rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 30. December , 2007, 16:59:12 » |
|
klasicky matsumoku durchac. asi bude mat dobry sustain a zvuk. skoda, ze tam nie su klasicke HB, ktovie ako hraju hentie snimace. inak typek pise, ze posle iba do Nemecka...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
crespi
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 30. December , 2007, 17:05:02 » |
|
Bohvie ako tie P94 hraju... Skoda ze len do Nemecka, ta gitka vychadza na nejakych 8000 slovenskych
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 30. December , 2007, 17:20:01 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
crespi
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 31. December , 2007, 12:45:34 » |
|
rastis: tak ako hodnotis koncovu cenu 11500?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 31. December , 2007, 13:26:43 » |
|
primerana na gitary tohto typu. niekedy skoncia aukcie aj nizsie, ale niekedy aj vyssie. vseobecne je trend, ze tie ceny pomalicky stupaju.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 26. Marec , 2008, 20:58:45 » |
|
seriove cislo tam neni vyrazene?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 26. Marec , 2008, 21:00:59 » |
|
oplati sa Ti jazdit az do Anglicka ? ked je to nove, tak to kupis aj vo Viednni, nie ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534
aetheron.sk
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 26. Marec , 2008, 21:09:32 » |
|
dojdes tam a zistis ze je to blbost.ale zasa ked tam pojdes do hociakych hudobnin stale ta to bude stat menej:) neviem neviem treba premysliet cesta jedno s druhym...
|
|
|
Zaznamenané
|
AETHERON.SK
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 27. Marec , 2008, 11:11:38 » |
|
A chces, riskni to. Ale ja by som radsej stale cakal na klasiku. Tieto Fane zevraj hraju o dost odlisne od starych (basovejsie a menej zvonivo), co som sa docital na fore vintageamps.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
focus
náhodný pocestný
Príspevkov: 127
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 27. Apríl , 2008, 11:59:45 » |
|
Keďže mnoho ľudí nakupuje nástroje cez burzu Ebay, mám tu jedno upozornenie, poprípade dopíšte svoje skúsenosti. Nechcem písať o podvodníkoch s falošnými fotkami, zneužívaní cudzích sériových čísel a podobne ale o prípade poškodenia nástroja neodborným a lajdáckym balením ako v tomto prípade: http://www.jcfonline.com/forums/showthread.php?t=81612Chalanovi prišla gitara, ktorá bola v tvrdom puzdre, ničím nezaistená, takže sa v ňom pohybovala a puzdro v obyčajnom kartóne, síce označenom ako krehká zásielka, ale čo už. Výsledok je poškodenie hlavy krku (mohlo to dopadnúť ešte horšie). Takže jedna rada na záver: pred platením cez PayPal si v KAŽDOM PRÍPADE vyžiadajte gitaru zabaliť a mailom poslať fotky, ako je gitara v puzdre zaistená, obalená (pukavá fólia a pod.) a to isté aj s puzdrom a plaťte až potom. Keď je predajca seriózny, vidíte jeho kredit, nemal by byť problém.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tom70
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 27. Apríl , 2008, 15:12:41 » |
|
Hento je fakt nezodpovedne balenie, ale uz len kufor v ktorom sa gitara volne pohybuje je nezmysel, urcite by som taky kufor bud nejako upravil alebo nepouzival. To len na okraj.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 23. Júl , 2008, 13:35:39 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
wili18
okukávač
Príspevkov: 2
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 18. August , 2008, 12:31:54 » |
|
Ahoj, pisete o nakupe elektroniky z USA, a co sietove napatie? V USA je 110V, som chcel kombo Marshall mg30dfx len neviem ci by sa to dalo nejako zmenit na nasu siet. Nemate s tym skusenost? Dakujem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 18. August , 2008, 12:38:41 » |
|
To ma vyznam take lacne kombo (aj ked vzhladom na zvuk drahe ) dovazat z USA?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 18. August , 2008, 12:40:51 » |
|
To ma vyznam take lacne kombo (aj ked vzhladom na zvuk drahe ) dovazat z USA? Si ma predbehol asi o sekundu . Nedava mi zmysel objednavat vec za cca 8000 skk z USA, to ked zaplatis postovne, pripadne ti to preclia a zaplatis DPH, tak ta to moze vyjst aj drahsie ako u nas.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|