Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

proghopik

Quote from: cubo on 07. Máj , 2013, 15:05:42
kde to bude?

Na Radlinskeho, doslova oproti Danovemu riaditelstvu, hned za rohom vlavo smerom na Racianske myto je gymnazium Vazovova.

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

cubo

Quote from: proghoper on 07. Máj , 2013, 15:10:14
Na Radlinskeho, doslova oproti Danovemu riaditelstvu, hned za rohom vlavo smerom na Racianske myto je gymnazium Vazovova.

super to mam blizko :) o kolkej sa mam dostavit? :drink:

proghopik

Quote from: cubo on 07. Máj , 2013, 15:11:16
super to mam blizko :) o kolkej sa mam dostavit? :drink:

My tam ako clenovia elity fora a jeho starsinovia budeme s Rastisom uz od 19:30.  8)
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

rastis

Quote from: proghoper on 07. Máj , 2013, 15:13:27
My tam ako clenovia elity fora a jeho starsinovia budeme s Rastisom uz od 19:30.  8)

a aby sme nakoniec nezostali sami  :evil:

proghopik

kubog

Ja dojdem urcite, dufam ze zvysok nesklame :)

proghopik

Quote from: kubog on 07. Máj , 2013, 15:24:13
Ja dojdem urcite, dufam ze zvysok nesklame :)

Kto nedojde z tych co pisali, bude mat rovno 2 mesacny BAN  ;D

miso_kolo

stoka!

cubo

rasto pride? tak to som tam  :laugh: nedalo by sa vam aj skorej? akurat rozmyslam kde budem kvasit do 19:30 ;D

exhumer

ja sa bojim ze sa moc opijem  :laugh:
ale asi pridem
WEIRD THRASH

kubo63

Bude aj nejaky catering?

kaolko

Quote from: kubo63 on 07. Máj , 2013, 16:05:03
Bude aj nejaky catering?

jekatering.. za toto bude treestne oznamenie tiez..

mn

"Practice cures most tone issues" John Suhr

kubo63

Quote from: kaolko on 07. Máj , 2013, 16:09:53
jekatering.. za toto bude treestne oznamenie tiez..

Ic zavolat na postu zandarov  ;D

kubog

Toto bude skutocne velkolepe, ja tam budem uz cca 1845, bude tam niekto skor? Ak ano dajte mobily alebo pockajte tam  ;D Ja tam asi zapikujem rovno  :kiss: