Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 21:10:39
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Prehrávač muziky  (Prečítané 4932 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« kedy: 18. Február , 2005, 07:36:23 »

Neviem ako v čom ste zvyknutý púšťať v pc muziku ale mne sa super osvedčilo Jet Audio. Je univerzálny zaujímavé skiny aj playlist-vytváranie albumov pekne prehžadné akurát nie je úplne full a nahráva len do *.wma, ale som maximálne spokojný. http://eng.iaudio.com/jetaudio/JAD6_BASIC.exe Pár ukážok Skinov a niečo pre vyznávačov neskinov ďalšie podža fantázie na http://www.jetaudio.com/download/skins/list_skin.asp?product=rank_skin&language=&page=1&sort=most_recent&search=&value= Myslím že sa dá vybrať.
Zaznamenané

tatko fóra
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #1 kedy: 18. Február , 2005, 20:05:21 »

ja pouzivam winamp ten ma asi milion skinov na oficialnej stranke (www.winamp.com) moc toho nevie ale mne to absolutne staci Žmurk samozrejme ak je treba nieco nahravat alebo editovat tak nato mam cooledit ten ma zas tych funkcii az az a cd-cka ripujem s novym windows media playerom ale ani ten tvoj jet audio nevyzera zle, co vlastne vsetko vie??
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #2 kedy: 18. Február , 2005, 22:20:04 »

ja si na funkcie prehravaca nepotrpim. najdolezitejsie je aby mal riadny ekvalizer, nech sa tomu da dobre ""vykurit knedlik"" Žmurk
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #3 kedy: 19. Február , 2005, 00:01:38 »

slusny ekvalizer mas predsa priamo na zvukovej karte :) ja som jet audio kedysi davno videl, napacil sa mi. 1000500 funkcii (milion patsto).. nemam rad programy, ktore v sebe kombinuju prehravanie mp3 s posielanim mailov a nastavovanim farebnych tem pre windows.
Zaznamenané

Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #4 kedy: 19. Február , 2005, 00:24:23 »

martinLM. na zvukovke ano, ale je predsa rozdiel ci dajme tomu winamp by mal 3pasmovy ekv. alebo 10
Zaznamenané

BOOGIESOUND

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #5 kedy: 19. Február , 2005, 16:06:20 »

Pouzivam stary winamp z 2-kovej rady, pretoze zere iba 2MB pamate. Winamp 5.x zere ovela viac, aj sa dlhsie otvara. Windows media player zere este viac. Casto robim s velkymi subormi a kazdeho mega zozrateho zbytocne je skoda. Prehravac ma vediet play, stop, next a prewious song a citat *.m3u playlisty. Pokial sa pocuva na normalynch bedniach, EQ je zbytocnost... Na internet pouzivam normalny browser, nepotrebujem sa pripajat cez prehravac...
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #6 kedy: 20. Február , 2005, 00:56:18 »

pocuvam na normalnych bedniach a nepokladam EQ vo winampe za zbytocnost. kazdy song /styl/ si vyzaduje iny ekvalizer a pokial to nie je nahrane podla mojich predstav,potrebujem prehravac s EQ
Zaznamenané

BOOGIESOUND

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #7 kedy: 20. Február , 2005, 01:33:43 »

Moj nazor je, ze pokial je kvalitna nahravka a kvalitny posluch, EQ je zbytocnost... ale tema je o prehravacoch a nech si kazdy vyrezava stredov kolko chce :)
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #8 kedy: 20. Február , 2005, 11:48:16 »

rastis: to hej, ale ked si pusts napriklad c/DC - High Voltage zo70 neviem kolkeho, tak tam ten EQ treba upravit. ak nie si teda extremny zastanca Angusovych prvotin na gitare Žmurk
Zaznamenané

BOOGIESOUND

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 20. Február , 2005, 12:18:52 »

Jasne-jasne... Ale berem to tak, ze v obdobi ked tie nahravky vznikali bol taky zvukovy ideal, tak preco im to ""vylepsovat"" dnesnym pohladom na vec. Aj tak sa ucho pomerne rychle adaptuje...
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #10 kedy: 20. Február , 2005, 12:49:50 »

:)
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #11 kedy: 20. Február , 2005, 13:27:43 »

Na muziku používam tiež len starý winamp 2.8, je spožahlivý, prehráva asi všetko, ukladá playlisty - viac od prehrávača neočakávam. EQ nepoužívam, každá nahrávka je pripravená na počúvanie tak ako je, doma si upravovať každý žáner iným EQ, keď zvukový odborníci v najlepších štúdiach na svete už predsa pripravili hotový produkt, považujem za nezmysel. Na prehratie videa používam hlavne WMplayer9.
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #12 kedy: 18. Marec , 2005, 10:55:19 »

winamp - klasika.. je dobry, nevidim dovody menit ho..
Zaznamenané
kubriel
stály hosť
Príspevkov: 1071

uiiiii

« Odpoveď #13 kedy: 16. Apríl , 2005, 17:37:21 »

j amam dokonca winamp 2.72... ten plugin na klavesove skratky by sa hodil... neviete o tom daco?
Zaznamenané

www.klacno.sk/ipp - INTERACTIVE PIXEL PAINTING
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.044 sekund, 23 otázok.