Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 23:56:19
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Teplo vs stary nitrolak na gitare  (Prečítané 1956 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« kedy: 12. Júl , 2006, 00:35:08 »

Som si k mojej nevoli vsimol, ze tieto horucavy nerobia moc dobre staremu nitrolaku na mojich gitarach. Spravilo sa mi par malych bubliniek, na niektorych miestach male prasklinky a jamky. Celkovo sa mi zda, akoby lak zmakol a je velmi citlivy na hociake dotyky. Co s tym mozem robit? Neexistuju nejake pripravky na osetrenie starych lakov alebo je to bezny jav pri starych nitrolakoch, ze su strasne citlive a uz sa s tym neda nic robit, len nemo registrovat nove odreniny? Pravdupovediac, dost ma to stve. Smútim

Naposledy upravil progrocker, : 12.07.2006 o 01:37
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Duri112
pravidelný návštevník
Príspevkov: 217

« Odpoveď #1 kedy: 12. Júl , 2006, 01:29:52 »

skus ju dat radsej na nejake studensie miesto...ci radsej ee?
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #2 kedy: 12. Júl , 2006, 06:39:35 »

No hold babičky čo narobíš vrásky pribúdajú kým neopadáva...ale samozrejme teplo robí svoje mal by si ich dať do klimatizovanej miestnosti a udržiavať telesnú teplotu Žmurk
Zaznamenané

tatko fóra
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #3 kedy: 12. Júl , 2006, 08:55:47 »

To je to, ze ten aceton pracuje a dycha navzdy. Mozno pomaha hrat jak divy, potit sa jak prasa a chranit lak slanym potovym filmom ha ha ha . V mieste, kde sa mi na strate opiera ruka, tam jak je to pekne skosene, tak tam mam ten lak uplne najkrajsi, najlesklejsi a s najmenej chybami. A to po takom letnom hrani mozem odtial sol oskrabavat brnkatkom :)
Zaznamenané
kato
pravidelný návštevník
Príspevkov: 425

« Odpoveď #4 kedy: 09. September , 2006, 19:26:53 »

skus si pozriet na nete Clou bohemia.cz,tam maš čo sa týka lakovania vela užitočný rad.
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.133 sekund, 22 otázok.