hammetko
|
|
« kedy: 26. Február , 2005, 17:28:18 » |
|
Fruity Loops bol tiez neprehladny, ale objavil som Cool Edit...len je tu jeden problem. Nahral som si prvu stopu...v poho....a teraz chcem nahrat druhu stopu realtime s prvou a nejako to nejde .....Mate radu? Diky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 28. Február , 2005, 08:41:57 » |
|
Ano, ked chces takto nahravat pouzivaj Vegas od Sonic Foundry! Ide na hocicom, s verziou pro1.0 myslim, som nahraval na CPU220MHz, 64RAM... Nie som si isty ci sa vobec to co opisujes da robit v Cool Edit-e.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 28. Február , 2005, 16:03:28 » |
|
to Hammetko: to co popisujes je zahadne. Ja pouzivam momentalne kartu na doske (co je pekny shit) a takyto problem v CoolEdite nemam. Jedine ked pouzivam Cubase. Nenahrava mi wavy v realnom case ale cca 100ms neskor. Ked nahravam taky napr. 5 wav, tak je to cca 500ms rozdiel. Zahada, ......nemalo by to robil, ....nie v CoolEdite.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hammetko
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 28. Február , 2005, 20:07:09 » |
|
Ste ma asi nepochopili.... Ide mi o to, ze si tam nahram prvu stopu(podklad) a chcem si do toho podkladu nahrat solo,lenze neviem ako to spravit, aby som zaroven pocul podklad a aj nahraval.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 01. Marec , 2005, 00:00:16 » |
|
Hammetko - kazdy normalny program ma help. Co takto zacat s nim ? Lebo pytas sa uplne zakladne veci, na ktore by si mal prist sam. Ked ani toto nedas, ako chces vobec v takom programe pracovat dalej ? A to uz skusas tusim 3 soft po sebe :hm:...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 01. Marec , 2005, 13:16:03 » |
|
Hammetko: pozri si, co si napisal v prvom prispevku: ""....nahral som prvu stopu...."", tak.... co teda ?! V CoolEdite mas vlavo pri kazdej stope take sede tri stvorceky: Solo, Mute, Record. Rocord musis zapnut, aby ti to nahravalo. Tiez si pozri v nastaveni zvukovky, ci mas zapnute nahravanie toho vstupu, do ktoreho davas gitaru.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hammetko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 01. Marec , 2005, 16:57:34 » |
|
ja viem ze je nakraji record, ale ked ho stlacim a hram, nic sa nenahra... Je to zvlastne, lebo prvu stopu nahram, a druhu uz nie...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 01. Marec , 2005, 18:19:11 » |
|
Mas full verziu, alebo nejaku lite/trial ?...alebo neviem...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hammetko
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 01. Marec , 2005, 18:58:14 » |
|
Mam full....vsetko cracknute, zeregistrovane...serem sa s tym uz asi 3 dni...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hammetko
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 06. Marec , 2005, 13:54:09 » |
|
Predvcerom mi prisiel novy Jackhammer, tak som sa nasral a presedel som predtym asi 3 hod. a uz to konecne funguje......Aleluja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 07. Marec , 2005, 11:05:44 » |
|
Hammetko a si spokojny s Jackhammerom? To s tym presedenim poznam, mne prisli v sobotu Mesa lampy (pre tych co poznaju: 12AX7, SPA12AX7, 6L6 model430, 6L6 model454), a presedel som 8 hodin skusanim a nahravanim. Mal som este niekolko svojich starsich 6L6 a 12AX7: Mesa, Siemens, Cadca, Ruske. Tak som skusal a porovnaval.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hammetko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 07. Marec , 2005, 15:45:28 » |
|
O tych lampach moc neviem, ale vsetko postupne:laugh: Jackhammer je v pohode.Paci sa mi ze ma velky rozsah gainu, len sa s nim treba dost dlho hrat, aby sa vyludil nejaky pocuvatelny zvuk, co sa mi doteraz nepodarilo, ale venoval som mu zatial asi tak 1 hod. takze necudo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 16. Apríl , 2005, 20:29:24 » |
|
Cool Edit rocks.. najlepsi program na Zemi mam cool edit 2k cracknute to hammetko: mozno je to primitivne riesenie ale pusti si do sluchatok prvu a v druhom okne si nahraj druhu ;-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hammetko
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 16. Apríl , 2005, 21:01:31 » |
|
diky za radu, ale chvalabohu som nato uz prisiel:thumbsup
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vylo
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 03. November , 2005, 13:22:58 » |
|
Pocujte ake ma cool edit 2,1 dopotucene poziadavky? Kamatar si chce kupit PC iba na nahravanie v coole a nechce vela vysolit za zostavu iba za zvuk kartu. Pytal sa ma ake su zakladne a doporucene poziadavky ale nevedel som mu odpovedat aj som to hladal v prog aj na nete ale nenasiel som nic. Poradite??
|
|
|
Zaznamenané
|
Ja nic, ja muzikant!
|
|
|
|