Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
30. November , 2024, 00:33:10
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: black sabbath  (Prečítané 29016 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #75 kedy: 02. Júl , 2013, 12:58:05 »

má niekto info o decembrovom koncerte v Prahe ? 2013 ? chceme tam ísť   Na zdravie!
« Posledná zmena: 02. Júl , 2013, 12:58:30 od mirostrat » Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #76 kedy: 07. Júl , 2013, 13:33:01 »

Podla mna je ten novy album uplne zbytocne dlhy. 8 minutove skladby ktore sa chcu ponasat na tie z Paranoid a Sabbath bloody sabbath, bez vsetkej vaty to mohli vydat ako 15 minutove EP.  Popiskujem si
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #77 kedy: 13. Júl , 2013, 07:58:56 »

Vsetkym fanusikom sabbathu odporucam tuto kapelu. Pred par mesiacmi im vysiel novy album.

« Posledná zmena: 13. Júl , 2013, 08:01:12 od kubo63 » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #78 kedy: 13. Júl , 2013, 08:08:49 »

To co v Nemecku nastava nejaka retro 70s Krautrock vlna? :) Uz druha kapela na takyto stary styl.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #79 kedy: 23. December , 2013, 23:51:22 »

pozrel som novy zivak "Live...Gathered in Their Masses"  pekne to je, dobre hra nazivo aj stary Iommy a aj basak, no ale zaujimalo by ma, ze kolko zo spevu je origos z koncertu a kolko opravene v studiu lebo neviem ci som vobec pocul zaspievany jeden falosny ton alebo mimo rytmus . . ..  ale ked to ozzy takto da na zivo naozaj tak potom hotovo, ked uvazim, ze je v podstate mrtvy .  . .
Zaznamenané

epiphonic
pravidelný návštevník
Príspevkov: 734

« Odpoveď #80 kedy: 24. December , 2013, 00:49:54 »

Moze to byt tym, ze sa dostava do popredia stoner rock v poslednej dobe. Po dajakom 15 rocnom utlme a kapelach ako Sleep, Saint Vitus a mozno do urcitej miery aj Electric Wizard
Zaznamenané

slow riffs / bong hits
Bhlokvva
stály hosť
Príspevkov: 1032

« Odpoveď #81 kedy: 24. December , 2013, 01:00:50 »

..  ale ked to ozzy takto da na zivo naozaj tak potom hotovo, ked uvazim, ze je v podstate mrtvy .  . .

On bol zombie uz v 2001, nechapem, co ho drzi pri zivote a akym mechanizmom. Inak aj mna by celkom zaujimalo, ako to v reale zvlada live...
Zaznamenané

Aky je rozdiel medzi vranou?
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #82 kedy: 24. December , 2013, 01:44:18 »

nerobil by som si iluzie  Popiskujem si
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #83 kedy: 24. December , 2013, 09:26:58 »

bohvie, videl som 3 koncerty, povodnu sabbath zostavu vo viedni, tam spieval ozzy relativne ok, boli tam samozrejme falosnosti, nepresnosti, ale vsetko v akceptovatelnej norme. potom v prahe s vlastnou kapelou, kvilil otrasne, netriafal sa. potom ozzy and friends ked vo viedni zrusili povodny sabbath koncert a opat to bol normalne dobre pocuvatelny vykon - aj zatal mimo, vela vysok neuspieval, ale bolo to uveritelne - ked nanho bol zaber tak bolo vidno ze spieva v rytme, ako ho doladili netusim ale bolo tam aj dost pocutelnych chyb.
studiova editacia ale istotne pri tychto zivakoch bola poriadna. predsalen to co zaspieva nazivo posobi v tom live momente inac ako doma v klude s poriadnym zvukom.
Zaznamenané

o-yep sro
epiphonic
pravidelný návštevník
Príspevkov: 734

« Odpoveď #84 kedy: 24. December , 2013, 11:11:38 »

sak z neho je novy clovek... uz ani nepije, nekuri, nebere drogy. Dokonca sa zevraj dal na jogu ci pilatesa.
Zaznamenané

slow riffs / bong hits
PS1984
stály hosť
Príspevkov: 1039

...

« Odpoveď #85 kedy: 25. December , 2013, 09:39:28 »

ja som zvedavý, že ako sa darí Tony Martinovi - spevákovi, ktorý naspieval fantastický album Headless cross. Mám doma nejaké jeho štúdiovky a projekty, ktoré robil s gitaristom menom Dario Mollo  a nejakým Giuntinim. Ten mal neskutočný hlas, ale čo som videl posledne videá tak šiel dosť dole...  Smútim
Zaznamenané

Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
Bhlokvva
stály hosť

« Odpoveď #86 kedy: 25. December , 2013, 11:58:05 »

ja som zvedavý, že ako sa darí Tony Martinovi - spevákovi, ktorý naspieval fantastický album Headless cross. Mám doma nejaké jeho štúdiovky a projekty, ktoré robil s gitaristom menom Dario Mollo  a nejakým Giuntinim. Ten mal neskutočný hlas, ale čo som videl posledne videá tak šiel dosť dole...  Smútim

Malokto zial chape, aky dobry kua spevak je Tony Martin.  Smútim
BTW spieval jednu vec aj v Star One, Closer to the stars.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #87 kedy: 25. December , 2013, 14:27:40 »

sa do tej kapely zufalo nehodil. respektive ked tam bol, tak to bola uplne uplne ina kapela.
Zaznamenané
Bhlokvva
stály hosť

« Odpoveď #88 kedy: 25. December , 2013, 15:05:33 »

sa do tej kapely zufalo nehodil. respektive ked tam bol, tak to bola uplne uplne ina kapela.

Ano, bolo to velmi ine. Ale u mna jednoznacne o dost lepsie. Dost ludi ma taky nazor,ze mali zmenit meno... tazko povedat, ci by to potom bolo lepsie cenene. Mozno aj ano. Ludia totiz neznasaju dobre taketo zmeny, maju zial radi odrhovacky a opakovanie.
Zaznamenané

PS1984
stály hosť
Príspevkov: 1039

...

« Odpoveď #89 kedy: 26. December , 2013, 11:14:54 »

ja si myslím, že sa tam hodil, hlasovo bol dobrý. texty bol tiež s tématikou sabbath. Ja som nemal výhrady.

Sabbath v tej dobe už nehral ani muziku tak ako v 70-tych rokov. Po hudobnej stránke sa posunuli trochu.
Zaznamenané

Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.077 sekund, 23 otázok.