V Presove sa kazdy rok uskutocnuje Dobry Festival a nenechal som si ujst Tublatanku, tak vam zreferujem nejake pocity.
Mal som moznost byt na stagei, takze pred koncertom som dal nejaku debatku s Matom. Velmi pohodovy chlapik, uvolneny, zhovorcivy.
Gitary mal vsetko Squier Stratocaster (velka hlava) s odovodnenim, ze nepotrebuje si na festivalove koncerty nosit drahe Fendre. Ked mi podaval toho Squiera, tak mi hovoril: "Len ju nikde neopieraj, ona sa rozladi !"
Co sa tyka aparatov: Vacsi stage oblozeny Marshallmi som nevidel, ale aj tak nic z nich, pretoze Mato hral cely koncert cez dve komba, neslo o AC15, ani 30, ale o nejaky VOX(dva kusy) s digitalnym ovladanim, ktory ovladal cez Vox footswitch. Zvuk gitary sa mi nepacil a celkovo mi to prislo take, ze "nebudem sa srat, hram uz dlho, tak jebem na zvuk". Aspon ja som mal z toho taky pocit. Skoda, ze nehral na tie Marshalli, uz ked ich doniesli. (JCM800, JCM900, Plexi, ... )
Co sa tyka basy, tak odvcera je mojim velkym vzorom Juraj Topor. TAKTO MA HRAT BASA
Ziadne hovna, blato, sracky, ale poriadny ROKEC, ako sa patri.
Hoci sa tvaril, ze hra cez tu hradbu marshallov, nakoniec siel do zosiku Aguilar do Mesa/Boogie 4*10 boxu. ZVUK BOL NEKOMPROMISNY, a este raz: TAKTO MA HRAT BASA
Ohladom hry: Je to vynikajuci basak. Mam pred nim velky respekt. Hlavne na podiu vie super vystupovat.
Bubenik je klasika. Nic viac, nic menej. Zahral, co treba. Super vykon.
Na zvukovku dali jeden song a musim povedat, ze robili dost velky bordel pocas zvukovej skusky. Kazdy svoje... co vyznelo dost naprd. Hlavne Juraj bol STRASNE nahlas. Ta basa hrala jak j*ebnuta
Z celkoveho koncertu boli moje dojmy asi take, ze Mato uz nepodava taky vykon ako kedysi, co sa tyka spevu, ale to je samozrejme jasne, ze po tolkych rokoch to uz nemoze byt jak za mlaaaadi.
Jeho hru je zbytocne komentovat. Zahra to, co treba, bez zbytocnych kokotin. Kapela je slusne zohrata, velmi ma prekvapili a mozem smelo povedat, ze je to jedina ROCKOVA (
) slovenska kapela, z ktorej ide energia.
Pridavam nejake foto.