Valla
|
|
« Odpoveď #495 kedy: 21. Júl , 2009, 11:07:31 » |
|
no jo ale asi mysleli staru tublu :D to oni sa teraz iba hraju na tublu: :D to ich asi nenapadlo
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #496 kedy: 21. Júl , 2009, 11:08:03 » |
|
sak glam.. buzi tricko musi byt..
no to ked je glam tak ja mam doma traktor z fekalom :D
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #497 kedy: 21. Júl , 2009, 11:09:58 » |
|
no to ked je glam tak ja mam doma traktor z fekalom :D
ale sak len vyzorovo to chce byt trocha gej o to ide.. namalovane oci, tigrovana bluzka.. to nezakecas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #498 kedy: 21. Júl , 2009, 11:13:08 » |
|
ale sak len vyzorovo to chce byt trocha gej o to ide.. namalovane oci, tigrovana bluzka.. to nezakecas keby ze vyzera takto ta kapela tak sa na nich neknevam inak podla mna tubla bola podla mna glam and hair metalova kapela vlasy a kroje to bol metal
|
|
« Posledná zmena: 21. Júl , 2009, 11:42:06 od Valla »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #499 kedy: 21. Júl , 2009, 11:43:42 » |
|
Asi by bolo vhodne zistit,jak to ma vlastne pozapajane. Z toho Voxu može použivat "preamp" a ist do koncov tych Marshalov. Môže si prepinat-na niektore skladby použiva Vox,na niektore Marshall. Tych možností je viac. A vlastne je to aj tak jedno, 99% posluchačov je fuk cez čo hra. A mne tiež. vobec na to nehra, ma to len v zastrcke aby to svietilo, ale inak nejde do toho ani z toho ziadny kabel... Valla co pise - to vobec neberem ako relevantne info
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #500 kedy: 21. Júl , 2009, 11:47:42 » |
|
vobec na to nehra, ma to len v zastrcke aby to svietilo, ale inak nejde do toho ani z toho ziadny kabel... Valla co pise - to vobec neberem ako relevantne info ale sak to je nelogicke potom musim zistit jak to vlastne naozaj je sak si neviem predstavit ze si prinesiem marshall bedne a hlavy co su tazke a velke jak svina a stoja ma prachy jebnem si to na podium a za tym budem hrat na tesla studio solo 70 a vermona box :D sak to je uplna kktina
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marowak
Hosť
|
|
« Odpoveď #501 kedy: 21. Júl , 2009, 11:51:30 » |
|
Podla toho co citam, si zacinam mysliet, ze nakoniec tie stacky ani na prenasanie nie su problem. Mozno ich ma spravene z kartonu. Osadit do toho "rude oci Marshallu" uz iste nie je ziaden problem. Videl som vlastnymi ocami spravenu Gibsonu z papiera/vrsveneho lepenkoveho a nebyt toho ze som o tom vopred vedel, a ze na nej neboli naladovane struny, tak z 5 m vyzerala uplne autenticky. Podobne to moze byt aj s tymi Marshallovskymi mega overfullstackmi... Ryzaci su dnes uz velmi sikovni...
|
|
« Posledná zmena: 21. Júl , 2009, 11:53:01 od marowak »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #502 kedy: 21. Júl , 2009, 11:54:41 » |
|
Nechapem, ci vam jebe, alebo co ? Na tie Marshalle nehra ani nahodou. Ma ich tam na okrasu a su to normalne ampy a boxy, niesu pozapajane, len svietia. Koncert odohrava na Voxoch. Ziadna ina veda v tom nie je.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #503 kedy: 21. Júl , 2009, 11:57:12 » |
|
ale sak to su normalne origos stacky ale su strasne rozbite :D 800vkove bedne jak mam ja :D toto je tazka sranda :D este ako si povie ze to bude hrat velmi dobre :D frekvencne musi byt dobre tak gitara musi byt pocut kazdy riff ja to mam rad ked som odklopeny kitarou zo seckych stran
|
|
« Posledná zmena: 21. Júl , 2009, 12:01:14 od Valla »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #504 kedy: 21. Júl , 2009, 11:57:48 » |
|
Nechapem, ci vam jebe, alebo co ? Na tie Marshalle nehra ani nahodou. Ma ich tam na okrasu a su to normalne ampy a boxy, niesu pozapajane, len svietia. Koncert odohrava na Voxoch. Ziadna ina veda v tom nie je. kokos a co su iron maiden? sak to je nelogicke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #505 kedy: 21. Júl , 2009, 12:01:45 » |
|
kokos a co su iron maiden? sak to je nelogicke no to chod vysvetlit svojmu idolu. sa na mejdn hra a co. sak kazdy sa na nieco hra
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #506 kedy: 21. Júl , 2009, 12:04:17 » |
|
no to chod vysvetlit svojmu idolu. sa na mejdn hra a co. sak kazdy sa na nieco hra tak preco to tak robia ja to stale nechapem mozno aj v 80tych rokoch tak hrali len durinda nemal vox ale nejaku teslu :D a marshall na image pride do studia donesie marshall a vox marshall zapne aby svietil do rohu jebne voxa aby ho nevidel a tazko nahrava a mysli si ze zvuk ide z marshalla
|
|
« Posledná zmena: 21. Júl , 2009, 12:06:02 od Valla »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #507 kedy: 21. Júl , 2009, 12:14:20 » |
|
jedno lepsie jak druhe
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #508 kedy: 21. Júl , 2009, 12:15:24 » |
|
tak preco to tak robia ja to stale nechapem mozno aj v 80tych rokoch tak hrali len durinda nemal vox ale nejaku teslu :D a marshall na image pride do studia donesie marshall a vox marshall zapne aby svietil do rohu jebne voxa aby ho nevidel a tazko nahrava a mysli si ze zvuk ide z marshalla lebo to dobre vyzera a ludia maju v pycy cez co hra.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
marowak
Hosť
|