Altostratus
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 30. Máj , 2007, 19:39:17 » |
|
Plat fórového upratovača ma celkom uživí a admini si za svoje platy môžu dovoliť aj všeliaké tie vintage zosíky, čo tu o nich píšu. Za každý zmazaný príspevok mám prémiu. Bohužiaľ, momentálne je stav adminov naplnený. Medzi nás sa len tak niekto nedostane.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 31. Máj , 2007, 02:36:08 » |
|
no co je slubotechny, parockery, co musia spinkat uz o desiatej, ;)toto je kamaratska sudrzost??? ) Progy ty sem radsej ani nechod:D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 31. Máj , 2007, 09:03:51 » |
|
rudy, to vies, bratislava, kancelarske krysy, 80% ludi robi za kompom. Kde je komp, tam je internet a kde je internet nieje pracovna moralka, ja som toho prikladom A ku vcerajsku: Popici akcia, asi jedna z najelepsich s gpc partiou. Sme potiahli pekne od osmej do tretej. Kecalo sa, hralo sa, fotilo sa, pilo sa...faajn. Sice som spal 3 hodiny a teraz v robote som dost rozjebany, ale to vobec nevadi Pitu dakujeme, za pozvanie a aj za akciu!
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 31. Máj , 2007, 09:19:17 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 31. Máj , 2007, 10:02:31 » |
|
no co je slubotechny, parockery, co musia spinkat uz o desiatej, ;)toto je kamaratska sudrzost??? ) Progy ty sem radsej ani nechod:D Nuz, neda sa stale chlastat. Radsej treba viac hrat.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 31. Máj , 2007, 11:30:15 » |
|
Tiez sa pridam, bolo to velmi prijemne stretnutie, zas som sa skoro previezol do Humenneho, ale sofer bol laskavy a zastavil mi... Peto diky.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 31. Máj , 2007, 15:49:35 » |
|
jo, fajnovucko bolo. zo zaciatku trochu masovka na moj vkus a hlavne na to, ze som moc pit nemohol, ale nakoniec sa utriasla spravna partia dokoncacov bolo velmi fajne. diky za pozvanie pitu. A Iggy: Uz si si oblubil Mila ? nie
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 31. Máj , 2007, 18:25:45 » |
|
bambus prihod nejake fotky zo vcerajso-dneskasej cajikovej akcie :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 10. Jún , 2007, 02:16:58 » |
|
cafte rockery, prave som sa vratil mega gpc piva ))))) ja , rastik progy:) som dost opity, ale bolo dobre:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 10. Jún , 2007, 07:18:59 » |
|
No pekne ... to musis byt riadne opity, ked si sa vratil z GPC piva po tyzdni a pol.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 10. Jún , 2007, 09:58:50 » |
|
hej, kuurnik toto by mi mali zakazat, vzdy ked dojdem domov nadrbany, sadnem za net a vypisujem chobotiny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 10. Jún , 2007, 10:32:06 » |
|
cafte rockery, prave som sa vratil mega gpc piva ))))) ja , rastik progy:) som dost opity, ale bolo dobre:) Hej hej, fajn bolo, len to teplo ma spolu s opicou nemilosrdne nici.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Konečník
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 10. Jún , 2007, 14:06:34 » |
|
kebyste radsej vjac hrali ako chlastali
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 10. Jún , 2007, 14:21:01 » |
|
kebyste radsej vjac hrali ako chlastali
Radi by, ale alkohol je pre nich praca na plny uvazok a nenechava moc priestoru nejakym konickom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 10. Jún , 2007, 14:32:05 » |
|
Ved vies. ONI. Uniesli Elvisa a robia rozne nie bezne pokusy na beznych ludoch. Plus sa nam seru do poli, kde robia kruhy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|