Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 22:07:21
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Joe Satriani revival  (Prečítané 6325 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Hosť
« Odpoveď #15 kedy: 18. December , 2006, 08:51:11 »

Pre JSR:
Vypocul som si skladby na vasej stranke. Na rozdiel od tunajsich kritikov, si myslim, ze je to vyborne. Kedze nie som az taky detailista, mne tam tie obcasne \"nedovytahovane\" tony absolutne nevadia. Zeby prilisnou hustotou chlpov v usiach? Beeee  Myslim si, ze zahrat JS na takejto urovni nedokaze v blizkom okoli vela borcov ... Ak davate aj nazivo aspon na 80% z toho, ako je to na nahravkach, tak gratulujem a drzim palce. Niekedy, ak vyjde cas, pridem na koncert. Ze by na Guitarfest 2007? Žmurk
Ten One Big Rush ma zvukovu dynamiku, ktora nezaostava za originalom. Velmi dobre zahrate, velmi dobre nahrate.
Mimochodom, inspirovali ste ma k tomu, ze som si prikupil k Extremist-vi aj Super Colossal. A velmi sa mi paci vyber z roku 2005 \"One Big Rush - The Genius Of Joe  Satriani\", ale zatial som ho v nasich koncinach neobjavil ...
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #16 kedy: 18. December , 2006, 17:45:23 »

jsatch napísal:
Citácia
Ano je to ta fazulka, v.2.0, ale nastavenie si nepamatam, nieco akoze marshall 800, + nejaké efekty (compressor, delay). Inak musím priznať že na PODíku sa táto skladba hrala podstatne lepšie než na terajšom lampovom kombe Peavey tripple xxx. Ten POD hral sám, ale tu je to také...iné... veď to asi všetci poznáme... :)

no tak naco ti je potom ten Peavey? vrat sa naspat k fazulke :)
Zaznamenané
jsatch
nováčik
*
Príspevkov: 14

« Odpoveď #17 kedy: 19. December , 2006, 07:54:18 »

OK, asi som to napísal nesprávne - hrala sa žahšie na PODe ak na Peavey... Ale to je vlsatne všeobecná vlastnosť - keď sa prestúpi z tranzistira na lampu, gitarista je zo začiatku trochu smutný že to neznie tak ako by malo... :)
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.024 sekund, 22 otázok.