mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #315 kedy: 06. August , 2008, 11:21:59 » |
|
no mne sa to nepaci este durinda pouziva na spev nejaky procesor a duro nevie spievat? ja som ho este nepocul nic zaspievat pouziva harmonizer. ale tuto ho nemal...a Topora si nepocul spievat ? sak tuto spieval vokaly
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #316 kedy: 06. August , 2008, 11:43:10 » |
|
pouziva harmonizer. ale tuto ho nemal...a Topora si nepocul spievat ? sak tuto spieval vokaly spieva ale nepocujem jeho hlas
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #317 kedy: 16. August , 2008, 19:34:51 » |
|
kua ten durinda ma otrasny zvuk cez to modelingove kombo nie aby si kuppil marshall 1936 box a ktomu hlavu bral musi nosit fazulu aby nedostal zase pruh nie vlacit tazke trafaky v marshalli
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #318 kedy: 16. August , 2008, 20:14:05 » |
|
kua ten durinda ma otrasny zvuk cez to modelingove kombo nie aby si kuppil marshall 1936 box a ktomu hlavu bral cau valla.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ronald G.
náhodný pocestný
Príspevkov: 124
|
|
« Odpoveď #319 kedy: 11. September , 2008, 16:55:00 » |
|
Nema náhodou Maťo Ďurinda jednu gitaru Fender ( ved on ma iba fender ) aj Yngwie Malmsteen edition
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #320 kedy: 11. September , 2008, 17:19:03 » |
|
Nema náhodou Maťo Ďurinda jednu gitaru Fender ( ved on ma iba fender ) aj Yngwie Malmsteen edition nema ale tusim mal a nema secko fender ale aj na squir hra
|
|
« Posledná zmena: 11. September , 2008, 17:19:32 od Valla »
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Ronald G.
náhodný pocestný
Príspevkov: 124
|
|
« Odpoveď #321 kedy: 12. September , 2008, 16:43:32 » |
|
nema ale tusim mal a nema secko fender ale aj na squir hra no to sa mi ani verit nechce ved squier su hadam najhorsie gitary ....... no vlasne kedysi boli dobree
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #322 kedy: 12. September , 2008, 16:45:57 » |
|
no to sa mi ani verit nechce ved squier su hadam najhorsie gitary ....... no vlasne kedysi boli dobree
co robi ohnostroj z gitary tak pouziva squir asi nechce si znicit fender..... ale on hral aj na jolany diamant ale tie mu dlho nevidrzali zevraj ich rozbil vyse 200
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #323 kedy: 12. September , 2008, 16:48:07 » |
|
myslim ze k jeho gitarovym kvalitam ake ma moze kludne hrat aj na behringer z tesca
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #324 kedy: 12. September , 2008, 16:50:23 » |
|
jaj chlapci.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #325 kedy: 12. September , 2008, 16:56:09 » |
|
myslim ze k jeho gitarovym kvalitam ake ma moze kludne hrat aj na behringer z tesca ej to si pekne teraz utal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #326 kedy: 12. September , 2008, 17:06:07 » |
|
myslim ze k jeho gitarovym kvalitam ake ma moze kludne hrat aj na behringer z tesca Nie som isty,ale 98 %-am fora by to "natrel".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #327 kedy: 12. September , 2008, 17:12:52 » |
|
aj Tebe ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #328 kedy: 12. September , 2008, 17:34:12 » |
|
aj Tebe ?
Ja matrim medzi tie 2 %. Aj mne. Ono, je určite vela technickejšich gitaristov,ktori zvladnu Vai-a,Malmsteena a podobnych.Avšak pokial ide o ich vlastnu tvorbu-tak nič. A ja osobne mam radšej par jednoduchych Durindovych tonov,ako predvadzanie sa s Vaiom,Malmsteenom atd. No to bolo kapanek O.T. Ale myslim,že Mato je velmi podcenovany.
|
|
« Posledná zmena: 12. September , 2008, 17:50:55 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #329 kedy: 12. September , 2008, 17:50:03 » |
|
podcenovany, precenovany...picoviny, kokotiny..dolezite je ci vie hrat a jeho hudba si najde fanusikov, ci nie? (teraz nemyslim len durindu konkretne..)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|