proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 02. Máj , 2007, 11:26:30 » |
|
Som veru rad, ze predsa dosli. Potom napis recenziu, ked ich potestujes poriadne.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 02. Máj , 2007, 11:29:59 » |
|
Som veru rad, ze predsa dosli. Potom napis recenziu, ked ich potestujes poriadne. Mozne spravit hromadny test 498T, 490R, Burstbuckery 1 a 2 a Tvoje T-Topy. Obetujeme na to nejaku gitaru, napriklad Martinov Greco LP a za odmenu mozme do testu zaradit aj jeho Greco snimace . Ale to je do inej temy, takze sorry za OT
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 02. Máj , 2007, 11:50:42 » |
|
Som veru rad, ze predsa dosli. Potom napis recenziu, ked ich potestujes poriadne. Mozne spravit hromadny test 498T, 490R, Burstbuckery 1 a 2 a Tvoje T-Topy. Obetujeme na to nejaku gitaru, napriklad Martinov Greco LP a za odmenu mozme do testu zaradit aj jeho Greco snimace . Ale to je do inej temy, takze sorry za OT akurat neviem odkial vezmete t-topy.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 02. Máj , 2007, 12:06:21 » |
|
Mat ich budem cochvila dost, ale vyberat ich nebudem veru.
|
|
« Posledná zmena: 02. Máj , 2007, 12:08:57 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 03. Máj , 2007, 11:34:47 » |
|
http://cgi.ebay.de/2003-Fender-Telecaster-Deluxe-72-RI-Tele-Black_W0QQitemZ190107746143QQihZ009QQcategoryZ38083QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem1972 Fender Telecaster Deluxe - 2003 reissue. Tieto gitary ma zaujímajú odvtedy, čo som bol na koncerte sólovej kapely Jona Olivu, zakladateľa už nefunkčných Savatage. Jeho gitarista Matt LaPorte hral na prapodivnú modifikáciu Telecastera, ktorú som predtým nevidel. Tak som sa ho po koncerte spýtal a bol to Telecaster Deluxe. Fender ich údajne vyrobil pomerne málo v 70tych rockoch. Tvar má síce škaredý (však Telecaster), ale má osadené dva HB snímače, takže z nej lezie tlstejší zvuk, nie celkom typický pre Fendre. Aspoň taký som mal pocit na koncerte, hoci si nepamätám, že do akého aparátu Matt LaPorte hral. Pozná tieto gitary niekto? (Progrocker, starý ebayista). Hral na to niekto z fóra? Nebodaj na autentický kus zo 70tych rockov? Sranda...vyzerá to tak, že túto konfiguráciu majú iba Deluxe Telecastre zo 70tych rokov. Iné ročníky s označením Deluxe vyzerajú ako klasické Telecastre - 2x SC snímač a pod.
|
|
« Posledná zmena: 03. Máj , 2007, 11:38:28 od Altostratus »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 03. Máj , 2007, 12:01:44 » |
|
Fender ich údajne vyrobil pomerne málo v 70tych rockoch. Tvar má síce škaredý (však Telecaster), ale má osadené dva HB snímače, takže z nej lezie tlstejší zvuk, nie celkom typický pre Fendre. Aspoň taký som mal pocit na koncerte, hoci si nepamätám, že do akého aparátu Matt LaPorte hral. Pozná tieto gitary niekto? (Progrocker, starý ebayista). Hral na to niekto z fóra? Nebodaj na autentický kus zo 70tych rockov? Poznam ich, jasne. Hrat som na tom ale bohuzial nehral, ale moze to byt zaujimava kombinacia. Zevraj tie fenderacke humbuckery su dobre, dizajnoval ich tusim Seth Lover, ktory predtym dizajnoval u Gibsona povodne PAF humbuckery. Ako to ale hra na Tele neviem. Podla mna aj tak k humbuckerom treba kvalitny mahagon, skor ako jasen, z ktoreho su tieto Telecastre.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 03. Máj , 2007, 12:10:41 » |
|
HB ma aj Tele Thinline, Tele Custom/pri krku/.Hra na nom Keith Richards z RS.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 03. Máj , 2007, 12:15:39 » |
|
HB ma aj Tele Thinline, Tele Custom/pri krku/.Hra na nom Keith Richards z RS.
Hej, Tele Custom by mna osobne skor zaujimal. U Tele pokladam prave povodny kobylkovy snimac za hlavne caro tohto modelu. Humbucker mi tam uz principialne nesedi.
|
|
« Posledná zmena: 03. Máj , 2007, 12:16:12 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
p.t.r
nováčik
Príspevkov: 22
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 06. Máj , 2007, 17:42:36 » |
|
neviete mi niekto povedat, kolko stoji postovne z nemecka, ku prikladu pri posielani 21 kg ampu? kurierskou sluzbou napr. nejako sa nemozem doptrat k cene..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cort
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 16. August , 2007, 20:06:20 » |