vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #615 kedy: 06. December , 2012, 12:38:39 » |
|
Fakt strasne zaujimave. Na Ibaneze mam asi polroka 10-46, dnes som ich menil. Aj ked nemusel som, stale cinkali, ladili,
Podla mna tiez najlepsie struny, na dadaria hraju iba mimoni jak progkoker
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #616 kedy: 06. December , 2012, 12:47:32 » |
|
Ja som taktiez za Elixir, nespinia sa jak Daddarka a Ernie Bally, na ktorych po hodine nemozem hrat, lebo su komplet zajebane a vobec neladia + hraju furt dobre. A progac neviem co davas, ked si bol u mna a dal som ti do ruky moj goldtop, na ktorom boli rocne struny, tak si povedal, ze musia mat max tyzden, ze to hra super Ale kupuj si co steš.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #617 kedy: 06. December , 2012, 12:51:05 » |
|
A progac neviem co davas, ked si bol u mna a dal som ti do ruky moj goldtop, na ktorom boli rocne struny, tak si povedal, ze musia mat max tyzden, ze to hra super Ale kupuj si co steš. Nie, teraz som totiz skusil Elixir Nanoweb sadu a jednoducho mi totalne nesadli (uz 2. krat). Dal som ju dole po tyzdni daco. Ked to clovek len tak nasucho dakde skusa chvilu na inej gitare, to tazko realne posudi.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #618 kedy: 06. December , 2012, 12:53:38 » |
|
Nie, teraz som totiz skusil Elixir Nanoweb sadu a jednoducho mi totalne nesadli (uz 2. krat). Dal som ju dole po tyzdni daco. Ked to clovek len tak nasucho dakde skusa chvilu na inej gitare, to tazko realne posudi. gitara konecne neznela jak z hajzloozvenovej 70's nahravky co
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #619 kedy: 06. December , 2012, 13:10:07 » |
|
u mna z pragmatickeho hladiska urcite Elixir, ktory mam aj na vsetkych gitarach, no zvukovo sa mi pacia viac EB
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #620 kedy: 06. December , 2012, 13:11:15 » |
|
Je to velmi zaujimave s tymi strunami. Zatial kazdy, co si brnkol do mojej gitary bol spokojny s otazkou, ci som vcera menil struny + s tym, ze mali cez 2 mesiace minimalne.
Hlavne Elixiry maju aj ine prednosti ako napr., ze po koncerte nemusim cistit, nehrdzaveju, ladia. Neviem si predstavit, zeby som mal menit kazdy druhy koncert struny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #621 kedy: 06. December , 2012, 13:15:19 » |
|
Je to velmi zaujimave s tymi strunami. Zatial kazdy, co si brnkol do mojej gitary bol spokojny s otazkou, ci som vcera menil struny + s tym, ze mali cez 2 mesiace minimalne.
Hlavne Elixiry maju aj ine prednosti ako napr., ze po koncerte nemusim cistit, nehrdzaveju, ladia. Neviem si predstavit, zeby som mal menit kazdy druhy koncert struny.
Amen
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #622 kedy: 06. December , 2012, 14:07:51 » |
|
ja som mal fakt zatial dve sady tych elixir nanoweb v zivote a vzdy hrali jak vytahane lajdaky rotosound po 2 rokoch koncertovania v kapele u nedvedov.. ani na pocit to nebolo uplne ono, take nejake klzke boli.. jak nylon :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusan uk
|
|
« Odpoveď #623 kedy: 25. Január , 2013, 19:04:44 » |
|
Hosi,odkial objednavate baritonove sady hrubok 13-62,alebo nejake hrubsie sedmickove?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #624 kedy: 25. Január , 2013, 19:15:51 » |
|
saitenmarkt.com maju aj regulerne sady, aj kusovky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #625 kedy: 25. Január , 2013, 19:17:26 » |
|
Hosi,odkial objednavate baritonove sady hrubok 13-62,alebo nejake hrubsie sedmickove?
aj v made mavaju tusim moje oblubene 13-72
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
dusan uk
|
|
« Odpoveď #626 kedy: 25. Január , 2013, 19:20:45 » |
|
aj v made mavaju tusim moje oblubene 13-72 Okmrknem to,taka hrubka by mala stacit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dave1979
|
|
« Odpoveď #627 kedy: 30. Január , 2013, 20:50:01 » |
|
Ja som používal dlhé roky RotoSound,nedavno som prešiel na ErnieBall a je to dost skok k lepšiemu ked ide o zvuk čo do metalu.Na vianoce som dostal Struny Dean Markley signature-prvy raz som uvidel tuto značku.neviem či sa to oplati vobec rozbalovat :-) :-) .Nemate ich niekto odskusane?
|
|
|
Zaznamenané
|
Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos :D:D
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #628 kedy: 30. Január , 2013, 23:32:28 » |
|
Ja som používal dlhé roky RotoSound,nedavno som prešiel na ErnieBall a je to dost skok k lepšiemu ked ide o zvuk čo do metalu.Na vianoce som dostal Struny Dean Markley signature-prvy raz som uvidel tuto značku.neviem či sa to oplati vobec rozbalovat :-) :-) .Nemate ich niekto odskusane?
Mam odskusane vsetky 3 co spominas, aj kopec inych sad. Tie Rotosoundy si pouzival ktore presne ... Nickel, Steel, alebo nieco ine? ErnieBall je standart, ak mas poniklovanu ocel. Podobne ako Daddario EXL110, ktore najcastejsie pouzivam uz dlhe roky. DeanMarkley som skusal len NickelSteel SignatureSeriu, struny posobili dost tuho a menej ostro, podobne ako cisto Nickel. Mam este Helix a BlueSteel nachystane na vyskusanie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Forus
náhodný pocestný
Príspevkov: 89
"Šak punk ne?"
|
|
« Odpoveď #629 kedy: 28. Marec , 2013, 14:18:47 » |
|
Ja používam Elixir NanoWeb a maximálna spokojnosť. Bezúdržbové, dobre ladia, nekorodujú, schopne sa na nich hrá a super je aj tá emulzia, ktorá robí prsty "mastnými" - hrám akosi kvalitnejšie Samozrejme smejem sa. Jednoznačne Elixir. Mal som Daddaria, Ernie Ball, Yamaha, Fender ... všetky boli čímsi výnimočné, no hral som na nich max. mesiac a pol a skorodovali. Najdlhšie vydržali z klasických strún bez emulzií struny značky DR ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|