No..mám Licenced Floyd Rose a hneď dva problémy.
1) Závit na šrubkách, ktorými na tremole priťahujete tie kamienky ku strune, je úplne zrytý. Hlavne na hrubom Ečku. Smerom ku tenším strunám je to stále lepšie. Tie šrubky nenoženiem nikde. No to sa už nejak porieši. Horší sa mi vidí problém 2!!!
2) Takže natiahnem hrubé Ečko...všetko naladím, zašrubujem...ale keď natiahnem strunu (teraz myslím bending - vyťahovanie tónu), tak sa Ečko ihneď rozpare..no nie až tak vežmi, ale rozpare sa, na mieste kde sa láme/prehýňa na tremole. A tak isto aj Ačko...len trochu menej.
Tak som strunu vybral z tremola, podstrihol, zašruboval, čiže som ju vlastne posunul...natiahol...zrobil bending a...
...a struna je zasa štvrť oktávy dole. Tak som ju vybral...
S nádejou že to už bude fungovat...som ju ešte raz posunul a hádajte čo sa stalo.
Ale to som už chytil nervy, išiel písať príspevok a vysral sa na gitaru...ešte by som jej ublížil.
Čítal som tu niečo aj o nejakých problémoch s tvrdou/mäkkou ocežou...je to v tom? Či čo s tým mám robiť?
11. augusta hráme v Poprade na nejakom motorkárskom zraze a ja mám gitaru v @#%$.
Na druhej sa mi hrá blbo..ale dá sa, v poslednom prípade. No a tretiu mam akurát požičanú sedemstrunku, ktorá je kvalitatívne dosť na ...
..a na elektroakustike hrať vežmi nebudem.
Tak čo s tým?