vylo
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 30. Júl , 2009, 09:10:03 » |
|
ok tak po dvoch pracovnych dnoch vyziadania verifikacie sa mi obiavalila paypal platba na IB(slsp) odpisal som kod a vsetko mam plne funkcné. dakujem za pomoc
|
|
|
Zaznamenané
|
Ja nic, ja muzikant!
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 30. Júl , 2009, 09:11:44 » |
|
A ako je to platenim vyssej sumy co presahuje denny limit karty? Ci sa to tam niekde da nastavit?
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 13. August , 2009, 16:47:49 » |
|
no ja myslim ze si musis v banke zvysit limit, logicky:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 13. August , 2009, 20:29:04 » |
|
presne tak, treba zbehnúť do banky a zvýšiť... otazka par minut... inak ti proste platba neprebehne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 11. November , 2009, 08:45:42 » |
|
Ktory druh uctu ste pri registracii zvolili? Personal For individuals who shop online
alebo
Premier For individuals who buy and sell online
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 11. November , 2009, 12:33:51 » |
|
Ktory druh uctu ste pri registracii zvolili? Personal For individuals who shop online
alebo
Premier For individuals who buy and sell online
personal - pretoze nejako online nepredavam, ale len nakupujem. matne si pametam, nie je pri tom premier nejaky poplatok? je to hlavne vyhodnejsie ak sa chystas dostavat cez paypal peniaze. na nakupovanie na nete ti staci personal.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 11. November , 2009, 15:31:52 » |
|
personal - pretoze nejako online nepredavam, ale len nakupujem. matne si pametam, nie je pri tom premier nejaky poplatok? je to hlavne vyhodnejsie ak sa chystas dostavat cez paypal peniaze. na nakupovanie na nete ti staci personal.
Neviem, ci je za to nejaky poplatok, ale ked raz bude mozne na PayPal aj prijimat peniaze, tak sa celkom hodi mat ten premier.
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 11. November , 2009, 15:38:16 » |
|
no mrkni si podmienky, lebo nevidim velmi dovod aby existovali 2 rozne ucty len tak. ale mozem sa mylit, urcite je lepsie mat moznost prijimat peniaze ak je to za rovnakych podmienok ako ked sa neda prijimat.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 11. November , 2009, 15:40:38 » |
|
no mrkni si podmienky, lebo nevidim velmi dovod aby existovali 2 rozne ucty len tak. ale mozem sa mylit, urcite je lepsie mat moznost prijimat peniaze ak je to za rovnakych podmienok ako ked sa neda prijimat.
Ale nie tak bolo, že na slovensku sa nedá ešte prijímať?
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
Tom70
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 11. November , 2009, 15:45:53 » |
|
Ale nie tak bolo, že na slovensku sa nedá ešte prijímať?
Bolo to tak, ale uz par rokov sa da.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 15. November , 2009, 19:56:37 » |
|
Tak som sa aj ja stal uspesnym drzitelom PayPal uctu. Spravil som si len Personal, lebo neplanujem velmi predavat. Uz iba cakam na prvu platbu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 31. December , 2009, 17:42:36 » |
|
Vie niekto ako presne ten PayPal funguje? Ako prebieha ta platba po mojom zaplateni?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 31. December , 2009, 17:47:38 » |
|
Vie niekto ako presne ten PayPal funguje? Ako prebieha ta platba po mojom zaplateni?
Normalne, po zaplateni cez PayPal sa ti odrataju peniaze z uctu alebo kreditky na ktoru mas PayPal konto namapovane. PayPal si zoberie svoje cast za transakciu (nepamatam si presne kolko percent to je) a zbytok sa presunie na ucet tomu komu peniaze posielas.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 31. December , 2009, 18:01:40 » |
|
Tak som sa aj ja stal uspesnym drzitelom PayPal uctu. Spravil som si len Personal, lebo neplanujem velmi predavat. Uz iba cakam na prvu platbu moc sa netes od diery na konte ta oddeluju asi dva kliky u mna to aspon tak funguje, je to diabol. Kym si kedysi musel natukat cislo karty, etc. si si to castokrat rozmyslel a uvedomil sa, cez paypal si uz len po zaplateni povies, ze si blazon
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 31. December , 2009, 19:28:05 » |
|
Normalne, po zaplateni cez PayPal sa ti odrataju peniaze z uctu alebo kreditky na ktoru mas PayPal konto namapovane. PayPal si zoberie svoje cast za transakciu (nepamatam si presne kolko percent to je) a zbytok sa presunie na ucet tomu komu peniaze posielas.
Myslel som skor na to, ci som aj ja nejak chraneny predtym, ze mi po zaplateni nic nedojde...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|