vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 12. November , 2007, 15:21:39 » |
|
Humbucker DiMarzio Fast Track II. A ten input tam mas naco, ked Ti to kresli ? Vsak cca viem, ako asi kresli JCM, ako asi kresli AC30, tak si ten input nastavim adekvatne tak, nech nerobim z TwinReverbu hi-gain
no input som mal tusim asi tak na 25%..to je vela?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 12. November , 2007, 15:23:17 » |
|
ked niekto nevie takuto jednoduchu vec ako zahrat na gr2 tak dobru vlastnu nahravku co si sam spravi tak najskor o 5 rokov.
tak toto som nepochopil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 12. November , 2007, 15:23:35 » |
|
na na DI boxe si si nastavil kolko? aj od toho levelu aky je na DI boxe to zavisi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 12. November , 2007, 15:38:23 » |
|
no input som mal tusim asi tak na 25%..to je vela?
vobec netusim, ja tam nenastavujem s cislami nic. skratka ked tie ampy kreslia tak, ako cca maju, vtedy je ta input vec nastavena spravne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 12. November , 2007, 15:55:38 » |
|
vobec netusim, ja tam nenastavujem s cislami nic. skratka ked tie ampy kreslia tak, ako cca maju, vtedy je ta input vec nastavena spravne.
len ja neviem,ako tie ampy maju kreslit,ked som na ziadnom nikdy nehral. Ake mas hodnoty na inpute a outpute? myslim volume..kolko dB s cislami tam ani ja nemam nic,to som povedal iba tak orientacne od oka. A co sa tyka tej krabicky..len tak pre istotu. ..ta krabicka ma byt vypnuta,cize signal ma nou len prechadzat,hej? A kedze je vypnuta,tak tie potaky na nej mozu byt hocijako,nema to na to ziadny vplyv?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 12. November , 2007, 16:05:12 » |
|
vypnuta? to mas potom true bypass? ak hej, tak to potom ako keby si ju ani nemal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 12. November , 2007, 16:07:04 » |
|
myslim ze rastis to viackrat zdoraznoval, ze ma byt vypnuta. Min 50% beznych krabiciek nema true bypass, takze menia signal
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 12. November , 2007, 16:09:48 » |
|
len ja neviem,ako tie ampy maju kreslit,ked som na ziadnom nikdy nehral. Ake mas hodnoty na inpute a outpute? myslim volume..kolko dB...
vecer pozrem, napisem ...A co sa tyka tej krabicky..len tak pre istotu. ..ta krabicka ma byt vypnuta,cize signal ma nou len prechadzat,hej? A kedze je vypnuta,tak tie potaky na nej mozu byt hocijako,nema to na to ziadny vplyv? presne tak - vtedy by to malo pracovat - sice vypnuta (potaky nereaguju) ale ked vyberes baterku, signal nepreleze
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 12. November , 2007, 16:09:54 » |
|
myslim ze rastis to viackrat zdoraznoval, ze ma byt vypnuta. Min 50% beznych krabiciek nema true bypass, takze menia signal
okej...ja som sa len pre istotu pytal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 12. November , 2007, 16:12:30 » |
|
vypnuta? to mas potom true bypass? ak hej, tak to potom ako keby si ju ani nemal vsak logicky. vypnuta v zmysle, ze nerobi ten svoj efekt (trebars buster, dilej, to je jedno), ale kedze NIE JE truebyppas, tak signal nou prejde pozmeneny. pokial by to bolo truebypass, nemalo by zmysel ju tam mat, to si moze clovek rovno spravit dve hole samoce protisebe a pichnut do nich kable.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 12. November , 2007, 16:14:46 » |
|
vsak logicky. vypnuta v zmysle, ze nerobi ten svoj efekt (trebars buster, dilej, to je jedno), ale kedze NIE JE truebyppas, tak signal nou prejde pozmeneny. pokial by to bolo truebypass, nemalo by zmysel ju tam mat, to si moze clovek rovno spravit dve hole samoce protisebe a pichnut do nich kable.
prave preto som sa spytal resp. dal do pozornosti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 15. November , 2007, 09:52:27 » |
|
páni, totok laboruvaňje a nekompatybilita zvukových výsletkof vyplýva s teho, že v gujitár rigu je pokokkot rackof, a na každom sa vpoctate dá nastaviť gain, tagže sa potom nedivme...plus do teho ešte volajaká krabička hardvérová. Preto sa z teho doluje dobrý zvuk aj hodinu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
max
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 16. November , 2007, 07:59:59 » |
|
Presne tak Oposum, kvoli tomu som s nim prestal a vlastne aj preto ze nemam disciplinu. Vzdy som isiel hrat alebo cvicit a namiesto toho som sa cele hodiny jebal s presetmi a hladal "the right sound".
|
|
|
Zaznamenané
|
TURN IT UP
|
|
|
PalinkoZa
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 28. Február , 2009, 21:44:08 » |
|
kurde mne to stale susti, aj na notase a aj na novom Pc, teraz ale pouzivam NI GR 3, vedel by mi niekto poradit aku internu ci externu zvukovku kupit alebo co mi k tomu treba ,aby mi to uz nehucalo ? vdaka
|
|
|
Zaznamenané
|
Randall G3 150W, Laney 200W
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #119 kedy: 28. Február , 2009, 21:50:07 » |
|
kurde mne to stale susti, aj na notase a aj na novom Pc, teraz ale pouzivam NI GR 3, vedel by mi niekto poradit aku internu ci externu zvukovku kupit alebo co mi k tomu treba ,aby mi to uz nehucalo ? vdaka boha, ty si autor tejto temy noo, po 3 rokoch uspech, ked furt susti vie niekto v tomto robiť ?
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
|