Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

rastis

super. zaverecny Zbrojnos sme si mohli odpustit, respektive zvolit radsej tichsi podnik... neviem, co nas to zrovna tam muselo dotiahnut :)

proghopik

Quote from: rastis on 28. Február , 2014, 14:21:29
super. zaverecny Zbrojnos sme si mohli odpustit, respektive zvolit radsej tichsi podnik... neviem, co nas to zrovna tam muselo dotiahnut :)

Ty si nas tam navigoval. :evil: Otrasny podnik inak. Ale inak bolo fajn.  :)
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

rastis

no lebo som si predstavoval tiche kludne miesto a ne pridrbanu krcmu, co sa zabudla v roku 1994  :uff:

proghopik

Quote from: rastis on 28. Február , 2014, 14:27:45
no lebo som si predstavoval tiche kludne miesto a ne pridrbanu krcmu, co sa zabudla v roku 1994  :uff:

Fakt neviem preco sme tam skoncili, lebo v celom okoli uz ani horsia krcma nie je. ;D Ale tak co uz.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

mr. redwine

Quote from: rastis on 28. Február , 2014, 14:21:29

...teraz som rozmyslal ako to ze mi ten hluk v zbrojnosovi aztak nevadil ...potom mi doslo ze ked som prisel do malewillu, uz som mal pred vami 3 pivovy naskok  ;D
,,a beer a day keeps the doctor away."

Roberto

co tak dat pivo na buduci tyzden v Omame BA? pridem zas po dlhej dobe, tak by sa patrilo to patricne zapit. Mozno pride so mnou nejaka starinka na pivo, ako za starych cias.  :drink:
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

rastis

v zasade preco nie :)

Roberto

Quote from: rastis on 06. Júl , 2014, 20:53:45
v zasade preco nie :)
som ti pisal na sestrine narodky email a ty nic  :kiss:
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

rastis

proghopik

Quote from: Roberto on 06. Júl , 2014, 21:02:04
som ti pisal na sestrine narodky email a ty nic  :kiss:

Rasto je v poslednej dobe velky pivny flakac.  :evil:

rastis

zeby dostal rozum a prestal pit ? ( ;D :laugh: ;D)

Pitu

rád by som vás uvidel po dlhej dobe. Moc voľna nemám, čo tak najbližšia streda? ;) V Omame ale zatvárajú dosť skoro.

javanne

tiez by som sa pridal, okrem stvrtka mozem  :drink:
Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers

PS1984

Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.

proghopik

Quote from: Pitu on 07. Júl , 2014, 00:14:20
Moc voľna nemám, čo tak najbližšia streda? ;) V Omame ale zatvárajú dosť skoro.

Myslis tu v buducom tyzdni hej? Lebo Robo dojde az teraz cez vikend.

Inak samozrejme rad dojdem  :)