Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Ako na PayPal???

Started by BrokenWings, 25. August , 2006, 23:37:20

Krtko

Quote from: pelko on 14. Október , 2013, 13:25:32
pošle peniaze, kurier pride po vec a potom požiada o refund

tak som si aj myslel. to akoze by na mna nasil, ze som mu poslal krabicu s tehlami? to su uz co za progresivne metody?  ;D

korn24

Quote from: Krtko on 14. Október , 2013, 14:04:04
tak som si aj myslel. to akoze by na mna nasil, ze som mu poslal krabicu s tehlami? to su uz co za progresivne metody?  ;D

no podla mna to takto nerobia. skor tak ze peniaze posle az ked mu posles potvrdenie ze si to poslal. a samozrejme nic nezaplati.
nechcelo sa mi ale uz som.

Krtko

Quote from: korn24 on 14. Október , 2013, 14:10:54
no podla mna to takto nerobia. skor tak ze peniaze posle az ked mu posles potvrdenie ze si to poslal. a samozrejme nic nezaplati.

cize klasika..

proghopik

Quote from: korn24 on 14. Október , 2013, 14:10:54

Presne takto to robia. Ja som si raz z jedneho robil prdel a som mu posielal fotky zhorenych a znicenych gitar a aj tak mi ponukal 5000 EUR za kus. ;D
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

RobG

Ja som mu ponúkol, že má šťastie a donesiem mu ju osobne, lebo mám cestu

georgik

mne raz prisiel odkaz na paypal, že to zaplatil,ale bol to len nejaky fejkovy paypal a nic mi neprislo, že az ked bude mat tracking ID tak sa to pripise..kokocina
Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
Feat. Planet Waves cables.
MASAKER

kubog

Ja som si pri jednom dal este tu namahu ze som mu sfalsoval potvrdenie od DPD o odoslani, ale typek ma odhalil a zacal sa mi vyhrazat ze pojdem do basy ako som mu to mohol spravit, ze on je len chudak a tak  ;D

korn24

Ja som si s jednym podvodnikom pisal, ze ci ich to este bavi ci sa im to oplati. Vyslovene mi napisal ze slovaci su sprosty a stale posielaju veci naivne.  :-\
nechcelo sa mi ale uz som.

erny

toto zrejme tiež spadá do kategórie zlodejiny? ...dnes mi prišlo.. :

komunikácia z dvoch adries caringm88@gmail.com a caringm22@gmail.com

Thanks for your response,Am Mike Williasm  from UK,how are you doing and your family?i will like to tell you that am okay with your price and i will like to know the condition of the merchandise by telling me some information about it, and also location and address of the merchandise because i wont be able to come to examine the merchandise,Note that i will be responsible for shipping and handling,so that i can forward it to the shipping company to calculate the pick up price and for the arrangement of the document and preparation for pick up and delivery.Note:nobody will come for the pick until you get your money cash.i need your details below as well

Name:
Address:

So i will be making the payment to you via PayPal.So do you have a PayPal Email account?if no visit www.paypal.com to create one.send me your PayPal name and email once you create the account.

PayPal Name:
PayPal E-mail:

i wait your fast response.
..bude ako nebolo...

styrioci

meh  :palm: odporucam archivaciu stylom shift+delete

erny

no, skúšajú stále...  :X
..bude ako nebolo...

kaolko

erny

Quote from: kaolko on 13. December , 2013, 14:39:36
neodpisoovaat

to bola rýchla komunikácia z mojej strany- prvá odpoveď YES, druhá odpoveď NO  ;D
..bude ako nebolo...

rastis

cim si len potvrdil, ze mas funkcny mail a mozes teraz cakat zbierku vsetkeho mozneho  :evil:

erny

Quote from: rastis on 14. December , 2013, 21:11:29
cim si len potvrdil, ze mas funkcny mail a mozes teraz cakat zbierku vsetkeho mozneho  :evil:
..zatiaľ ticho. Už je tomu skoro rok.. ;D
..bude ako nebolo...