Valla
|
|
« Odpoveď #510 kedy: 21. Júl , 2009, 12:34:14 » |
|
on potrebuje poradneho technika aby mu to vysvetlil jak to vlastne je
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #511 kedy: 21. Júl , 2009, 12:54:52 » |
|
on potrebuje poradneho technika aby mu to vysvetlil jak to vlastne je napis mu mail. alebo ho po koncerte odchyt. ale musis byt poradne spity, aby ti bolo skrz mauactinu lepsie rozumiet
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #512 kedy: 21. Júl , 2009, 12:59:02 » |
|
toto je tazka sranda :D
kokos, to je jasne, ze chce poriadne pomachrovat, ze sa v tom vyzna a aby ludia odpadavali, ze co sa to deje...to som nevidel u ziadnej kapely asi...daj mi tam 440ms ale zvuk na gitare mal podstatne lepsi ako na topfeste.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #513 kedy: 21. Júl , 2009, 13:19:00 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #514 kedy: 21. Júl , 2009, 13:20:05 » |
|
kokos, to je jasne, ze chce poriadne pomachrovat, ze sa v tom vyzna a aby ludia odpadavali, ze co sa to deje...to som nevidel u ziadnej kapely asi...daj mi tam 440ms ale zvuk na gitare mal podstatne lepsi ako na topfeste. sak mato je odbornik alebo bol???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #515 kedy: 21. Júl , 2009, 13:40:12 » |
|
nejde o to, ale nikoho to nezaujma, ake ma mat nastavenie delay...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #516 kedy: 21. Júl , 2009, 14:25:35 » |
|
to ano on sa hodinu zvuci :D ale ze vraj na niektorych koncertoch pouziva aj marshall a na niektorych to ma ako okrasu asi alebo co a ete ked sa zvuci tak ma obycajne tricko a gate a tak vyzera jak roker popici ale ako zacnu hrat tak sa prezlecie do buzi oblecenia:D na všetkych to ma ako okrasu nedavno mi volal a pytal sa na nove JVMka že by si chcl kupit asi ho už nebavi hrat na pičovinach
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #517 kedy: 21. Júl , 2009, 14:26:08 » |
|
na všetkych to ma ako okrasu nedavno mi volal a pytal sa na nove JVMka že by si chcl kupit asi ho už nebavi hrat na pičovinach JVM 400h velice popularny teraz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #518 kedy: 21. Júl , 2009, 14:28:57 » |
|
JVM 400h velice popularny teraz
podla mna najhorši maršal mame ho v kapele a dsl hra dost lepšie samo naj je plexi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #519 kedy: 21. Júl , 2009, 14:33:31 » |
|
podla mna najhorši maršal mame ho v kapele a dsl hra dost lepšie samo naj je plexi novy megadeth na tom JVM 400H nahravali napr. Plexi o tom nikto nepochybuje A Durinda ze pridaj mi gitaru do odposluchu a vzadu Marshally. Hra mu to ako lacny ZOOM ale legenda je legenda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #520 kedy: 21. Júl , 2009, 14:50:28 » |
|
nejde o to, ale nikoho to nezaujma, ake ma mat nastavenie delay...
daj mi tam 440... trochu daleko je to, daj ho blizsie... hned za tym nech ide... nakoniec zo 440 zostalo 100, chyba v odhade
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #521 kedy: 21. Júl , 2009, 14:55:17 » |
|
JVM 400h velice popularny teraz
to je este len nejaky prototyp, nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #522 kedy: 21. Júl , 2009, 15:02:16 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #524 kedy: 21. Júl , 2009, 15:16:54 » |
|
podla mna najhorši maršal mame ho v kapele a dsl hra dost lepšie samo naj je plexi Mam sa pohrabat v tvojich starych spravach este predtym nez si to premazes, kde ospevujes JVM, ze na nicom inom uz hrat nebudes?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|