No fajn, tak ked som si to na seba usil totok
Ja som si v roku 2001 spravil taky kvazy album. Nahral som tam nejake Metallici, Iron Maiden , Zeppelin a jednu vlastnu. Je to cele bez spevu a len gitary (vrsvene)
! UPOZORNENIE !
Ja viem, ze to je zle, nedotiahnute, nerytmicke a hrozny zvuk, preto to davam sem.
Moja vlastna \"skladba\", ktora sa vyvinula od tej uvodnej vybrnkavacky. Ked v tom cistom sole spoznate nejakeho gitaristu a konkretny song, tak mate u mna male pivo :silly:
FinishedDalsia vec je solo zo Stairway to Heaven, ktore mi vtedy kamos uplne chvalil, ze to nema chybu. (ale prvy ton je vytiahnuty presne...no skoro)
Stairway To Heaven (solo)Nasleduje moj vrchol, na ktory som bol nesmierne hrdy a to z viacerych dovodov. Jedna sa o instrumentalku Call of Ktulu od Metallici. Tuto vec si strasne cenim, lebo tie bicie co tam pocujete su sice midi, ale uplne presne stiahnute zo zivaku S&M a nota po note pisane do fracuzkeho midi programu (Music Magic?). Len tie bicie som robil dlhe mesiace, videokazetu som 3x zodral od toho, ako som to stale pretacal a pozeral na Ulricha, ktory buben a cinel kedy buchne a este som to musel zladit rytmicky, co mne vtedy samozrejme nic nehovorilo. Dalej nehovorim o tom, ze miestami je tam navrstvenych 5 gitar do tych roznych trojhlasov a podobne. (pozn. solo je DOST zle, tak to vydrzte
) Snad moje usilie nebolo na zmar, vela som sa vtedy naucil a mozno raz spravim remake, ked budem mat tolko casu co kedysi.
Call Of KtuluA este konfiguracia a pouzite veci.
Gitara: Jolana Iris
Efekt: Zoom 505 II
PC: Pentium 166 MHz (zvukovka on board, ta mi potom odisla tak som kupil od kamosa nejaku dobru vraj)
SW: Sound Forge 6(?)