Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 09:40:57
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 50 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: TUBLATANKA  (Prečítané 220029 krát)
0 užívateľov a 67 Hostí prehliada túto tému.
vid
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 141

« Odpoveď #120 kedy: 15. Apríl , 2008, 10:51:11 »

( a ja som to aj durindovi povedal do oci ze vy ste dobre kopirovali .. a som mu menoval kapely...ked mi daval podpis na podpisovu kartu Tublatanky )
a co on na to?
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #121 kedy: 15. Apríl , 2008, 11:05:16 »

ha ha ha ze nahoda sak oni tak jasne kopirovali vtedajsie zahranicne songy ze to je az vulgarne okazale;
 zeppelin, police, queen, iron a mnoho dalsich. proste tam troska zobrat tu troska a oný nam spraví text a bude to dobré..

( a ja som to aj durindovi povedal do oci ze vy ste dobre kopirovali .. a som mu menoval kapely...ked mi daval podpis na podpisovu kartu Tublatanky )
tak mi daj jednu pesnicku od zeppelinov ktoru skopirovali....
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
Dugo
Hosť
« Odpoveď #122 kedy: 15. Apríl , 2008, 11:44:30 »

on asi mysli jedno solo co je uplne identicke svojim stylom ako vo Whole Lotta Love... proste bicie BUM BUM a solo kratke.. potom TRC TRC a BIM BAM... ale ja tomu nevravim kopirovanie ale skor odkaz.. uctenie si vzorov...

a este jeden ich song sa vola Emigrantska piesen  Bavím sa skvele
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #123 kedy: 15. Apríl , 2008, 13:13:33 »

ha ha ha ze nahoda sak oni tak jasne kopirovali vtedajsie zahranicne songy ze to je az vulgarne okazale;
 zeppelin, police, queen, iron a mnoho dalsich. proste tam troska zobrat tu troska a oný nam spraví text a bude to dobré..

no ty si ale iny hrdina Zdravíčko
teraz mi povec jednu jedinu kapelu ktora nikoho nekopči?Huh!?? to je jedno aku ,našu alebo svetovu, každy kopči vedomky alebo nevedomky a ako? to vie len on ,nie ty...len on...nemožeš vediet ako to bolo ked ti to dotičny nepovedal Zdravíčko
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #124 kedy: 15. Apríl , 2008, 13:25:28 »

no ty si ale iny hrdina Zdravíčko
teraz mi povec jednu jedinu kapelu ktora nikoho nekopči?Huh!?? to je jedno aku ,našu alebo svetovu, každy kopči vedomky alebo nevedomky a ako? to vie len on ,nie ty...len on...nemožeš vediet ako to bolo ked ti to dotičny nepovedal Zdravíčko

najlepsie je takej kapele co nevie hrat skopiruje to a vobec sa to nepodoba a ma rovno vlastnu vec.

aj kopirovat je velke umenie aby to nikto nespoznal Si píš!!!
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Ronald G.
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 124

« Odpoveď #125 kedy: 15. Apríl , 2008, 17:54:06 »

myslim ze ked sa urcita cast podoba neni to take hrozne ale ked je toho viac ako v pesnicke Čakáme lepší čas ci ako sa vola  tak to je uz ine
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #126 kedy: 15. Apríl , 2008, 18:16:32 »

myslim ze ked sa urcita cast podoba neni to take hrozne ale ked je toho viac ako v pesnicke Čakáme lepší čas ci ako sa vola  tak to je uz ine

Tam to fakt prehnali, čistá vykrádačka  Beeee
Inak priniesť obľúbenému spevákovi kartičku na podpis a zároveň mu povedať ako vykráda iné kapely, to sa mi zdá trochu divné. Buď ho mám rád a nechám si od neho niečo podpísať, ale potom sa mu nepoďakujem takto. Alebo ho nemám rád, lebo kopíruje, ale potom za ním nelezem, aby mi dal autogram.

Kopa skladieb sa podobá na iné bez toho, aby to bol úmysel autora.
Na druhej strane skladba "Čakáme lepší čas" podľa mňa nepopierateľne čerpá z "Only The Good Die Young" od Iron Maiden. Možno je takých momentov viac. Ja si napríklad pamätám jednu skladbu z Ďurindovej sólovky, tá sa volala "Ľudia sú šťastní, len keď sú voľní". Príliš si ju nepamätám, ale utkvela mi v pamäti, lebo dosť výrazne vykrádala Lennyho Kravitza.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #127 kedy: 15. Apríl , 2008, 18:22:26 »

(...) ( a ja som to aj durindovi povedal do oci ze vy ste dobre kopirovali .. a som mu menoval kapely...ked mi daval podpis na podpisovu kartu Tublatanky )
...a chudak Mato mal zly spanok  Smútim
Zaznamenané

Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #128 kedy: 15. Apríl , 2008, 19:58:39 »

co na to Mato ? ..  nastupil do limuziny a odfrcal. to bolo na ich vyrocie, v bastione. ja ma tublu rad. to sa nebije s tym ze to ocividne kopirovanie vycitam. alto napisal celkom vhodny termin : vykradacka. nenapisal som ani v jednej vete ze skopirovali celu pesnicku. ale napisal som , citujem " tu troska ukradnut tam troska ". to niesu ziadne nahodne podobnosti. ale za to neznamena ze by som ich nemal rad. ja si myslim prave ze to vobec ani nemuseli takto robit, ze vzdy by sa v nich nasiel potencial aby boli originalnejsi. mozno to robili na schval. ale mato sam v rozhovoroch vravieval : ked sme zacinali ani som poriadne nevedel hrat na gitare. podla mna prehnana skromnost, lebo ich prvy album uz nieco znamenal pre dejiny slovenskej hudby.
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník

« Odpoveď #129 kedy: 16. Apríl , 2008, 18:10:59 »

este raz sa pozri co si napisal vo svojom prispevku v zatvorke....

(a ja som to aj durindovi povedal do oci ze vy ste dobre kopirovali .. a som mu menoval kapely...ked mi daval podpis na podpisovu kartu Tublatanky )

a nic proti tebe ale neverim ani prd ze by si mu to povedal....ale tak pravdu znas len ty hrdino...
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #130 kedy: 16. Apríl , 2008, 19:16:49 »

tiez sa mi to nezda a aj keby, moze sa na to vysrat ma ovela viec lepsich a svojich pesniciek Na zdravie!
Zaznamenané

Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #131 kedy: 17. Apríl , 2008, 09:33:09 »

povedat niekomu nieco nieje hrdinskost. vcera som sa napriklad cez mail pohadal s riaditelkou slovenskeho rozhlasu ohladne toho ze na webstranke tazko najst frekvencie ich stanic. ani som ich nenasiel a telefonicky mi nikto nezdvihal.
potom mi ona a este jeden pan napisali co si oni myslia a poslali mi komplikovany link jde na ich stranke su uvedene frekvencie. kazda normalna stanica uvadza frekvenciu v svojom logu za nazvom. na ich stranke som do vyhladavaca zadal frekvencie a aj tak som sa nedopatral. tak som im napisal moj nazor na to, ze to je hrozne. oni odpisali nieco ine co je hrozne.
Zaznamenané
koktavyalojz
pravidelný návštevník
Príspevkov: 351

« Odpoveď #132 kedy: 17. Apríl , 2008, 09:41:04 »

ja som dneska pustil babku sadnut si v elektricke.
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník

« Odpoveď #133 kedy: 17. Apríl , 2008, 09:44:23 »

povedat niekomu nieco nieje hrdinskost. vcera som sa napriklad cez mail pohadal s riaditelkou slovenskeho rozhlasu ohladne toho ze na webstranke tazko najst frekvencie ich stanic. ani som ich nenasiel a telefonicky mi nikto nezdvihal.
potom mi ona a este jeden pan napisali co si oni myslia a poslali mi komplikovany link jde na ich stranke su uvedene frekvencie. kazda normalna stanica uvadza frekvenciu v svojom logu za nazvom. na ich stranke som do vyhladavaca zadal frekvencie a aj tak som sa nedopatral. tak som im napisal moj nazor na to, ze to je hrozne. oni odpisali nieco ine co je hrozne.
a koho to trapi Si píš!!!....vyhral si svoj vlastny boj o babiku barbie!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #134 kedy: 17. Apríl , 2008, 11:49:52 »

ja som dneska pustil babku sadnut si v elektricke.

co Ti jebe ?
Zaznamenané
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 50 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 23 otázok.