Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
21. November , 2024, 23:56:58
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: NI GuitarRig2  (Prečítané 34001 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #105 kedy: 12. November , 2007, 15:21:39 »

Humbucker DiMarzio Fast Track II. A ten input tam mas naco, ked Ti to kresli ? Vsak cca viem, ako asi kresli JCM, ako asi kresli AC30, tak si ten input nastavim adekvatne tak, nech nerobim z TwinReverbu hi-gain

no input som mal tusim asi tak na 25%..to je vela?
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #106 kedy: 12. November , 2007, 15:23:17 »

ked niekto nevie takuto jednoduchu vec ako zahrat na gr2 tak dobru vlastnu nahravku co si sam spravi tak najskor o 5 rokov.

tak toto som nepochopil.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #107 kedy: 12. November , 2007, 15:23:35 »

na na DI boxe si si nastavil kolko? aj od toho levelu aky je na DI boxe to zavisi
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #108 kedy: 12. November , 2007, 15:38:23 »

no input som mal tusim asi tak na 25%..to je vela?

vobec netusim, ja tam nenastavujem s cislami nic. skratka ked tie ampy kreslia tak, ako cca maju, vtedy je ta input vec nastavena spravne.
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #109 kedy: 12. November , 2007, 15:55:38 »

vobec netusim, ja tam nenastavujem s cislami nic. skratka ked tie ampy kreslia tak, ako cca maju, vtedy je ta input vec nastavena spravne.

len ja neviem,ako tie ampy maju kreslit,ked som na ziadnom nikdy nehral. Ake mas hodnoty na inpute a outpute? myslim volume..kolko dB

s cislami tam ani ja nemam nic,to som povedal iba tak orientacne od oka. A co sa tyka tej krabicky..len tak pre istotu. :)..ta krabicka ma byt vypnuta,cize signal ma nou len prechadzat,hej? A kedze je vypnuta,tak tie potaky na nej mozu byt hocijako,nema to na to ziadny vplyv?
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #110 kedy: 12. November , 2007, 16:05:12 »

vypnuta? Fuuha zíram to mas potom true bypass? ak hej, tak to potom ako keby si ju ani nemal ha ha ha
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #111 kedy: 12. November , 2007, 16:07:04 »

myslim ze rastis to viackrat zdoraznoval, ze ma byt vypnuta. Min 50% beznych  krabiciek nema true bypass, takze menia signal
Zaznamenané

stoka!
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #112 kedy: 12. November , 2007, 16:09:48 »

len ja neviem,ako tie ampy maju kreslit,ked som na ziadnom nikdy nehral. Ake mas hodnoty na inpute a outpute? myslim volume..kolko dB...

vecer pozrem, napisem

...A co sa tyka tej krabicky..len tak pre istotu. :)..ta krabicka ma byt vypnuta,cize signal ma nou len prechadzat,hej? A kedze je vypnuta,tak tie potaky na nej mozu byt hocijako,nema to na to ziadny vplyv?

presne tak - vtedy by to malo pracovat - sice vypnuta (potaky nereaguju) ale ked vyberes baterku, signal nepreleze
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #113 kedy: 12. November , 2007, 16:09:54 »

myslim ze rastis to viackrat zdoraznoval, ze ma byt vypnuta. Min 50% beznych  krabiciek nema true bypass, takze menia signal

okej...ja som sa len pre istotu pytal.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #114 kedy: 12. November , 2007, 16:12:30 »

vypnuta? Fuuha zíram to mas potom true bypass? ak hej, tak to potom ako keby si ju ani nemal ha ha ha

vsak logicky. vypnuta v zmysle, ze nerobi ten svoj efekt (trebars buster, dilej, to je jedno), ale kedze NIE JE truebyppas, tak signal nou prejde pozmeneny. pokial by to bolo truebypass, nemalo by zmysel ju tam mat, to si moze clovek rovno spravit dve hole samoce protisebe a pichnut do nich kable.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #115 kedy: 12. November , 2007, 16:14:46 »

vsak logicky. vypnuta v zmysle, ze nerobi ten svoj efekt (trebars buster, dilej, to je jedno), ale kedze NIE JE truebyppas, tak signal nou prejde pozmeneny. pokial by to bolo truebypass, nemalo by zmysel ju tam mat, to si moze clovek rovno spravit dve hole samoce protisebe a pichnut do nich kable.

prave preto som sa spytal resp. dal do pozornosti
Zaznamenané

opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #116 kedy: 15. November , 2007, 09:52:27 »

páni, totok laboruvaňje a nekompatybilita zvukových výsletkof vyplýva s teho, že v gujitár rigu je pokokkot rackof, a na každom sa vpoctate dá nastaviť gain, tagže sa potom nedivme...plus do teho ešte volajaká krabička hardvérová. Preto sa z teho doluje dobrý zvuk aj hodinu  Bavím sa skvele
Zaznamenané
max
pravidelný návštevník
Príspevkov: 380

« Odpoveď #117 kedy: 16. November , 2007, 07:59:59 »

Presne tak Oposum, kvoli tomu som s nim prestal a vlastne aj preto ze nemam disciplinu. Vzdy som isiel hrat alebo cvicit a namiesto toho som sa cele hodiny jebal s presetmi a hladal "the right sound".
Zaznamenané

TURN IT UP Si píš!!!
PalinkoZa
pravidelný návštevník
Príspevkov: 151

« Odpoveď #118 kedy: 28. Február , 2009, 21:44:08 »

kurde  Bavím sa skvele mne to stale susti, aj na notase a aj na novom Pc, teraz ale pouzivam NI GR 3, vedel by mi niekto poradit aku internu ci externu zvukovku kupit alebo co mi k tomu treba ,aby mi to uz nehucalo  Bavím sa skvele ? vdaka  Na zdravie!
Zaznamenané

Randall G3 150W, Laney 200W
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #119 kedy: 28. Február , 2009, 21:50:07 »

kurde  Bavím sa skvele mne to stale susti, aj na notase a aj na novom Pc, teraz ale pouzivam NI GR 3, vedel by mi niekto poradit aku internu ci externu zvukovku kupit alebo co mi k tomu treba ,aby mi to uz nehucalo  Bavím sa skvele ? vdaka  Na zdravie!

boha, ty si autor tejto temy Bavím sa skvele
noo, po 3 rokoch uspech, ked furt susti  :)Na zdravie!

vie niekto v tomto robiť ?
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.118 sekund, 22 otázok.