Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 10:48:58
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ibanez K5  (Prečítané 7546 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« kedy: 23. August , 2006, 18:35:13 »

nechcel som zasrat inu temu ale vsimol som si ze Mr.Lado ma Ibanez K5 basu, co je ak ma pamet neklame signature Fieldyho z Kornu.
taka otazka na mr.lada- ako si spokojny s tym orezavacom stredov?
myslim ze ta basa ma nejaky potak prave na uplne orezanie stredov, kedze fieldy sa vyjadril ze stredy nema rad a uplne si ich stahuje...ja osobne si neviem predstavit hrat bez stredov, preliezam viacmenej nimi.inac sa mi ten nastroj javil ako velmi solidny vzhladom na pomer ceny a spracovania/materialu/HW.
Zaznamenané

o-yep sro
Mr.Lado
pravidelný návštevník
Príspevkov: 452

« Odpoveď #1 kedy: 24. August , 2006, 16:40:37 »

Caves Pista

Ano mam Ibanez K5. To je basa s ktorou som maximalne spokojny. Skusal som Fender potom Music man a vselico ine. Ale ked som chytil do ruk K5 to bolo nieco super. Ta basa neni velka aj ked tak trosku posobi a moje nadstavenie strun je uplne nizucko. Neni to taky klat v ruke ako napr B.C Rich co mam ( aj ked do nej mozes mlatit jak hovado )  je to proste Ibanez.  Strasne dlho som hladal normalnu basu uz som si ju chcel nechat vyrobit ale v Made som ju osahal a o tyzden bola moja.

Potaky ma dva zdvojene alebo ako by som to nazval...   + hlasitost a este jeden potak. Na tej base urobis akykolvek zvuk.. Prave sa chystam na nej nahravat nejake skladby Metropolisu. Kedze pri nahravani albumu som ju este nemal. Tak potom napisem jak sa spravala..

Dojdi niekedy na nas koncert Metropolisu a vypocujes si zvuk. Ja pouzivam este skreslovaci preamp SansAmp Tech 21   R.B.I   tam si fuknem drive. Spolu s aluminium Hartke full stackom to robi moj specificky sound. Na tom preampe nadstavis cokolvek proste akykolvek zvuk.

Je pravda ze ta basa hra vyskovo ale absenciu basov teda nema vobec. Tie stredy ja tiez velmi neriesim ja ich skor uberam. Ale slap zneje nenormalne..
Zaznamenané

Sex, Gitary a Nu-Metal
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #2 kedy: 24. August , 2006, 16:59:17 »

parada ze si spokojny, no ked bude nablizku koncert,tak dojdem urcite pozriet, chystam sa uz riadne dlho.aj na ten album som zvedavy.
ten sans amp sa mi paci, sikovna vecicka, vela ludi to chvali.
Zaznamenané

o-yep sro
Mr.Lado
pravidelný návštevník

« Odpoveď #3 kedy: 24. August , 2006, 17:07:25 »

Noro z Metropolisu ma SansAmp  taktiez ale gitarovy to je skvela vecicka.

Ja mam Ten R.B.I Inak ma ho aj Fieldy.Vazne na tom spravis cokolvek. Kupis basu na ktorej sa ti dobre hra  kupis preamp SansAmp a mas vymalovane..  Mam ho origos z usa. Dojdi kludne ukazem ti rack.
Zaznamenané

Sex, Gitary a Nu-Metal
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #4 kedy: 25. August , 2006, 16:37:39 »

hod foto,nech sa mozme pokochat,najlepsie celej zostavy a popripade este samotneho racku.vyzera to ako hodne nadupana zostavicka.ja som prave od hartke odisiel,ajked som mal papierove repro.
Zaznamenané

o-yep sro
Mr.Lado
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5 kedy: 26. August , 2006, 08:11:20 »

Caves..

Ja som uplne spokojny z Hartke. Mal som aj papierove ale to nebolo ono.. mne sa paci presne ten kovovy cinkavy zvuk. Ale ked chcem potocim preampom a mam z toho uplne nieco ine zasik. Strasne som chcel Ampeg ..  a jedneho dna som mal moznost skusit si ho na Topvar feste a povedal som si naco.. Moj Hartke mi uplne vyhovuje a je specificky na to co hram v Metropolise samozrejme.. akurat by som pridal na vykone.. k totalnej spokojnosti.. nech mam za zadkom rezervu.   Sme sa s Jimim bavili ze jedneho dna si Jimi postavi 2x full stack, Noro tiez 2x full stack a ja taktiez po stranach bicich full stacky.
 :woohoo:  ale to je hudba buducnosti. :)  

No fotos racku este nemam lebo neni dokonceny. Chyba mi ladicka Korg. Foto zostavy aj mam ale tiez len cez tel za blbeho svetla. Tak ak chces poslem mailom a ked zozeniem poriadny fotak tak to sem fuknem.

Na aku zostavu si presiel ty? aku mas gitaru?

Naposledy upravil Mr.Lado, : 26.08.2006 o 09:17
Zaznamenané

Sex, Gitary a Nu-Metal
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #6 kedy: 26. August , 2006, 09:39:52 »

ja mam MIJ fender jazz bass, presiel som z takej nemastnej neslanej 5ky spat na 4 struny a uplna spokojnost.

mal som predtym hartke HA3500 a VX410,ale nevedel som na tom najst to co chcem a tuzil som po lampe, tak sa mi podarilo zohnat 100W fender bassman, je to taky dedko a box mam teraz pozicany od kamarata, marshall 4x12, ale zial ma iba 100W, takze mu nemozem velmi nakladat aby som mu nevystrelil repro. co sa ale cudujem, ze sa s bubenikom pocujem, on pocuje mna.je to dost na hrane, ale da sa to, akurat sa musim poobzerat po vykonnejsom boxe, ktory nezacne skreslovat pri polovici master volume.ajked,teraz je to take spravne maso,ked su nove struny a mierne to kresli,tak je to dost peklo na tu muziku co hram:silly:
Zaznamenané

o-yep sro
Mr.Lado
pravidelný návštevník

« Odpoveď #7 kedy: 26. August , 2006, 09:49:03 »

Hm este som nehralna basovej lampovej hlave. ty mas toho fotos?
Zaznamenané

Sex, Gitary a Nu-Metal
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #8 kedy: 26. August , 2006, 09:55:50 »

iba zosik...boxu zial nie.

tu je zosik.
http://gitaristi.sk/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=27&func=view&id=43157&catid=36

dnes sa mi hadam podari porobit nejake fotky lebo hrame na nejakom malom festaciku na myjave.
Zaznamenané

o-yep sro
Mr.Lado
pravidelný návštevník

« Odpoveď #9 kedy: 29. August , 2006, 10:30:25 »

Ten zosik musi hrat fak super. Mam uctu k takymto aparatom :)
Zaznamenané

Sex, Gitary a Nu-Metal
kubriel
stály hosť
Príspevkov: 1071

uiiiii

« Odpoveď #10 kedy: 08. September , 2006, 15:41:54 »

hral som na HA3500 + aluminium 4x10 - velke sklamanie
hral som na ampeg celolampa oldschool style - sklamany
hral som este na jednej celolampe od marshalla - sklamany

to moje vx410 ha ha3500 mi zatial sedelo najviac, hoci som skusal eden traveller 400, ale to som sa bal pocuvat, lebo keby som sa zalubil do toho zvuku, musel by som vela penazi mat.... ten hran neskutocne.... vesmirne... ako raketa...

ps: cisty je krajsi
Zaznamenané

www.klacno.sk/ipp - INTERACTIVE PIXEL PAINTING
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #11 kedy: 08. September , 2006, 16:03:58 »

no tie edeny su paradne jak zosilovace, tak bedne, magez sa usmieva spokojnostou a ja mu tie jeho bednicky ticho zavidim:P
myslim ze na tej 400ke hrava aj duro griglak. akurat ten ma k tomu teraz EBS bednu, staru EDEN bednu ktoru k nemu mal predal jednemu vyssie menovanemu clenovy fora :silly:

nevies blizsie nahodou ze co za ampega to bolo na ktorom si hral? aku si mal k tomu bednu?
o cisty je fajn, ale ked to tak trosku, ale ozaj trosku nakresluje, tak mi to je blizke vdaka tomu punchu co to k tonu dava.
Zaznamenané

o-yep sro
Mr.Lado
pravidelný návštevník

« Odpoveď #12 kedy: 08. September , 2006, 16:44:38 »

kubriel napísal:
Citácia
hral som na HA3500 + aluminium 4x10 - velke sklamanie
hral som na ampeg celolampa oldschool style - sklamany
hral som este na jednej celolampe od marshalla - sklamany

to moje vx410 ha ha3500 mi zatial sedelo najviac, hoci som skusal eden traveller 400, ale to som sa bal pocuvat, lebo keby som sa zalubil do toho zvuku, musel by som vela penazi mat.... ten hran neskutocne.... vesmirne... ako raketa...

ps: cisty je krajsi

A aku basu si mal v tom aparate?
Zaznamenané

Sex, Gitary a Nu-Metal
RockBassist
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 116

« Odpoveď #13 kedy: 25. November , 2007, 12:10:38 »

čo je na tom pravdy, že mechaniku ma pozlatenú?
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #14 kedy: 25. November , 2007, 12:55:30 »

čo je na tom pravdy, že mechaniku ma pozlatenú?
http://www.ibanez.co.jp/products/eb_page.php?AREA_ID=3&PAGE_ID=289&COLOR=CL01
« Posledná zmena: 25. November , 2007, 12:56:17 od styrioci » Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.048 sekund, 22 otázok.