Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 11:31:04
Strán: 1 ... 40 41 [42] 43 44 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: hrúbka a kvalita strún  (Prečítané 122505 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #615 kedy: 06. December , 2012, 12:38:39 »

Fakt strasne zaujimave. Na Ibaneze mam asi polroka 10-46, dnes som ich menil. Aj ked nemusel som, stale cinkali, ladili,

Podla mna tiez najlepsie struny, na dadaria hraju iba mimoni jak progkoker
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #616 kedy: 06. December , 2012, 12:47:32 »

Ja som taktiez za Elixir, nespinia sa jak Daddarka a Ernie Bally, na ktorych po hodine nemozem hrat, lebo su komplet zajebane a vobec neladia + hraju furt dobre.
A progac neviem co davas, ked si bol u mna a dal som ti do ruky moj goldtop, na ktorom boli rocne struny, tak si povedal, ze musia mat max tyzden, ze to hra super  Bavím sa skvele
Ale kupuj si co steš.  Bavím sa skvele ?§!.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #617 kedy: 06. December , 2012, 12:51:05 »

A progac neviem co davas, ked si bol u mna a dal som ti do ruky moj goldtop, na ktorom boli rocne struny, tak si povedal, ze musia mat max tyzden, ze to hra super  Bavím sa skvele
Ale kupuj si co steš.  Bavím sa skvele ?§!.

Bavím sa skvele Nie, teraz som totiz skusil Elixir Nanoweb sadu a jednoducho mi totalne nesadli (uz 2. krat). Dal som ju dole po tyzdni daco. Ked to clovek len tak nasucho dakde skusa chvilu na inej gitare, to tazko realne posudi.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #618 kedy: 06. December , 2012, 12:53:38 »

Bavím sa skvele Nie, teraz som totiz skusil Elixir Nanoweb sadu a jednoducho mi totalne nesadli (uz 2. krat). Dal som ju dole po tyzdni daco. Ked to clovek len tak nasucho dakde skusa chvilu na inej gitare, to tazko realne posudi.

gitara konecne neznela jak z hajzloozvenovej 70's nahravky co  Bavím sa skvele
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #619 kedy: 06. December , 2012, 13:10:07 »

u mna z pragmatickeho hladiska urcite Elixir, ktory mam aj na vsetkych gitarach, no zvukovo sa mi pacia viac EB
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #620 kedy: 06. December , 2012, 13:11:15 »

Je to velmi zaujimave s tymi strunami. Zatial kazdy, co si brnkol do mojej gitary bol spokojny s otazkou, ci som vcera menil struny + s tym, ze mali cez 2 mesiace minimalne.

Hlavne Elixiry maju aj ine prednosti ako napr., ze po koncerte nemusim cistit, nehrdzaveju, ladia. Neviem si predstavit, zeby som mal menit kazdy druhy koncert struny.
Zaznamenané

kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #621 kedy: 06. December , 2012, 13:15:19 »

Je to velmi zaujimave s tymi strunami. Zatial kazdy, co si brnkol do mojej gitary bol spokojny s otazkou, ci som vcera menil struny + s tym, ze mali cez 2 mesiace minimalne.

Hlavne Elixiry maju aj ine prednosti ako napr., ze po koncerte nemusim cistit, nehrdzaveju, ladia. Neviem si predstavit, zeby som mal menit kazdy druhy koncert struny.

Amen
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #622 kedy: 06. December , 2012, 14:07:51 »

ja som mal fakt zatial dve sady tych elixir nanoweb v zivote a vzdy hrali jak vytahane lajdaky rotosound po 2 rokoch koncertovania v kapele u nedvedov.. ani na pocit to nebolo uplne ono, take nejake klzke boli.. jak nylon :D
Zaznamenané

dusan uk
pravidelný návštevník
Príspevkov: 247

« Odpoveď #623 kedy: 25. Január , 2013, 19:04:44 »

Hosi,odkial objednavate baritonove sady hrubok 13-62,alebo nejake hrubsie sedmickove?
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #624 kedy: 25. Január , 2013, 19:15:51 »

saitenmarkt.com maju aj regulerne sady, aj kusovky
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #625 kedy: 25. Január , 2013, 19:17:26 »

Hosi,odkial objednavate baritonove sady hrubok 13-62,alebo nejake hrubsie sedmickove?

aj v made mavaju tusim moje oblubene 13-72  :)
Zaznamenané

stoka!
dusan uk
pravidelný návštevník
Príspevkov: 247

« Odpoveď #626 kedy: 25. Január , 2013, 19:20:45 »

aj v made mavaju tusim moje oblubene 13-72  :)

Okmrknem to,taka hrubka by mala stacit  :)
Zaznamenané
dave1979
pravidelný návštevník
Príspevkov: 196

« Odpoveď #627 kedy: 30. Január , 2013, 20:50:01 »

Ja som používal dlhé roky RotoSound,nedavno som prešiel na ErnieBall a je to dost skok k lepšiemu ked ide o zvuk čo do metalu.Na vianoce som dostal Struny Dean Markley signature-prvy raz som uvidel tuto značku.neviem či sa to oplati vobec rozbalovat :-) :-) .Nemate ich niekto odskusane?
Zaznamenané

Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos :D:D
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #628 kedy: 30. Január , 2013, 23:32:28 »

Ja som používal dlhé roky RotoSound,nedavno som prešiel na ErnieBall a je to dost skok k lepšiemu ked ide o zvuk čo do metalu.Na vianoce som dostal Struny Dean Markley signature-prvy raz som uvidel tuto značku.neviem či sa to oplati vobec rozbalovat :-) :-) .Nemate ich niekto odskusane?

Mam odskusane vsetky 3 co spominas, aj kopec inych sad.
Tie Rotosoundy si pouzival ktore presne ... Nickel, Steel, alebo nieco ine?
ErnieBall je standart, ak mas poniklovanu ocel. Podobne ako Daddario EXL110, ktore najcastejsie pouzivam uz dlhe roky.
DeanMarkley som skusal len NickelSteel SignatureSeriu, struny posobili dost tuho a menej ostro, podobne ako cisto Nickel.
Mam este Helix a BlueSteel nachystane na vyskusanie.
Zaznamenané
Forus
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 89

"Šak punk ne?"

« Odpoveď #629 kedy: 28. Marec , 2013, 14:18:47 »

Ja používam Elixir NanoWeb a maximálna spokojnosť. Bezúdržbové, dobre ladia, nekorodujú, schopne sa na nich hrá a super je aj tá emulzia, ktorá robí prsty "mastnými" - hrám akosi kvalitnejšie  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele Samozrejme smejem sa. Jednoznačne Elixir. Mal som Daddaria, Ernie Ball, Yamaha, Fender ... všetky boli čímsi výnimočné, no hral som na nich max. mesiac a pol a skorodovali. Najdlhšie vydržali z klasických strún bez emulzií struny značky DR ...
Zaznamenané

Strán: 1 ... 40 41 [42] 43 44 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.039 sekund, 23 otázok.