rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 28. Júl , 2006, 09:24:26 » |
|
pitu napísal:Rastis si asi nevšimol, že tie veci sú dosť staré. Kto koho nepochopil ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 28. Júl , 2006, 09:28:33 » |
|
Pre poriadok: nahravky uverejnene vcera su stare asi 4 roky. Nahravky uverejnene dnes su stare 13 rokov, ide o v poradi druhe demo skupiny...B)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 28. Júl , 2006, 16:41:40 » |
|
Takže v tom prípade beriem Rastisa za slovo, že sú \"obohraté\", myslel som, že tie prvé ukážky sú spred 13 rokov. Ale fajn.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tarquin
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 28. Júl , 2006, 23:26:35 » |
|
yngwinier teda Rondo Alla Turca sa mi od teba naozaj pacila ^^
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 29. Júl , 2006, 09:03:38 » |
|
Dakujem;) Aj ked asi ho tu niektori povazuju za obohratu zalezitost. Inac, pri nastudovani tejto veci som si aj bol vedomy istej obohratosti, ale myslim, ze pre gitaristu je to ista vyzva, voci ktorej som nechcel ostat bokom. Mimochodom uz mam tu skladbu, s ktorou sme zvitazili na Kosickom zlatom poklade v roku 98. Pokusim sa to sem dostat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 29. Júl , 2006, 09:10:38 » |
|
Takze skladba \"Zamatova vasen\", s ktorou sme ako skupiny Artless zvitazili na Kosickom zlatom poklade v roku 1998. Predsedom poroty bol Henry Toth, ktory mi k solu zablahozelalB) Viete si predstavit...ako som podrastol ked sa tak stalo:P http://gitaristi.sk/components/com_simpleboard/uploaded/files/AKZP.mp3
|
|
« Posledná zmena: 09. Január , 2007, 17:28:33 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midlo
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 29. Júl , 2006, 09:45:52 » |
|
Velmi dobra skladba. Jasna hlavna myslienka, ziadne zbytocne spekulacie a pekne to slape. Solo cisto zahrate. Co viac? Jasni vitazi. Po mojej gratulacii sice nepodrasties, ale pripajam sa Len ma trosku mrzela ta kvalita 22kHz mono 32Kbps
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
martin1
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 29. Júl , 2006, 09:49:09 » |
|
Tato skladba mi pripomina TEAM.Na pocet obyvatelov Moldavy nad Bodvou je tam velký vyskyt dobrých muzikantov.Inak ty si priamo z Moldavy?So mnou bol na vojne v roku 94 nejaký chlapec tuším z BUZICI,myslim ze sa volal ZOLT SCH..Poznas ho? Co je s ním?Bof na tu dobu fakt slusný git.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 29. Júl , 2006, 10:02:39 » |
|
parada. vyborna skladba, super.:side: henrymu sa niet co divit ze pochvalil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 29. Júl , 2006, 10:28:03 » |
|
typicka radiova pesnicka,v tom dobrom slova zmysle,len na moj vkus trochu monotonna. Ale to solo bolo pekne,malo to hlavu aj patu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
The Ripper
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 29. Júl , 2006, 10:58:26 » |
|
Vlado .. pssst. Keby som bol teraz v porote, tak vyhrate zas. :silly: No..prave skoncilo solo. Presne nieco mojho vkusu - Chodelka + Rock\'n\'Roll dokopy. V poslednom case sa snazim viac inspirovat sam sebou. Totiz posledna taka instrumentalna rock\'n\'rollova vec, co som vymyslal na predstavovacku, je vlastne ... skoro to iste jak Chodelka. Takmer rovnake glissandove postupy, arpeggia, a hlavne podobne casti v melodii.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 29. Júl , 2006, 11:08:43 » |
|
Co su glissangove postupy? Pripadne o tom zalozte novu temu, ak je to rozsiahla tema.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proton
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 29. Júl , 2006, 11:17:50 » |
|
offtopic..glissando=slide
|
|
|
Zaznamenané
|
the hourglass is never right side up...
|
|
|
The Ripper
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 29. Júl , 2006, 11:29:56 » |
|
Tak. Hej..glissandove postupy su proste tie slide-y, lenze on ich ma take...az privelmi \"slejduje\". Nehovorim ze casto, ale myslim take tie velke skoky,co som u inych este nepocul. Snad u mna samozrejme. Rozsiahla tema by to mohla byt, ale je to zvycajna technika hry, ktoru pouziva kazdy, ale ak treba, s radostou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pet
náhodný pocestný
Príspevkov: 90
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 29. Júl , 2006, 11:45:36 » |
|
brokenwings: Ten hlas spevaka sa Ti zda asi aj preto iny, lebo je to iny spevak. V tych ukazkach sa vyskytuju traja rozny spevaci (Conspirator - 1. spevak a druhy gitarista, vsetky ostatne skladby - 2. spevak, okrem Angel Woman - 3. spevak)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|