proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #660 kedy: 10. November , 2010, 14:57:09 » |
|
Asi tak, nechapem sam, co je Tuble metalove, je to pre mna klasicky late 70s early 80s hardrock.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #661 kedy: 10. November , 2010, 14:58:57 » |
|
resp viac nez hard rock mi to pripomina hair/glam rock..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #662 kedy: 10. November , 2010, 15:00:50 » |
|
resp viac nez hard rock mi to pripomina hair/glam rock..
Ja by som pridal este slovensky bacovsky folk.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #663 kedy: 10. November , 2010, 15:01:45 » |
|
tubla nebola nikdy hard rock.. bola 90% casu heavyk a neskor slaby teply pop.. Ja sa nehadam, ale prvy album Black Sabbath je "tvrdsi" a metalovejsi ako najmetalovejsia skladba Tublatanky a to je klasicky hardrock 70. rokov. Add neskor hrali teply pop a podobne urazky (s cim neushlasim) skladba z prveho albumu. Mne sa paci aj tato nova Tubla
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #664 kedy: 10. November , 2010, 15:02:33 » |
|
Ja by som pridal este slovensky bacovsky folk.
hej ale ako vravi stevino - v natupirovanich harach, tigrovanim kosielkach a ocnimi tienmi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #665 kedy: 10. November , 2010, 15:09:05 » |
|
hej ale ako vravi stevino - v natupirovanich harach, tigrovanim kosielkach a ocnimi tienmi
Aj melodikou casto, uplne dychovky predsa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #666 kedy: 10. November , 2010, 15:20:28 » |
|
mne zneje stara tublatanka podobne ako iron maiden miestami, je to taky vidiecky heavy metal, ale to slovo heavy znamena v dnesnej dobe uplne nieco ine, ako vtedy, teraz aj ska2tonics mozno v nejakej skladbe zneju tvrdsie ako iron maiden
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #667 kedy: 10. November , 2010, 15:27:00 » |
|
Tvrde, netvrde, slane, oranzove, kakaove, gulate jaaaaaj ze sa vam chce tu pisat o tuble. Najtvrdsie su vase ciciny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vallamps
pravidelný návštevník
Príspevkov: 184
valla sa vratil !!!
|
|
« Odpoveď #668 kedy: 10. November , 2010, 16:04:07 » |
|
neni to teraz jedno co hrali?? urcite to bolo ovela lepsie ako hraju teraz
|
|
|
Zaznamenané
|
seci za jedneho jebem na seckych :p
|
|
|
cembo
|
|
« Odpoveď #669 kedy: 12. November , 2010, 00:02:42 » |
|
... hral sa hevyk aj v 85tom Toto bola kapela IF. Nahravka nema dobru kvalitu a okrem toho som to musel sprznit na 3MB aby sa to sem vmestilo ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MR
|
|
« Odpoveď #670 kedy: 12. November , 2010, 19:49:01 » |
|
páni. NEbo peklo raj je odzačiatku do konca heavy metal a kto to nepočuje má asi upchaté uši - počuli ste Démona pomsty alebo titulku? Ďalej album Volanie divočiny - titulka to je 100% heavy as fuck. A parádny hevík bola ešte skladba S Tebou. Tak jebať už ten hardrock ked tu su dokazy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #671 kedy: 12. November , 2010, 19:51:54 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #672 kedy: 13. November , 2010, 11:07:37 » |
|
... hral sa hevyk aj v 85tom Toto bola kapela IF. Nahravka nema dobru kvalitu a okrem toho som to musel sprznit na 3MB aby sa to sem vmestilo ... perfektne, odkial boli ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #673 kedy: 13. November , 2010, 11:08:58 » |
|
praveze ani nie by som povedal. mne to pride ako uplne najtypickejsi 80tkovy hevik ako taky, kludne si tam viem predstavit aj anglictinu so silnym nemeckym prizvukom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cembo
|
|
« Odpoveď #674 kedy: 14. November , 2010, 15:35:25 » |
|
... no vidis to. Neboli sprosti ? Sak tam mohli hodit aspon nejake tie poraadne mississippi tahanice, umne skombinovat Typton-ovskymi rifmi a navrch osolit irskym folklorom Takto to dodrbat. Ved v 85 bolo u nas metalovych kapiel neurekom, co by much nad pisoarom v lesnej krcme. Nemohli si zobrat priklady ? ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|