Branko
|
|
« Odpoveď #180 kedy: 24. Apríl , 2011, 22:19:32 » |
|
ved si mozes dat cez dealera custom order a o 3 mesiace to mas
To je nezmysel pre mna - jednak slovensky diler je tak neschopny, ze ma problem napisat mail do Musicmanu a je to zbytocne predrazene.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #181 kedy: 24. Apríl , 2011, 22:30:40 » |
|
To je nezmysel pre mna - jednak slovensky diler je tak neschopny, ze ma problem napisat mail do Musicmanu a je to zbytocne predrazene.
vsak to nemusis riesit cez slovenskeho dealera .... a co ten custom ja uz som sa tesil ze karol pojde nahy na namestie, ci nakoniec nic z toho?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #182 kedy: 24. Apríl , 2011, 22:33:02 » |
|
vsak to nemusis riesit cez slovenskeho dealera .... a co ten custom ja uz som sa tesil ze karol pojde nahy na namestie, ci nakoniec nic z toho?
zhanam to cez ebay Dileri ma nezaujimaju. Jop, nic z toho, karol bude behat nahy v skusobni kolecka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #183 kedy: 24. Apríl , 2011, 23:18:23 » |
|
zhanam to cez ebay Dileri ma nezaujimaju. Jop, nic z toho, karol bude behat nahy v skusobni kolecka. Nie je vacsi nezmysel cakat (mozno donekonecna) na to kym sa taky kus objavi na ebay? Nebolo by fakt lepsie si to objednat u nejakeho zahranicneho dealera Musicman, pripadne priamo u vyrobcu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #184 kedy: 25. Apríl , 2011, 00:25:06 » |
|
Nie je vacsi nezmysel cakat (mozno donekonecna) na to kym sa taky kus objavi na ebay? Nebolo by fakt lepsie si to objednat u nejakeho zahranicneho dealera Musicman, pripadne priamo u vyrobcu?
Mozno sa nieco objavi v blizkej dobe. Ak budem dlho cakat, tak vezmem s klasickym krkom. Pisal som do Musicmanu sam, odpoved som dostal do 3 dni. Co sa tyka Custom objednavky, tak LEN u distributora (je jedno akeho, ale ked uz, tak ratam aj so zarukou - zato nechcem riesit zahranicneho distributora) takto "na dialku" a osobne sa da priamo vo fabrike dohodnut - lenze to je pre mna momentalne rozpravka. A dalsia vec - takyto "custom" sa vyrabal ako vyrocny model, pretoze bezne sa eben hmatnik a ockovany krk nedava na silhouette special. Jedina moznost je este BFR Roasted neck, len ten zas nema Hardtail a je kurevsky drahy nato, ze tam je "len" ten hmatnik s krkom oproti beznym modelom (takmer o tisicku). Cize pri custom objednavke to vychadza dost draho, tak preto cesta Ebayom. Skusam len, prachy su. Ked ma prejde trpezlivost, tak vezmem ten BFR a zafixujem tremolo.
|
|
« Posledná zmena: 25. Apríl , 2011, 00:28:57 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #185 kedy: 25. Apríl , 2011, 07:08:47 » |
|
Mozno sa nieco objavi v blizkej dobe. Ak budem dlho cakat, tak vezmem s klasickym krkom. Pisal som do Musicmanu sam, odpoved som dostal do 3 dni. Co sa tyka Custom objednavky, tak LEN u distributora (je jedno akeho, ale ked uz, tak ratam aj so zarukou - zato nechcem riesit zahranicneho distributora) takto "na dialku" a osobne sa da priamo vo fabrike dohodnut - lenze to je pre mna momentalne rozpravka. A dalsia vec - takyto "custom" sa vyrabal ako vyrocny model, pretoze bezne sa eben hmatnik a ockovany krk nedava na silhouette special. Jedina moznost je este BFR Roasted neck, len ten zas nema Hardtail a je kurevsky drahy nato, ze tam je "len" ten hmatnik s krkom oproti beznym modelom (takmer o tisicku). Cize pri custom objednavke to vychadza dost draho, tak preto cesta Ebayom. Skusam len, prachy su. Ked ma prejde trpezlivost, tak vezmem ten BFR a zafixujem tremolo. Chod za Talianom, on vybavi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #186 kedy: 28. Január , 2014, 16:14:19 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #187 kedy: 28. Január , 2014, 16:19:51 » |
|
asi jedine Trnka
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #188 kedy: 28. Január , 2014, 16:27:09 » |
|
to je teda riadna hipsterovina :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
crespi
|
|
« Odpoveď #189 kedy: 21. August , 2014, 23:27:22 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
epiphonic
|
|
« Odpoveď #190 kedy: 22. August , 2014, 01:44:34 » |
|
riadny hybryd
|
|
|
Zaznamenané
|
slow riffs / bong hits
|
|
|
icotech852
|
|
« Odpoveď #191 kedy: 20. Júl , 2017, 20:56:32 » |
|
Krista,chcel som kúpiť gitaru cez Ebay a dostal som ban Stalo sa to už niekomu?
|
|
|
Zaznamenané
|
Jackson X Kelly,Marshall JVM,Greenbacks
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #192 kedy: 20. Júl , 2017, 22:55:05 » |
|
to preto lebo urazas Pana
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
icotech852
|
|
« Odpoveď #193 kedy: 21. Júl , 2017, 06:19:01 » |
|
jj,to nastve ked posielas money na ucet predajcu a zrazu ti pride mail od ebay ze si zablokovany.Proste ban bez vysvetlenia,upozornenia... takto sa to nerobí...
Nakupoval som tam bez problemov pred 5 rokmi,ale toto ma sokovalo.Ebay sa nejak zmenil,neodporucam.
|
|
« Posledná zmena: 21. Júl , 2017, 06:31:07 od icotech852 »
|
Zaznamenané
|
Jackson X Kelly,Marshall JVM,Greenbacks
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #194 kedy: 21. Júl , 2017, 07:47:58 » |
|
niektori predajcovia blokuju krajiny. Napr ked som nakupoval v D bolo to v pohode, no ked som sa prihlasil z IP adresy vo FR bol to ban
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|