Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 18:36:13
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ZNOVU REALTIME  (Prečítané 34653 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
TomySixx
okukávač

Príspevkov: 2

« Odpoveď #90 kedy: 23. Apríl , 2013, 19:14:45 »

Dobrý deň :) chcel by som sa spýtať viem že to tu je už XY krát preberané ale prečo keď som si všetko pozapájal ako som mal stiahol som si GR 4 , mám aj ASIO a stále moje reproduktory nevydajú ani len tón :/ ... už som naozaj na pokraji síl ... vie mi niekto poradiť ? Smútim
UZ TO IDE :))))  Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #91 kedy: 23. Apríl , 2013, 19:40:37 »

mame vsetci u Teba pivo
Zaznamenané
bodom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

« Odpoveď #92 kedy: 05. Január , 2014, 15:16:56 »

Hravam doma cez guitar rig+fcb1010 a z cisteho rozmaru by som chcel Intelligent pitch shifter(harmonizer...). nemate znalosti o existencii VST pluginu tohto zamerania?
Zaznamenané

Zomrieš na lavičke, k...t
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #93 kedy: 05. Január , 2014, 17:29:27 »

niekolko razy som hladal a nenasiel. uz som nejaky cas nehladal, tak neviem, ci nieco nevzniklo.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #94 kedy: 05. Január , 2014, 19:08:26 »

free myslim, ze nie resp som nic podobne ani zadara nevidel. platene by sa nejake nasli, ale nespomeniem si teraz...urcite budu mat platene vyssie verzie pod farmu, guitar rigu a pod, eventide ma sw verziu h3000 harmonizeru atd...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #95 kedy: 05. Január , 2014, 20:13:21 »

no schvalne daj linky bars aj na profi platene...
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #96 kedy: 05. Január , 2014, 21:33:51 »

Guitar rig 5 pro nemá intelligent pitch shifter.  Zdravíčko
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #97 kedy: 05. Január , 2014, 21:49:21 »

line 6 pod farm ma dost dlhy list, neviem ci tam je inteligentny alebo len obycajny pitch shifter

Eventide H3000 factory je uz celkom zlozity VST a verim tomu, ze spravnou davkou programovania, automatizacie by sa dal docielit "inteligentny" pitch shifter
http://eventide.com/AudioDivision/Products/PlugIns/H3000%20Factory.aspx

ale zrejme to tiez nebude ono
« Posledná zmena: 05. Január , 2014, 21:49:57 od styrioci » Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #98 kedy: 06. Január , 2014, 05:54:10 »

co to kurvva je inteligent pitch shifter?
« Posledná zmena: 06. Január , 2014, 05:54:35 od Krtko » Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #99 kedy: 06. Január , 2014, 10:54:42 »

A taký TC helicon-ale ten ide tuším len na tej ich karte Power core...Možno by bolo možné použiť vokálny harmonizér-napr.antares robí čosi také,waves...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #100 kedy: 07. Január , 2014, 00:25:39 »

co to kurvva je inteligent pitch shifter?

ze nepridava fixny interval podla nastavenia, ako bezny pitch shifter, ale pridava interval podla nastavenej stupnice. cize povies mu, ze hrame v Cdur a on podla toho dava male alebo velke tercie tam, kde treba. inteligent pitch shifter, harmonizer... to je len rozne pomenovanie cca toho isteho. ked sa povie harmonizer, tak sa ocakava, ze tych hlasov spravi viac, inteligent pitch robieva len jeden hlas.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #101 kedy: 07. Január , 2014, 00:30:32 »

A taký TC helicon-ale ten ide tuším len na tej ich karte Power core...Možno by bolo možné použiť vokálny harmonizér-napr.antares robí čosi také,waves...

no daj teda linky. pokial viem, waves ma plugin "ultra pitch". nejako som mu nikdy neprisiel na chut a nikdy sa mi tam inteligentne priradovanie druheho hlasu nepodarilo rozbehnut... asi by to tam podla popisu malo fungovat, ale bud som nieco zasadne nepochopil alebo sa mi este nikdy nepodarilo nakupit bundle, kde by toto VSTcko fungovalo ako ma.
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #102 kedy: 07. Január , 2014, 07:33:13 »

no daj teda linky. pokial viem, waves ma plugin "ultra pitch". nejako som mu nikdy neprisiel na chut a nikdy sa mi tam inteligentne priradovanie druheho hlasu nepodarilo rozbehnut... asi by to tam podla popisu malo fungovat, ale bud som nieco zasadne nepochopil alebo sa mi este nikdy nepodarilo nakupit bundle, kde by toto VSTcko fungovalo ako ma.
Asi musíš zmeniť shop kde nakupuješ Bavím sa skvele.Skús pozrieť tutorial,Antares sa volá Harmony...Alebo čosi od http://www.zplane.de/products/index.php?page=elastiquepitch&site=productshttp://
Zaznamenané
bodom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

« Odpoveď #103 kedy: 08. September , 2014, 13:37:43 »

otazka na buffer size... momentalne fungujem na fastrack usb 2 s buffer size 128 aby som nepocitoval latenciu. je to stara lacna zvukovka. poskuloval som po M-Audio Fast track ultra vyzera lepsie ale tiez uz je stara. zaujimali by ma vase skusenosti ci je lepsie kupit novu ci technologia pokrocila a ci maju lepsiu kvalitu pri rovnakej latencii.Pozeram externe karty okolo tych 250e
Zaznamenané

Zomrieš na lavičke, k...t
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #104 kedy: 08. September , 2014, 14:31:18 »

a ze ten Fastr track co mas, tak comu vadi, ze je stary ? drajvre su ? karta funguje ? pokial neplanujes kategoriu od 500€ vyssie, tak nech kupis hocico, kupujes v podstate stale rovnake AD/DA, akurat v roznych kabatoch...
Zaznamenané
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.031 sekund, 22 otázok.