Valla
|
|
« Odpoveď #420 kedy: 31. Máj , 2009, 11:04:28 » |
|
presne a hlavne on je na javisku a zaraba tažke prachy a vy ste za monitorom a mate hovno...len kopec kecov a na javisku nebudete vačšina nikdy nehovoriac o tom že nik nezaplati vstupne ani prestreleny cent jasne to mas pravdu ale teraz nejde o to kolko penazi zaraba a kolko hra ale proste tam nepasuje,nechapem kde ho durinda nasiel sak to je uplne ine jak horvath sak bolo v tej dobe kopec spievajucich basakou ktory by sa tam hodili,ale asi chcel takeho co sa tam nehodi
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #421 kedy: 31. Máj , 2009, 11:05:50 » |
|
Má ?/mal toho viac. Aj ukazoval v telke,ked bol daky dokumentík o nom.
a co ma za aparaty? co ma 10boxou marshall a 10hlav alebo co?
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #422 kedy: 31. Máj , 2009, 11:06:08 » |
|
jasne to mas pravdu ale teraz nejde o to kolko penazi zaraba a kolko hra ale proste tam nepasuje,nechapem kde ho durinda nasiel sak to je uplne ine jak horvath sak bolo v tej dobe kopec spievajucich basakou ktory by sa tam hodili,ale asi chcel takeho co sa tam nehodi horvath bol furt na šrot takže sa stal nepoužitelny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #423 kedy: 31. Máj , 2009, 11:08:33 » |
|
valla: zavolaj durindovi, ze mu pojdes robit manazera, najdes mu basaka, co nebude stat jak cicik na podiu, vratis im stare zlate casy a este mu aj poletujes marshall miesto toho blbeho vox komba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #424 kedy: 31. Máj , 2009, 11:08:43 » |
|
horvath bol furt na šrot takže sa stal nepoužitelny sak on je aj teraz furt na srot a to je ten rock n roll
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #425 kedy: 31. Máj , 2009, 11:09:59 » |
|
valla: zavolaj durindovi, ze mu pojdes robit manazera, najdes mu basaka, co nebude stat jak cicik na podiu, vratis im stare zlate casy a este mu aj poletujes marshall miesto toho blbeho vox komba keby ze to dokazem tak to by bolo fajn marshall mu letovat nemusim on ich ma horu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #426 kedy: 31. Máj , 2009, 11:10:53 » |
|
a co ma za aparaty? co ma 10boxou marshall a 10hlav alebo co? A čo ja si to pamätam ? To bolo už davnejšie. A bassove aparaty ma nezaujímaju.Viac ma zaujímaju basáci /teda to ako hrajú/. A celkovo mam aparaty v ..... Podstatny je hrač-čo hrá,ako hrá. A ked "umí" a mu to "zní", nech hra aj na elektrickom sporaku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #427 kedy: 31. Máj , 2009, 11:11:41 » |
|
sak on je aj teraz furt na srot a to je ten rock n roll to si myslis ty, len ked je kapela v kuse na srot a nic nezahra na koncerte, tak na nu prestanu chodit ludia a nie su bubaciky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #428 kedy: 31. Máj , 2009, 11:12:08 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #429 kedy: 31. Máj , 2009, 11:12:50 » |
|
to si myslis ty, len ked je kapela v kuse na srot a nic nezahra na koncerte, tak na nu prestanu chodit ludia a nie su bubaciky lenze kvoli tomu horvath neodisiel,ale nevadi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #430 kedy: 31. Máj , 2009, 11:16:31 » |
|
lenze kvoli tomu horvath neodisiel,ale nevadi to som ani netrvrdil narazal som na ten tvoj "pravy rakenrol"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #431 kedy: 31. Máj , 2009, 20:39:20 » |
|
rock n roll je predovsetkym o hudbe...a nie o chlaste
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #432 kedy: 31. Máj , 2009, 20:41:16 » |
|
rock n roll je predovsetkym o hudbe...a nie o chlaste
no to hovoris teraz lebo este nemozes chlastat daj to vodeo dogmanu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #433 kedy: 31. Máj , 2009, 20:43:02 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #434 kedy: 31. Máj , 2009, 20:48:57 » |
|
no ked chlastas viac ako ja tak uz si tazky alkoholik ale daj som zvedaf na pala
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|