Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 18:42:02
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Amplitube 2  (Prečítané 5899 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
rady
pravidelný návštevník
Príspevkov: 618

« kedy: 07. September , 2006, 23:17:47 »

Takže práve som sa asi hodinku hral s Amplitube 2 a musím povedať klobúko dole. Už teraz mi je jasné, že zvukovo predčí konkurenciu minimálne o triedu... Vôbec necítiť digitál, super dynamika... Teraz už idem spať - len preto, že musím, ináč by som zostal s gitarou v ruke do rána, ale vstávam o šiestej... To budú sny...
Zaznamenané
rady
pravidelný návštevník

« Odpoveď #1 kedy: 14. September , 2006, 11:55:16 »

s odstupom pár dní... no, musím poopraviť svoje pôvodné tvrdenie... predčí konkurenciu o viac ako jednu triedu... len má vysoké hardware nároky...
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #2 kedy: 14. September , 2006, 14:12:41 »

mozes konkretizovat tie hardwarove naroky?
Zaznamenané
MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #3 kedy: 14. September , 2006, 14:38:44 »

neviem nepocul som Amplitube 2, pocul som Guitar Rig 2, a musim povedat ze uz napr. Amplitube Live alebo Amplitube I sa mi zdal lepsi, takze ta dvojka musi byt potom masaker fakt :)
Zaznamenané

rady
pravidelný návštevník

« Odpoveď #4 kedy: 14. September , 2006, 18:57:28 »

vlado:
môj notebook v pohode amplitubom vyťažím na 100% - mám AMD Turion 64 2,2 GHz, 2GB RAM. pri klaciskom použití, ako hrám - simulácia: žaiden stomp, 2xamp, 2x bedňa, žiadne efekty, zapnutá maximálna kvalita zvuku, je to cca 40% s ASIO ovládačom a 128samplovým buffrom.

zvuk musí podža mňa presvedčiť spoň sčasti aj najzaritešieho analógového tubemaniaka...
Zaznamenané
midlo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #5 kedy: 14. September , 2006, 20:53:49 »

a co tak ukazky?
To si kupoval? Asi hej, ked to ma taku sakramensku ochranu :)
Zaznamenané
dave1979
pravidelný návštevník
Príspevkov: 196

« Odpoveď #6 kedy: 18. December , 2006, 14:44:16 »

da sa aj robit recording,lebo je tento program len na hranie?.....som si zohnal tento program ale nic na nahravanie gitari som tam nenasiel...takze asi je to len na hranie co?
Zaznamenané

Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos :D:D
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #7 kedy: 18. December , 2006, 15:35:32 »

jasne ze sa to da nahravat, naco by to potom bolo? :)

Ved to je vst plugin.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #8 kedy: 18. December , 2006, 15:47:47 »

dave1979 napísal:
Citácia
da sa aj robit recording,lebo je tento program len na hranie?.....som si zohnal tento program ale nic na nahravanie gitari som tam nenasiel...takze asi je to len na hranie co?

Asi si mal Amplitube Live, teda standalone verziu.

\"Tam\" by si asi ani nič na nahrávanie nemal nájsť. Ampltube je plugin, teda program, ktorý sa nespúšťa samostatne, ale funguje iba ako \"podprogram\" spustený v rámci nejakého hostitežského programu, najčastejšie nahrávacieho softu.
Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #9 kedy: 18. December , 2006, 15:59:29 »

midlo napísal:
Citácia
To si kupoval? Asi hej, ked to ma taku sakramensku ochranu :)

asi taka super nebude - po internete koluje uz aj cracknuta verzia, ktora obsahuje plugin aj standalone aplikaciu... a funguje bez kluca (odskusane Žmurk )
Zaznamenané
dave1979
pravidelný návštevník
Príspevkov: 196

« Odpoveď #10 kedy: 18. December , 2006, 17:52:53 »

skusal som to spustit cez program Kristal a hrala tam len cista gitara....kua nejak mi nic nefunguje:laugh: Smútim ..skusal som vsetko mozne zo vstupmi a vystupmi a nic...standalone programi su asi premna najlepsie..netreba sa rozumet zvukovym kartam a PC:laugh: ...D-SOUND GT player sa mi najviac zatial pozdaval,ale mam len demo:( ....Gr2 sa tiez da ale ten mi zas zle nahrava druhu stopu...kua poradte mi nejaky bezproblemovy program.please:woohoo:
Zaznamenané

Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos :D:D
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #11 kedy: 18. December , 2006, 19:18:47 »

dave1979 napísal:
Citácia
..standalone programi su asi premna najlepsie..netreba sa rozumet zvukovym kartam a PC...

Pokial chces pracovat so zvukom na pocitaci, zakladnym vedomostiam sa asi tazko vyhnes...
Zaznamenané
Thoron
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 118

« Odpoveď #12 kedy: 05. Január , 2007, 09:14:47 »

Ja som ten Amplitude 2 konecne vyskusal a tak ako som sa tesil tak ma zatial sklamal...Sice som skusal len tie presety ktore tam su hlavne teda Heavy metal :) Ale nenasiel som tam ani jeden schopny preset a ani naznak ze by sa s niektorym dalo pohrat a vyladit ho. Mam len ja taky pocit ze Amplitude 1 sa mi zdal lepsi?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #13 kedy: 05. Január , 2007, 16:54:21 »

Popravde som uz kupil niekolko verzii Amplitube2, no ziadna sa mi nepodarila nainstalovat. Byvaly predajca H2O mal vzdy vsetko funkcne, no tito nastupnicky Air su nejaky nesikovny  Popiskujem si. Alebo je problem vo mne ?

Ak releasy mate kupene vy ?
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #14 kedy: 05. Január , 2007, 20:43:29 »

Popravde som uz kupil niekolko verzii Amplitube2, no ziadna sa mi nepodarila nainstalovat. Byvaly predajca H2O mal vzdy vsetko funkcne, no tito nastupnicky Air su nejaky nesikovny  Popiskujem si. Alebo je problem vo mne ?

Ak releasy mate kupene vy ?

Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele
to je dobre....
mne sa podarilo kupit verziu od firmy BEAT a funguje bez problemov  Popiskujem si
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.033 sekund, 23 otázok.