Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 05:15:00
Strán: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 44 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: hrúbka a kvalita strún  (Prečítané 121951 krát)
0 užívateľov a 15 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #360 kedy: 17. Marec , 2008, 16:06:19 »

sto ludi, sto chuti. Mne sa tiez napriklad paci ked struny zneju sviezo. Tak na dalsi den sa mi hra upne najsamlepsie na nich. A neviem si predstavit struny, co by nestratili po pol roku na zvuku. Kazde jedny vacsinou po tyzdni dvoch uz zacinaju zniet cim dalej, tym viac hlucho. Ale to moze byt len cisto moja nevedomost, ze som na take nenarazil.
Zaznamenané

Dejvo
Hosť
« Odpoveď #361 kedy: 17. Marec , 2008, 19:45:16 »

kludne si prid vyskusat a uvidis... takto na fore budeme zbytocne mudrovat
na tej gitare hravam teraz len malo

Mozno ze tebe to vyhovuje, ale ZIADNE struny po ,pol roku hrania nehraju  Si píš!!!
Jedine ak tak Elixiry na akustiku, take 4 mesiace povedzme.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #362 kedy: 17. Marec , 2008, 19:52:40 »

jak ze nehraju - hraju aj po roku. chces ukazku zvukovu ?  Žmurk Na zdravie!
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #363 kedy: 17. Marec , 2008, 19:54:56 »

ha! keby ste vedeli, kedy som si ja naposledy menil struny, tak to by bolo drsnota ha ha ha ani si uz nepamatam, ale zvuk maju fajnsmekrovy Som frajer
Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #364 kedy: 17. Marec , 2008, 20:13:35 »

Mozno ze tebe to vyhovuje, ale ZIADNE struny po ,pol roku hrania nehraju  Si píš!!!
Jedine ak tak Elixiry na akustiku, take 4 mesiace povedzme.

ako som uz napisal, tazko tu budeme teoretizovat
nie je to o tom, ze mne take vyhovuju, proste hraju a hotovo
prid vyskusat Žmurk
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #365 kedy: 17. Marec , 2008, 20:51:35 »

jak ze nehraju - hraju aj po roku. chces ukazku zvukovu ?  Žmurk Na zdravie!

ja som tiez z tych,co kupuju struny po pol roku a viac..bezne mavam struny aj 10mesiacov a urcite som mal aj dlhsie,aj vyse roka. Aj tie skladby,co tu mozte odomna pocut su v drvivej vacsine nahravane na takychto strunach. Raz darmo..to treba mat v prstoch,potom usetrite  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #366 kedy: 17. Marec , 2008, 21:04:58 »

ja som tiez z tych,co kupuju struny po pol roku a viac..bezne mavam struny aj 10mesiacov a urcite som mal aj dlhsie,aj vyse roka. Aj tie skladby,co tu mozte odomna pocut su v drvivej vacsine nahravane na takychto strunach. Raz darmo..to treba mat v prstoch,potom usetrite  Bavím sa skvele

Hm, mi je az luto, ze nedokazes rozoznat zvuk novych a polrocnych strun. Žmurk
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Dejvo
Hosť
« Odpoveď #367 kedy: 17. Marec , 2008, 21:09:19 »

Asi nema zmysel to rozoberat. Sak kazdy nech si hra na com chce.  ?§!.
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #368 kedy: 17. Marec , 2008, 21:12:26 »

Hm, mi je az luto, ze nedokazes rozoznat zvuk novych a polrocnych strun. Žmurk

rozoznat to dokazem,ale nie je to pre mna az taka podstatna vec,ako pre niekoho ineho  :)
Zaznamenané
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #369 kedy: 17. Marec , 2008, 21:17:43 »

To zavisi asi od toho , kto kolko hrava . Jeden cas ked som pravidelne hraval niekolko hodin denne , tak som moje modre Savarezy musel menit kazdy druhy tyzden ( skoro som skrachoval  :) ). Stratili uplne vysky (mali strasne tupy zvuk )a neladili .
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
Dejvo
Hosť
« Odpoveď #370 kedy: 17. Marec , 2008, 21:20:36 »

samozrejme som to pisal so srandy, ale isto vsetci necitaju vsetky temy, tak to treba ujasnit.

inac ja milujem zvuk novych strun.  Si píš!!! keby som mal peniaze a cas, tak by som ich menil aj kazdy tyzden. tusim som tu pisal o strunach sadowsky. mal ich uz niekto? doporucujem. su vyborne.

Ak niekto nema konkretnu poziadavku, tak struny Sadowsky davam na gitary ktore davam dokopy, nastavujem... Celkom fajn struny su to. Daju sa.

To zavisi asi od toho , kto kolko hrava . Jeden cas ked som pravidelne hraval niekolko hodin denne , tak som moje modre Savarezy musel menit kazdy druhy tyzden ( skoro som skrachoval  :) ). Stratili uplne vysky (mali strasne tupy zvuk )a neladili .

S nylonkami je zasa trosku o niecom inom. Inak mozem na nylonku odporucat (ak sa ti lubi ich zvuk ovsem) D´Addario EXP Extra Hard. Popici struny. Nie su az tak zvucne a "farebne" ako Savarezy (ja som natahoval modre), ale po dvoch dnoch krasne sadnu a maju popici ton. A znesu vela. Aj tvrdeho hrania.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #371 kedy: 17. Marec , 2008, 22:41:56 »

zalezi, co komu za sajrajt tece z paprc. su chalani, po ktorych sa mi bridi chytit gitaru, jak sa im ruky potia. mne sa nepotia vobec. cize bavime sa tu o hovne.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #372 kedy: 17. Marec , 2008, 22:46:00 »

zalezi aj od obdobia, nervozity, spominanych telesnich dispozicii a takisto aj od cistoty ruk hraca. ked chyti gitaru po tom, ako si daval slaninu a parizsky salat tak to spravi svoje Popiskujem si
Zaznamenané

Kruspe
pravidelný návštevník
Príspevkov: 365

« Odpoveď #373 kedy: 17. Marec , 2008, 22:51:04 »

mali by sme vsetkemu priradit nejaky koeficient (potenie,nervozita,rocne obdobie, atd...) vynasobit to hrubkou strun, a to cele pod odmocninu znacky strun...a pak sa dopracujeme mozno ku niecomu konkretnejsiemu... vlastne ani moc neviem o com je rec, len sa mi to zdalo trochu bezduche  :)
Zaznamenané

... all life is future to past ...
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #374 kedy: 03. December , 2009, 13:30:52 »

ak si kupujete Elixiry a nechcete zivit zdieracov s prehnanymi cenami, tu sa daju kupit za fajn cenu: http://cgi.ebay.com/Elixir-12102-Nanoweb-Electric-Medium-Strings-11-49_W0QQitemZ260497337953QQcmdZViewItemQQptZGuitar_Accessories?hash=item3ca6d9ee61
Aj s postovnym ma stali menej ako 8€ Si píš!!! Za tyzden som ich mal doma
Zaznamenané
Strán: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 44 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.041 sekund, 23 otázok.