Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. December , 2024, 08:24:34
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: skusenosti s nakupom gitar cez ebay z USA  (Prečítané 16472 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #75 kedy: 28. December , 2007, 18:40:48 »

len paypal :)
Zaznamenané

AETHERON.SK
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #76 kedy: 28. December , 2007, 18:52:34 »

Mne ked znamy posielal gibson tak do krabice prihodil aj 8gb usb kluc, a neclil ani za jedno :)

Podla mna fakt staci najst si niekoho v USA kto to posle a deklrauje nejaku smiesnu cenu, a je pokoj. Napise ze stary chrap gitara, uz ma 40 rokov, div sa nerozpadne, zostatkova cena symbolicka...

No najst takeho moze byt problem, kedze ide de facto o porusenie zakona. Druha vec je, ze ked ti posle niektor tovar za 2000usd a napise tam 40 usd, tak ti v pripade poistenia voci poskodeniu/strate platia zo 40usd. Žmurk
Zaznamenané

vid
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 141

« Odpoveď #77 kedy: 28. December , 2007, 18:56:39 »

ano, s tym poskodenim to bol presne moj pripad  Popiskujem si
Zaznamenané
vid
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 141

« Odpoveď #78 kedy: 28. December , 2007, 19:00:28 »

vid: mam dojem ze to, ze si neplatil clo je len vecou stastie. Podla mna aj ked ti to posle niekto ako gift, je to stale dovoz, ale priznam sa, ze neviem presne ako to je.
Uz mi takto posielali notebook aj gitaru, obidve isli bez cla. Ono to bolo posielane cez FedEx, co je ZLY napad (drahe jak svina). Pri tom notebooku to malo zmysel, lebo ho bolo treba mat velmi rychlo, ale pri gitare to trochu pokazil ten clovek v USA, poslal tak ako vedel a nepreveril si. Colny deklarant ze vraj za mna podpisal nejake vyhlasenie ci co, ze ta cena je naozajstna, a cez colnicu to preslo jedna radost.
Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #79 kedy: 28. December , 2007, 19:14:07 »

ano, s tym poskodenim to bol presne moj pripad  Popiskujem si

No to je vzdy loteria... :)ked clovek neofajci a vsetko pride v pohode, tak si povie, ze preco to radsej neofajcil...ale ked to ofajci, tak sa do dojebe a potom si moze hovorit, ze nemal to ofajcievat :D
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #80 kedy: 08. Október , 2009, 07:11:07 »

caute.. sice nie z ebayu, ale beriem nieco zo sevenstring fora, neviete mi niekto poradit cez co najlepsie je zaplatit takuto vec, aby mal clovek v pripade ze ide o ojeb aspon aku taku sancu, ze moze potom veci riesit s prislusnymi uradmi? Paypal alebo nieco obdobne? Dik za rady. Ide o vec z talianska, takze sa vyhnem roznym clam a pod srandam.
« Posledná zmena: 08. Október , 2009, 07:19:09 od kaolko » Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #81 kedy: 08. Október , 2009, 07:32:20 »

caute.. sice nie z ebayu, ale beriem nieco zo sevenstring fora, neviete mi niekto poradit cez co najlepsie je zaplatit takuto vec, aby mal clovek v pripade ze ide o ojeb aspon aku taku sancu, ze moze potom veci riesit s prislusnymi uradmi? Paypal alebo nieco obdobne? Dik za rady. Ide o vec z talianska, takze sa vyhnem roznym clam a pod srandam.

Paypal. Co beries?
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #82 kedy: 08. Október , 2009, 08:18:53 »

davam tomu mesiac. maximalne dva  ha ha ha Na zdravie!
paypal, ale to "poistenie sa" je take dost captave - ja som sice nejake love dostal ked neprisla vec z usa, ale to bol roberto pravidelne na poste, formulare, cakacky a to som mal este stastie.
Zaznamenané

o-yep sro
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #83 kedy: 08. Október , 2009, 08:29:12 »

Ak je to nieco drahe, tak by som sadol do auta a zbehol do Talianska. Urob si vylet z frajerkou na par dni napriklad do Bologne. Inak PayPal pouzivam a nie je problem.

Inak gratulujem k prekonaniu financnej krizy  Na zdravie!
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #84 kedy: 08. Október , 2009, 08:29:28 »

Paypal. Co beries?

nechame sa prekvapit?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #85 kedy: 08. Október , 2009, 08:30:12 »

davam tomu mesiac. maximalne dva  ha ha ha Na zdravie!
paypal, ale to "poistenie sa" je take dost captave - ja som sice nejake love dostal ked neprisla vec z usa, ale to bol roberto pravidelne na poste, formulare, cakacky a to som mal este stastie.

comu davas mesiac alebo dva?
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #86 kedy: 08. Október , 2009, 08:31:04 »

Ak je to nieco drahe, tak by som sadol do auta a zbehol do Talianska. Urob si vylet z frajerkou na par dni napriklad do Bologne. Inak PayPal pouzivam a nie je problem.

Inak gratulujem k prekonaniu financnej krizy  Na zdravie!

fuha.. no neviem zas nemam take auto s ktorym by som si trufol spravit takyto vylet na dialku, aby som neostal tak, ze gitaru mat budem a mozem si na nej hrat zatial kym dojde odtahovka po mna na dialnicu  Bavím sa skvele
diks
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #87 kedy: 08. Október , 2009, 08:31:12 »

No tak uz som zistil co to ten blaznivy Karol kupuje :). Pekne, pekne.
Akurat ze predpokladam ze skor ako tu gitaru vyskusa ju prelampuje, da ine snimace a celu elektriku, iny krk, mozno aj telo, da prelakovat, ine bindingy a hlavne ine upinacie sroby na pas :)

Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #88 kedy: 08. Október , 2009, 08:48:20 »

ha! prave vsimam to nenapadne R2D ..nebudes ty fanusik star warsov?
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #89 kedy: 08. Október , 2009, 08:58:49 »

Tak tak, radsej osobne, ak to nie je niekde nizsie od Rima.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.072 sekund, 23 otázok.