Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 23:26:54
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: yngwinier  (Prečítané 18677 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
midlo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #30 kedy: 27. Júl , 2006, 10:46:41 »

tipujem zlty fat strat s floydom ale aparat si netrufam.
Zaznamenané
The Ripper
pravidelný návštevník
Príspevkov: 218

« Odpoveď #31 kedy: 27. Júl , 2006, 11:10:56 »

Sak je yngwinier..tak hadam nejaky Marshall, nie? :silly:
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #32 kedy: 27. Júl , 2006, 11:37:07 »

Pitu: dakujem;) Toho MOzarta som trocha obrusil, to je fakt, chcel som to trocha modernejsie zahrat.
Inac, nahraval som to na Ibanez RG 550 s DiMarzio snimacmi. Konfiguracia HB S HB, konkretne 1xPaf Pro, 1xFrom Hell, v strede FS1 (vyborny singel!!!). Z gitary isiel signal do Ibanez TS 9 (reissue), odtial do BOSS NS2, a v slucke komba Marshall JCM 800 bol este Ibanez Delay (Tone LOK). Asi tak. Marshall bol vybudeny na max, TS nastaveny na polovicny drive, maximalny vystup, tonova clona asi v polovici. Ta gitara (uz ju vlastni pet) ma javorovy hmatnik a mala velmi stratovsky sladky zvuk (ala Yngwie)Žmurk
To bola cela zostava za mojim chrbtom, myslim, ze to hralo vyborne, aj technici pri nahravani dost zasliB)
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #33 kedy: 27. Júl , 2006, 11:48:09 »

Sorry za vela prispevkov, nestiham reagovat: Nuz, zabalil som to, lebo sa stalo vela vaznych veci v mojom zivote a taku partiu ako bola Artless uz asi nikdy nedam dokopy. Ano, hral tam Ďoďo -ten basista, o ktorom ste pisali:P Ale on uz bol v poradi druhym nasim basistom...
Spev v Angel Woman vadil aj nam, lebo tento nas v poradi druhy spevak bol este len zaciatocnik, ktory nemal so spevom ziadne skusenosti, teraz uz je niekde inde, co sa tyka kvality spevu...
Nie som z Kosic, ale z pomerne blizkej Moldavy nad Bodvou.
Zaznamenané
midlo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #34 kedy: 27. Júl , 2006, 11:57:12 »

No tak som sa az tak s tym fat stratom nemylil :) hej 550 zneju dost fendracky vdaka tomu krku a pickguardu. Este mam 2 otazky - ci mas nejake hud. vzdelanie a ci sa este nejako inac venujes hudbe? Inac kvalitny hudobnici sa daju zohnat. Na vychode ich je dost - len treba o nich vediet.
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #35 kedy: 27. Júl , 2006, 12:10:06 »

Midlo: som selfmademan...vo veku 8 rokov som to skusal na bicie (doma postavene) na velky zial nasich susedov:P Potom vo veku asi 13-14 rokov ma zacala bavit gitara a ucil som sa z nahravok, ktore sa ako-tak dali zvladnut (Dire Straits). Vlea som pocuval Pink Floyd, Yes a ine kapely, neskor aj tvrdsiu hudbu. V roku 85 som pocul prvykrat Yngwieho a ten urobil mensiu revoluciu v mojom vyvoji, bohuzial nemal som ziadne vymozenosti (video skoly a pod.), takze co-to som sa snazil pochopit len vdaka sluchu a drvil som veci, kym som ich nezvladol.
Inac, teraz na stare kolena som sa vratil k hudbe Pink Floyd, trocha som zacal studovat sola z Dark Side Of The Moon, ale to uz len kvoli vlastnej zabave:(
Raz mozno dosiahnem nejaku tu Gilmourovsku \"nirvanu\" a nahram nieco superkludne, aj ked obcas ma trhne a fuknem tam nejake bajecny rozklad:P
Cize hudbe sa venujem uz iba pasivne...

Naposledy upravil yngwinier, : 27.07.2006 o 13:12
Zaznamenané
The Ripper
pravidelný návštevník
Príspevkov: 218

« Odpoveď #36 kedy: 27. Júl , 2006, 12:14:45 »

Hovorím, Marshall !! :)
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #37 kedy: 27. Júl , 2006, 13:13:40 »

z tohto mam radost, lebo vzdy sa divim, ze take nahravky ako malmsteen sa sem dostali v roku 85 :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #38 kedy: 27. Júl , 2006, 13:22:47 »

Imbus:Beeee No, tomu vdacim kurioznej situacii. Yngwieho prva LP bola uvedena v ramci pravidelneho programu na jednej madarskej radiostanici. Ako datum vydania albumu uviedli tusim rok 1956, alebo tak nejak;) Uz len zo zvyku som to zacal pocuvat a jednoducho som neveril vlastnym usiam, ze \"kua ked sa takto hralo v roku 56, tak to mozme zabalit\"ha ha ha Nakonie vysvitlo, ze v programe bol preklep a ze sa jedna o novinku. Este som o Yngwiem nic nevedel...podla vyzretosti jeho hrania som mu typoval vek okolo 50 rokov. Bol som milo prekvapeny, ked som neskor zistil, ze mal okolo 20 rokov;) Vtedy sa spustila obrovska vlna zaujmu o jeho osobu, aj v Madarsku, takze onedlho v tom programe davali aj jeho druhy album Marching Out...To len tak BTW, sorry za off topicB)

Naposledy upravil yngwinier, : 27.07.2006 o 14:23
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #39 kedy: 27. Júl , 2006, 16:11:03 »

no islo ti to fakt Žmurk
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #40 kedy: 27. Júl , 2006, 16:18:57 »

yngwiner - mas zaujimavu intonaciu a znejes celkom originalne. Mas fajn zvuk. Akurat hras trochu \"obohrate\" veci, ale kto nehra ? :)
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #41 kedy: 27. Júl , 2006, 22:56:25 »

Rastis si asi nevšimol, že tie veci sú dosť staré. :)
Zaznamenané

pet
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 90

« Odpoveď #42 kedy: 28. Júl , 2006, 07:56:38 »

Po dohode s yngwinierom pridavam dalsie ukazky. Su este starsie ako ako tie prve, ale myslim ze nie su take \"obohrate\" - su proste ine. A este poznamka - je to stahovane z pasok a tomu aj zodpoveda kvalita.
Takze ukazka z prveho dema:

http://gitaristi.sk/components/com_simpleboard/uploaded/files/Conspirator.mp3
« Posledná zmena: 11. Január , 2007, 01:25:58 od Martinlm » Zaznamenané
pet
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #43 kedy: 28. Júl , 2006, 08:02:51 »

Nieco druheho dema:

http://gitaristi.sk/components/com_simpleboard/uploaded/files/Promised.mp3
« Posledná zmena: 11. Január , 2007, 01:24:59 od Martinlm » Zaznamenané
pet
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #44 kedy: 28. Júl , 2006, 08:07:42 »

A este nejake solicko z druheho dema:

http://gitaristi.sk/components/com_simpleboard/uploaded/files/Sometimes_solo.mp3
« Posledná zmena: 11. Január , 2007, 01:24:18 od Martinlm » Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.084 sekund, 22 otázok.