musicman
|
|
« Odpoveď #525 kedy: 21. Júl , 2009, 15:19:27 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #526 kedy: 21. Júl , 2009, 15:28:57 » |
|
na všetkych to ma ako okrasu nedavno mi volal a pytal sa na nove JVMka že by si chcl kupit asi ho už nebavi hrat na pičovinach co vymisla nech zavola mne do pici ja mu spravim taky amp ze sa posere voxa jebne do popelnice ani cigani to nebudu chciet a tie bedne budu malo este bude musiet dokupit
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #527 kedy: 21. Júl , 2009, 15:29:19 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 21. Júl , 2009, 15:29:38 od temo »
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #528 kedy: 21. Júl , 2009, 15:29:39 » |
|
kamarade ked budes taky debilko ako je on tak si nastim do huby
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #529 kedy: 21. Júl , 2009, 15:32:20 » |
|
ale peniaze berete jak za hodinu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #530 kedy: 21. Júl , 2009, 15:35:04 » |
|
Mam sa pohrabat v tvojich starych spravach este predtym nez si to premazes, kde ospevujes JVM, ze na nicom inom uz hrat nebudes? lenze potom objavil vallamp plexi amp a zistil ze z toho ide silny a vybusny zvuk
|
|
« Posledná zmena: 21. Júl , 2009, 15:35:45 od Valla »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #531 kedy: 21. Júl , 2009, 15:42:13 » |
|
lenze potom objavil vallamp plexi amp a zistil ze z toho ide silny a vybusny zvuk jeb uz na to. vsak furt tocis len o tom istom...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #532 kedy: 21. Júl , 2009, 16:03:43 » |
|
ale sak to su normalne origos stacky ale su strasne rozbite :D 800vkove bedne jak mam ja :D toto je tazka sranda :D este ako si povie ze to bude hrat velmi dobre :D frekvencne musi byt dobre tak gitara musi byt pocut kazdy riff ja to mam rad ked som odklopeny kitarou zo seckych stran to je strasne setri na vlastnom zvukarovi ,alebo mu to za tie roky nedoslo. U ziadnej kapely som nic podobne nevidel...uz trapnejsie je sa posrat v plnej MHDcke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #533 kedy: 21. Júl , 2009, 16:10:12 » |
|
Parodia
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #534 kedy: 21. Júl , 2009, 17:11:20 » |
|
to je strasne setri na vlastnom zvukarovi ,alebo mu to za tie roky nedoslo. U ziadnej kapely som nic podobne nevidel...uz trapnejsie je sa posrat v plnej MHDcke bejvavalo teraz nema asi zvukara ani nic tusim ma dvoch bednaku a to je secko ale volakedy mal 14 techniku,vlastnych zvukaru,soferu a ja nevim co este secko a to mal za komancou a teraz je na tom horsie nez vtedy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #535 kedy: 21. Júl , 2009, 17:18:06 » |
|
bejvavalo teraz nema asi zvukara ani nic tusim ma dvoch bednaku a to je secko ale volakedy mal 14 techniku,vlastnych zvukaru,soferu a ja nevim co este secko a to mal za komancou a teraz je na tom horsie nez vtedy načo by platil technikov? tych zabezpeči usporiadatel načo by platil zvukara? šak si videl na tom videu-par pokynov a nazvučene. načo by platil šofera? šak už nechlastaju jak za mladi-tak si to odšoferuju sami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #536 kedy: 21. Júl , 2009, 17:24:27 » |
|
načo by platil technikov? tych zabezpeči usporiadatel načo by platil zvukara? šak si videl na tom videu-par pokynov a nazvučene. načo by platil šofera? šak už nechlastaju jak za mladi-tak si to odšoferuju sami ja by som mu spravil za darmo technika,zvukara.sofera a este by som sa za neho najebal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #537 kedy: 22. Júl , 2009, 08:30:29 » |
|
to je strasne setri na vlastnom zvukarovi ,alebo mu to za tie roky nedoslo. U ziadnej kapely som nic podobne nevidel...uz trapnejsie je sa posrat v plnej MHDcke .....včera som vola zvukárovi, že čo mu tam vyvádzala Tublatanka.....ten sa zase sťažoval na nedostatok prúdu, mal len 180-200V (ináč klasika), hoci organizátori prislúbili, že to bude OK......no a za takýchto podmienok spevákovi nechcel fungovať vlastný vocalizér, tak musel všetky tie hlasové defekty namiešať zvukár..... ......"Rastis" a Ska2tonics boli spokojný zo zvukom
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #538 kedy: 22. Júl , 2009, 10:42:30 » |
|
... ......"Rastis" a Ska2tonics boli spokojný zo zvukom so zvukom na podiu sme namali jediny problem + organizacia bola tiez na urovni.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #539 kedy: 22. Júl , 2009, 10:44:26 » |
|
.....včera som vola zvukárovi, že čo mu tam vyvádzala Tublatanka.....ten sa zase sťažoval na nedostatok prúdu, mal len 180-200V (ináč klasika), hoci organizátori prislúbili, že to bude OK......no a za takýchto podmienok spevákovi nechcel fungovať vlastný vocalizér, tak musel všetky tie hlasové defekty namiešať zvukár.....
.....
to co je za omacku ? vyvlecu tam a zapnu 5 ci 6 Marshall hlav len tak naprazdno a potom neni schopny zapnut blby efekt, co ide vnutorne na 12 Voltov ??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|