Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

Martinlm

No ale podme podme, dnes mi volal marcel, ze pride aj on, ma najviac prispevkov a este nebol...

iMbUS

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

rastis

Quote from: Progrocker on 19. September , 2007, 12:10:45
Pivo bolo vcera. A celkom vydarene. :)

presne tak, lemry lenive. pivo bolo vcera. ucast: ja, Darthez, Progrocker, MartinLM, Iggy a Homar

Pitu

Ja so swordym, Katkou z Margot a inými ľuďmi (gitaristov bolo požehnane :) ) sme boli v Rančíku na Los Remedios (flamenco-Stano Kohútek), bolo tiež fajn. ;)

swordy

presne tak:) katka sa nam konecne naplno mohla venovat  ;D  ;D
Fakt by ste aspon raz mali vidiet pani gitaristi, ako vyzera kvalitne flamencove vystupenie s vybornymi muzikantami  \m/

iMbUS

jak ze bolo vcera pivo dopici a ja o tom neviem? kde sa to pisalo? kto sa s kym dohadoval?
vrrr
Mame nejake novinky.

Darthez

BOOGIESOUND

za rock  ]:-> a za gemer  :drink:

iMbUS

no vyborne a tato tema tu je na co?
Mame nejake novinky.

Pitu

Quote from: iMbUS on 20. September , 2007, 09:39:05
no vyborne a tato tema tu je na co?

Dohodli sa až niekedy večer na poslednú chvíľu. Čo si neprišiel s Katkou do Rančíka, keď už si s ňou bol v Auparku?? ;)

swordy

on bol s katkou v Auparku?? TAK TO TEDA NE  :-9  :-9

pista58

vam sa tusim mihne pred nosom dievca s gitarou a uz ste makkoty  :laugh: (vsetok dalsi flame prosim v threade "pre hiwattofilov" dakujem)
o-yep sro

iMbUS

Quote from: swordy on 20. September , 2007, 09:48:13
on bol s katkou v Auparku?? TAK TO TEDA NE  :-9  :-9

a takto vznika bulvar :)
Mame nejake novinky.

katarina

No ved ja stiham byt na viacerych miestach sucasne a robit viacero veci naraz, ako spravna zena! :laugh:
Ale nie...Imbusa som stretla v Auparku este predtym, nez som sa rozhodla ist na flamenco do rancika...bulvar zneskodneny... ;)

swordy