toymachine
pravidelný návštevník
Príspevkov: 233
devil play on SG
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 29. Jún , 2009, 20:43:50 » |
|
Skusal si v obchode Gibson SG zo 70tych rokov alebo ake? Precitaj si este raz pozornejsie moje prispevky. tak pisal si ze te nove sg od xy roku maju hrubsi krk, a jednoduchsie tvary......tak ako to mam chapat? skusal som sg z roku 2007 leta pane a nemalo hruby krk ani nebolo jednoducho opracovane
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 29. Jún , 2009, 20:55:42 » |
|
tak pisal si ze te nove sg od xy roku maju hrubsi krk, a jednoduchsie tvary......tak ako to mam chapat? skusal som sg z roku 2007 leta pane a nemalo hruby krk ani nebolo jednoducho opracovane Akurat som cital tuto temu sak si to precitaj poriadne a potom sa spytaj.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
LTBrock
nováčik
Príspevkov: 7
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 29. Jún , 2009, 21:33:11 » |
|
Akurat som cital tuto temu sak si to precitaj poriadne a potom sa spytaj. Progrocker pise ze:..." Od roku 1971 sa SGcka uplne zmenili pocas tzv. Norlin ery u Gibsonu. Boli menej opracovane, tvar jednoduchsi, krk nemal sklon atd.".....to je blbost...SG v dnesnej dobe niesu ziedne forsty neopracovane...toy machine ma pravdu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 30. Jún , 2009, 05:58:09 » |
|
Progrocker pise ze:..." Od roku 1971 sa SGcka uplne zmenili pocas tzv. Norlin ery u Gibsonu. Boli menej opracovane, tvar jednoduchsi, krk nemal sklon atd.".....to je blbost...SG v dnesnej dobe niesu ziedne forsty neopracovane...toy machine ma pravdu
To ze sa tak robili od 1971 roku pocas tzv. Norlin ery neznamena, ze sa tak robia aj dnes...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
toymachine
pravidelný návštevník
devil play on SG
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 30. Jún , 2009, 08:09:09 » |
|
Nie. Pod Tebou uvedene specifikacie by spadalo SGcko zo 70tych rokov. Bavime sa o Gibsonoch samozrejme.
ale to nenapisal............. to je vrazda napisala
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 30. Jún , 2009, 09:08:23 » |
|
Progrocker pise ze:..." Od roku 1971 sa SGcka uplne zmenili pocas tzv. Norlin ery u Gibsonu. Boli menej opracovane, tvar jednoduchsi, krk nemal sklon atd.".....to je blbost...SG v dnesnej dobe niesu ziedne forsty neopracovane...toy machine ma pravdu
Vazeni, Norlin era trvala zhruba do roku 1985. Fakticky som to napisal presne. Nechce sa mi tu vsetko x-krat opakovat.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
toymachine
pravidelný návštevník
devil play on SG
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 30. Jún , 2009, 10:00:19 » |
|
Vazeni, Norlin era trvala zhruba do roku 1985. Fakticky som to napisal presne. Nechce sa mi tu vsetko x-krat opakovat.
takze sa mozem v duchu tesit ze moje new SG nebude nejaky hybrid
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 30. Jún , 2009, 10:01:38 » |
|
takze sa mozem v duchu tesit ze moje new SG nebude nejaky hybrid Nie. Telo bude akurat zrejme z viacerych kusov mahagonu.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 30. Jún , 2009, 10:20:57 » |
|
tak pisal si ze te nove sg od xy roku maju hrubsi krk, a jednoduchsie tvary......tak ako to mam chapat? skusal som sg z roku 2007 leta pane a nemalo hruby krk ani nebolo jednoducho opracovane jeden by povedal, ze taky velky fanusik SGcok by mal mat sajn o com je debata mne tu z debaty tiez nikde nevyplynulo, ze dnesne SGcky su neohrabane polena
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
toymachine
pravidelný návštevník
devil play on SG
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 30. Jún , 2009, 10:42:59 » |
|
Nie. Telo bude akurat zrejme z viacerych kusov mahagonu.
co tam setria do pice v tom gibsone boha?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
toymachine
pravidelný návštevník
devil play on SG
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 30. Jún , 2009, 10:44:36 » |
|
jeden by povedal, ze taky velky fanusik SGcok by mal mat sajn o com je debata mne tu z debaty tiez nikde nevyplynulo, ze dnesne SGcky su neohrabane polena myslim ze ani nikde neboli....a neber tu debatu vazne,,,, berem to zhruba takto....NO JEDNA BÁBA POVÍDALA......
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 30. Jún , 2009, 10:47:35 » |
|
co tam setria do pice v tom gibsone boha?
ano, uz od 70tch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 30. Jún , 2009, 10:50:22 » |
|
jedna baba povidala...no mozes to brat aj takto. to ze su konstrukcne rozdiely, pouzivanie dier, viac kusov mahagonu atd. to je fakt a je to dokazane. v tom v com sa majitelia gibsonov nezhodnu je to ci su tie nove horsie ako tie stare, pretoze kazdy tabor tvrdo zastava to svoje
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
toymachine
pravidelný návštevník
devil play on SG
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 30. Jún , 2009, 10:55:38 » |
|
jedna baba povidala...no mozes to brat aj takto. to ze su konstrukcne rozdiely, pouzivanie dier, viac kusov mahagonu atd. to je fakt a je to dokazane. v tom v com sa majitelia gibsonov nezhodnu je to ci su tie nove horsie ako tie stare, pretoze kazdy tabor tvrdo zastava to svoje ak to nejako rapidne neznizilo zvukovu kvalitu a hratelnost je mi to v podstate jedno
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 30. Jún , 2009, 10:58:19 » |
|
jedna baba povidala...no mozes to brat aj takto. to ze su konstrukcne rozdiely, pouzivanie dier, viac kusov mahagonu atd. to je fakt a je to dokazane. v tom v com sa majitelia gibsonov nezhodnu je to ci su tie nove horsie ako tie stare, pretoze kazdy tabor tvrdo zastava to svoje Ale kde. Drviva vacsina z tych, kto ma aj starsie aj novsie potom zastava uz len jedno stanovisko a hadaj ktore. Pod pojmom starsie teraz myslim 50te a 60te roky. 70te roky a dalej vs sucasnost, to je uz tazsie.
|
|
« Posledná zmena: 30. Jún , 2009, 10:58:45 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|