musicman
|
|
« Odpoveď #540 kedy: 22. Júl , 2009, 10:45:25 » |
|
co ked v tych marshaloch nema elektronky napr. potom by to malo zrat menej.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #541 kedy: 22. Júl , 2009, 10:47:54 » |
|
co ked v tych marshaloch nema elektronky napr. potom by to malo zrat menej.
to je pravda, ale vidis - na Vocalizer uz aj tak nevystalo voltov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #542 kedy: 22. Júl , 2009, 10:49:50 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #543 kedy: 22. Júl , 2009, 11:00:57 » |
|
no sak marshalliky papaju vela to sa nezda :D tie ampy zeru jak svine aj ked ich ma iba zapnute aby svietili a ten vokalizer je digital a ked ma mensie napatie ako ma byt tak uz robi chujoviny aj tak neviem na co to pouziva sak to je hrozne
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #544 kedy: 22. Júl , 2009, 11:20:36 » |
|
O.T. Si spominam svojho času kapela OCEAN rušila dake koncerty na vychod. slov. : málo štavy-nefungovali compy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #545 kedy: 22. Júl , 2009, 11:31:38 » |
|
ale to bolo v roku 1988
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #546 kedy: 22. Júl , 2009, 12:05:45 » |
|
ale to bolo v roku 1988 mysliš že teraz je Volt inakší ako v roku 1988 ? aj tak mam dojem,že to bolo po prevrate ale neni podstatne
|
|
« Posledná zmena: 22. Júl , 2009, 12:09:34 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #547 kedy: 22. Júl , 2009, 12:08:24 » |
|
Vlacia plnu prdel tazkych radii a ostatnych picovin ,ale ze by si tak nosili stabilizator siete ,tak to ich nenapadne Sak taketo masiny u na v Prasofcach ma dejaty suplikant a taky borci ako Tub... si po tolkych skusenostiach a rokoch hravania idu este stazovat ,ze maju salby prud Nech sa nikto na mna nehneva,ale to je strasne Amateri prezleceny za profikov.
|
|
« Posledná zmena: 22. Júl , 2009, 12:08:55 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #548 kedy: 22. Júl , 2009, 12:12:03 » |
|
mysliš že teraz je Volt inakší ako v roku 1988 ? aj tak mam dojem,že to bolo po prevrate ale neni podstatne no ze ked sa dnes predavaju rackove digi blbosti, co sa daju napajat kontinualne v rozmedzi 110 az 230V, tak sa mi nechce verit, ze by sa nedalo pre pokles v sieti zapojit nejake spevacke echo, hlavne ked vsetky tieto veci su napajane transformovanymi par voltami... ale mozno trepem - nepopieram
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #549 kedy: 22. Júl , 2009, 12:14:28 » |
|
Vlacia plnu prdel tazkych radii a ostatnych picovin ,ale ze by si tak nosili stabilizator siete ,tak to ich nenapadne Sak taketo masiny u na v Prasofcach ma dejaty suplikant a taky borci ako Tub... si po tolkych skusenostiach a rokoch hravania idu este stazovat ,ze maju salby prud Nech sa nikto na mna nehneva,ale to je strasne Amateri prezleceny za profikov. ... hehe,maju to na háku,hlavne že dostanu svoje prašulky a na ostatne srat.... ved keby hrali aj z plejbeku,tak si to väčšina ludí nevšimne... a tych malo,čo si to všimne- no a čo,hlavne,že zaplatili
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #550 kedy: 22. Júl , 2009, 13:40:05 » |
|
Durinda mal uz 3 operacie pruhu co vlaci tie fake Marshalle stoji mu to zato
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #551 kedy: 22. Júl , 2009, 13:57:49 » |
|
no sak marshalliky papaju vela to sa nezda :D tie ampy zeru jak svine aj ked ich ma iba zapnute aby svietili a ten vokalizer je digital a ked ma mensie napatie ako ma byt tak uz robi chujoviny aj tak neviem na co to pouziva sak to je hrozne ....zrejme cez zdroj toho efektu neprešlo toľko voltíkov koľko potrebuje na normálne fungovanie, no a ten spev by asi bol bez toľkých efektov suchý....tie ich pesničky sú fajn ale to opičenie okolo toho, to ma od Tublatanky úplne odpudilo....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
Sunrise Madden
pravidelný návštevník
Príspevkov: 167
rock on
|
|
« Odpoveď #552 kedy: 22. Júl , 2009, 21:49:34 » |
|
hmmm "laska utoci v kazdom storoci"...neviem dost lacne mi pridu tie texty...take nemusim ich...teda neznasam
|
|
|
Zaznamenané
|
Yamaha Erg 121 - Orange Crush 15 - Line6 Spider II 150
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #553 kedy: 25. Júl , 2009, 11:16:10 » |
|
to si sem dal iba preto aby si si mohol "vyliat žlč "? K čomu je to dobre?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #554 kedy: 25. Júl , 2009, 18:40:56 » |
|
ale Mato dal dobru hlasku(skurveny politici ide im iba o peniaze) To je mimoriadne novatorska a prevratna myslienka. Ale treba byt drsny rocker, to je jasne.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|