:43:47
nahodou, uz som uplne vytriezvel  :whistle:

Vidis, nie sme este stare zelezo uplne. Treba len trosku trenovat obcas.  8)

rastis

Quote from: proghoper on 23. Február , 2012, 16:47:13
Vidis, nie sme este stare zelezo uplne. Treba len trosku trenovat obcas.  8)

isiel by som aj dnes  :evil:

Iggy

Quote from: rastis on 23. Február , 2012, 16:48:44
isiel by som aj dnes  :evil:
a dnes ne? by sme mohli aj s frajerkami... ci to ne tu mam dohadovati?
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?