Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
03. December , 2024, 20:04:22
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: NI Guitar Rig  (Prečítané 9470 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« kedy: 28. Január , 2005, 07:03:58 »

Na podnet Martina LM zakladám novú tému. Tento "programček" od Native Instrument znie naozaj vežmi zaujímavo. Na stránke nájdete aj tento efektík: v ktorom je vo flashi dosť zaujímavých zvukov na vytvorenie predstavy o kvalitách PC multiefektu-simulátora samozrejme aj s externým pedálom a všetkým čo k tomu patrí. 4 PERFECT AMP EMULATIONS 14 CABINETS & 5 MISC 23 SCREAMINGS EFFECTS PLUS 1 SOLID FOOT CONTROLLER to všetko som sa dozvedel s pútavého flash Trailera alebo ešte lepšieho videa uvedeného na spomenutej stránke. možnosť kombinácie editácie a neviem čoho ešte.Proste vyzerá to svojimi oceneniami ako špica v Efektovej simuláci na PC.Výborne prepracovaná prezentácia svedčí aj o kvalite a zrejme aj dobrej podpore.Zatiaž som sa nedopracoval k cene(teda slovenskej ale inak stojí 449:EUR) a k distribúcii na slovensku ale každopádne vyzerá to zaujímavo ale hlavne k nahrávaniu neviem si predstaviť behať na koncerte okolo notebooku,ale myslím že pre domáco zameraných hráčov vlastniacich pc pri kvalitnejších repro celkom slušná výbavička zaberajúca oproti klasickému racku minimum miesta.Viem si ale živo predstaviť pichnúť výstup do svojej lampovej hlavy.No to demo určite vyskúšam. A máme aj distributéra na slovensku: SUNTEQ s.r.o. Bojnicka cesta 35 97104, Prievidza Tel: +421-46-5430 754 Fax: +421-46-5439 144 Web: www.sunteq.sk A cena tohoto zázraku v SKK? no tú som u spomínanej firmy nikde nenašiel ale určite sa nebude pohybovať okolo prepočtu z :EUR čo je pri aktuálnom kurze 17 262,70Sk.Dosť zaujímavá cena za zaujímavý efekt ale ako poznám nenažranosť slovenských obchodníkov bude táto cena v SKK určite nie hlboko pod 30 000 DSK (Dravá Slovenská Korunka) Na skúšku je možné si stiahnuť DEMO 21,305KB
Zaznamenané

tatko fóra
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #1 kedy: 28. Január , 2005, 10:42:14 »

ja som to skusal uz dost neskoro, tak som sa s tym krotil, ale zatial sa mi viac pacilo amplitube. [size=0]guitarrig samozrejme mozem poskytnut aj ja (ftp), 30mb.[/size]
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #2 kedy: 28. Január , 2005, 14:44:05 »

Dobre si pamatam, ze je to only for winXP ?
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #3 kedy: 28. Január , 2005, 16:23:36 »

omyl, ja mam w2k a ide mi to v pohode.
Zaznamenané

METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #4 kedy: 30. Január , 2005, 01:17:27 »

ja mam aj plnu....mam to riadne odskusane a je to super..akoze pouzivam aj tak aj amplitube ..kazde je dobre na daco ine..ale je to fakt super super vecicka akoze je to komplexnejsie ako amplitube...este som na to mnespravil taky hi gain ako sa mi paci (na amplitube sa mi to podarilo)..ale ostatne zvuky to ma peckove...priam uzasne a este su tam aj uzasne editovacie moznosti...bezi to taj ako vst takze nic nebrani si to dat tak ako ja cize nuendo a tam aj amplitube aj greenmachine aj toto zapnute ...zvolis si jeden alebo viac a bavkas sa...je to akoze spicka....NI ako firmu mam velmi rad....
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #5 kedy: 30. Január , 2005, 01:24:53 »

mne sa z guitar rig prave pacia len tie higain, amplitube na tie makksie. ked tam das british crunch, 100w tube poweramp a 2x12 box... a do toho overdrive, tak je to velmi pekne
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #6 kedy: 30. Január , 2005, 21:57:14 »

Dnes som hral na Guitar rig asi dve hodiny a nepodarilo sa mi tam nastavit plne uspokojivy full skresleny zvuk. Su tam mraky a kopce moznosti, ale mam pocit, ze NI vsadili na kvantitu a premakane graficke rozhranie. Myslim, ze viacej su doma v simulacii syntakov, ako aparatov. Nasiel som strasne vela vymakanych cistych zvukov, dost poloskreslenych, ale bohuzial ani jeden skresleny, ktory by potesil moje lampove srdce... Budem sa s tym hrat dalej a poreferujem, ako to na mna bude posobit...
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #7 kedy: 30. Január , 2005, 22:46:50 »

toto iste vravi metalhammer, ja naopak guitar rig na higain zvuky mam rad.. aj ked su trochu malo do stredov. skusal som tocit vsetkym moznym .. to je asi vlastnost toho gratifiera.
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #8 kedy: 01. Február , 2005, 02:06:29 »

stiahol som si teda guitar rig. na laptope - 1000mhz, 224mb ram, zvukovka na doske, je latencia najmenej 15ms. to sa neda pouzit, ani to univerzalne asio nejde. reku, skusim na stolnom, tam mam lepsiu zvukovku na stolnom - 350mhz, 64mb ram, sb 128 pci, som nainstaloval asio. nefunguje, lebo vraj nemam wdm driver. tak ho prave stahujem ale zrejme zbytocne, lebo ked som spustil guitar rig, tak sa nespustil a vypisal, ze moj cpu nepodporuje SSE alebo AltiVec. z chuti som sa zasmial nad nemohucnostou seba sa... :upset:
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť

« Odpoveď #9 kedy: 02. Február , 2005, 13:33:28 »

podla mna na 350 zazraky necakaj...tak ked ti to nejde ako standalone aplikacia tak to drbni ako vst do dakeho ineho programu...
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #10 kedy: 02. Február , 2005, 19:00:02 »

uz to ide. na tom laptope.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #11 kedy: 15. Február , 2005, 12:27:38 »

cely soft stoji 21 slovenskych
Zaznamenané

METALHAMMER
stály hosť

« Odpoveď #12 kedy: 16. Február , 2005, 01:33:38 »

inak ..s tym novym updatom na 1,2 daco ...su tam uz lepsie hi gain...uz sa to da.... ale zacina ma to trosku serkat...lebo sa mi to nechce tolko nastavovat....
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #13 kedy: 16. Február , 2005, 12:41:52 »

metalhammer - inak si tusim vravel, ze gitara ti ""neutiahne"" line-in. je to pravda. ani moja :) ten zvuk co mam potom z ni guit.rig je potom dost slaby, pripomina stiahnuty volume na gitare. a na mic pocut vsetky ruchy z potenciometra atd.. takze bez boostra v ceste, ako predzosilnovac to je bieda.
Zaznamenané

METALHAMMER
stály hosť

« Odpoveď #14 kedy: 17. Február , 2005, 11:45:52 »

mno to som veru vravel...a navyse aj mic ma ten prebasovany zvuk co opisuje rastis...kdesto cez line je to vyrovnane ako normal do aparatu....
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.101 sekund, 22 otázok.