Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
28. November , 2024, 09:35:54
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 50 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: TUBLATANKA  (Prečítané 219943 krát)
0 užívateľov a 91 Hostí prehliada túto tému.
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #45 kedy: 11. Marec , 2006, 23:03:49 »

no teda, vypocul som si album Nebo - peklo - raj po dlhej ignoracii (to kvoli tej sikmookej ci co som to raz pocul) za co sa musim tublatanke ospravedlnit pretoze ma to po takom druhom vypocuti strasne ale strasne chytilo :) musim sa priznat ze doteraz som tublatanku poznal len tak decentne ale teraz sa jej uz musim zacat venovat seriozne :silly: niekedy som tam dokonca pocul aj motorhead ci metallicu v tych riffoch

tak by ma zaujmalo ci su tu na fore este nejaky priaznivci :woohoo:
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #46 kedy: 11. Marec , 2006, 23:26:56 »

v uvodnej vypalovacke demon pomsty je uplne malmsteenovske solo...ale fest vykradacka :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #47 kedy: 12. Marec , 2006, 10:42:29 »

Ja mam Tublu osobne velmi rad. Ked som bol na krste posledneho albumu, vratil som sa do svojej puberty a a spolu s mladezou som hrozil pod podiom, hlavne ked prisiel hrat Duro Cerny a odpalovali piesne s prvej Tubly.Samozrejme, ze som musel zabudnut na profesionalny pohlad na kapelu, ale to tu rozpisovat nebudem. Proste Tubla sa spaja s mojim zivotom, ked som prvy krat nastupil cestu muzikanta. Boli mojim vzorom. V tej dobe(rock 1982) sme nepoznali moc vtedajsej rockovej muziky zo zapadu a Tubla nam robila nahradu. Vdaka nim som spoznal rock and roll.
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
plichto
Hosť
« Odpoveď #48 kedy: 09. Január , 2007, 20:10:21 »

ine solo (aj basove aj gitarove)
Zaznamenané
bodom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

« Odpoveď #49 kedy: 09. Január , 2007, 23:27:54 »

noo ked som ako maly soplak dostal postune na jedny vianoce Vyberovku Ja sa Vratim a na druhe Vyberovky Metalindy a po par rockoch so si pozical od kamosa cd Vyberovka Pravda vytazi (dodnes nevratil  No hanbím sa..) tak to metalindu obcas pustim (inac tatko hraval s drapakom  Som frajer early years) ale k Tuble sa vzdy vratim nech tam maju vykradnute co chcu vokaly su neskutocne (a kto uz dnes nevykrada - najlepsi su v tom americky rapery ich podklady ta datuju aj z 60 rokov minuleho storocia) mam sice iba albumy po nebo peklo raj vratane a trufam si povedat ze tam nie je zla piesen (aj ked iluzia je cosi dost zvlastne) a nove nepocuvam moc aj ked gitara hraaa tiez zaujiimavaa vec a aj ked len tak dake singly zachytavam laska utoci nekonecna piesen je to zaujimave ale nechce sa mi zhanat tie albumy zostanem radsej pri povodnej zostave krojoch a stuzkach na matovej gitare  Je mi do plaču
Zaznamenané

Zomrieš na lavičke, k...t
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #50 kedy: 10. Január , 2007, 00:21:56 »

si pamatam ako maly sopliak som pozeral nejaku hudobnu relaciu, kde durinda rozpraval o novom albume a davali premieru tohto klipu (zeby triangel ? )
Inak zvuk toho sola na zaciatku je des :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #51 kedy: 10. Január , 2007, 00:24:38 »

noo ked som ako maly soplak dostal postune na jedny vianoce Vyberovku Ja sa Vratim a na druhe Vyberovky Metalindy a po par rockoch so si pozical od kamosa cd Vyberovka Pravda vytazi (dodnes nevratil  No hanbím sa..) tak to metalindu obcas pustim (inac tatko hraval s drapakom  Som frajer early years) ale k Tuble sa vzdy vratim nech tam maju vykradnute co chcu vokaly su neskutocne (a kto uz dnes nevykrada - najlepsi su v tom americky rapery ich podklady ta datuju aj z 60 rokov minuleho storocia) mam sice iba albumy po nebo peklo raj vratane a trufam si povedat ze tam nie je zla piesen (aj ked iluzia je cosi dost zvlastne) a nove nepocuvam moc aj ked gitara hraaa tiez zaujiimavaa vec a aj ked len tak dake singly zachytavam laska utoci nekonecna piesen je to zaujimave ale nechce sa mi zhanat tie albumy zostanem radsej pri povodnej zostave krojoch a stuzkach na matovej gitare  Je mi do plaču

Kde začínajú a končia tvoje vety  Huh!
bodom - používaj aspoň bodky a čiarky, ak chceš niečo vyjadriť. Toto kto má čítať?  Bleee Žmurk

Jedno z "nezabudnuteľných" vystúpení Maťa Ďurindu:

Čo je schopný si pripraviť pre televízne kamery. Celý čas hrá na Fendra a na konci skladby si "neplánovane" vezme nejakú starú Diamantku a akože v tranze ju "neplánovane" rozmláti.  ?§!.
Veselé. :)
Zaznamenané

bodom
pravidelný návštevník

« Odpoveď #52 kedy: 10. Január , 2007, 00:36:47 »

to pitu
to uz je taky zlozvyk z icq to vis moderna doba
uz nikto pomaly nepouziva diakritiku (ale ako sa tak divam klobuk dolu ty mas setko jak ma byt) tak preco by mala byt daka interpukcia a vetna konstrukcia Bacha na vec kamo! ale ked cosi chcem nazacit bachnem to do druheho riadku  Som frajer
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #53 kedy: 10. Január , 2007, 00:49:26 »

bodom - možno je to zlozvyk - ale ber ohľad aj na druhých, ak teda máš záujem, aby čítali tvoje príspevky, nech majú nejakú formu a dajú sa čítať. Nehovorím teraz o diakritike.
Ale najhoršia je jedna veta na 10 riadkov a teraz sa z nej má niekto vysomáriť, čo k čomu patrí.
Nehovorím, že je to také zložité, nájsť si tam začiatky a konce, ale kto sa s tým má otravovať. Pritom stačí len málo - dávať čiarky a bodky. Žmurk
Zaznamenané

bodom
pravidelný návštevník

« Odpoveď #54 kedy: 10. Január , 2007, 00:56:48 »

V najbližšej dobe, ktorá sa začína týmto príspevkom, sa zo mna stáva Master of diakritika and interpuncia. Týmto by som sa chcel zároven aj ospravedlniť za útarpy spôsobené čitateľom tohoto fóra mojím neuvázenym...
No na diakritiku kaslem bo to by som pisal jeden pripevok hodinu, ale na tej interpunkcii a stavbe viet popracujem.
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #55 kedy: 10. Január , 2007, 00:59:33 »

V najbližšej dobe, ktorá sa začína týmto príspevkom, sa zo mna stáva Master of diakritika and interpuncia. Týmto by som sa chcel zároven aj ospravedlniť za útarpy spôsobené čitateľom tohoto fóra mojím neuvázenym...
No na diakritiku kaslem bo to by som pisal jeden pripevok hodinu, ale na tej interpunkcii a stavbe viet popracujem.

nie je možné..  ?§!.  Bravooo  Je to frajer  Som za vodou kámo  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #56 kedy: 10. Január , 2007, 01:14:00 »

...
Jedno z "nezabudnuteľných" vystúpení Maťa Ďurindu:

Čo je schopný si pripraviť pre televízne kamery. Celý čas hrá na Fendra a na konci skladby si "neplánovane" vezme nejakú starú Diamantku a akože v tranze ju "neplánovane" rozmláti.  ?§!.
Veselé. :)

A teraz kazdy za seba uprimne - je toto rocker alebo pozer ?

Zase treba uprimne povedat, ze to bolo jedno z najlepsich obdobii Tublatanky. Doba im priala, koncerovali v jednom kuse a bolo to na nich aj dost pocut. Ja som ich videl naposledy nazivo niekedy tesne pred Dubanovou smrtou a bolo to take nemastne-neslane-bezpohlavne. Videl som ich aj v TV niekedy potom a tiez to bolo take, akoby ta kapela vobec nehrala a neskusala a asi to tak nejak aj bude...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #57 kedy: 10. Január , 2007, 02:02:04 »

Ze ho rovno nezabasli za nicenie a pohrdanie produktami, pracou a vyskumom inzinierov CSSR.  Bavím sa skvele Preco neznicil Fender z prehniteho Zapadu?
« Posledná zmena: 10. Január , 2007, 02:06:28 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #58 kedy: 10. Január , 2007, 12:20:38 »

paci sa mi to video, ocividne im to tam slape, skoda ze vtedy som okolo amfiku chodil ako drobizg a drzal som sa za ruky s dalsimi drobizgami zo skolky.

pozerstvo alebo rockerstvo - normalne sa pri tomto videu neviem rozhodnut, podla mna oboje, urcite trochu viac pozerstva. ludia mu to ale ocividne uprimne zrali a skor prekusnem taketo pozerstvo ako ked dava niekto taketo finty v DK dubravka na 60 ludi z ktorych 50 o sebe nevie. v dnesnych dobach mam pocit ze je to uz iba o poze a rockerstvo je uz iba akysi nastroj ako sa predat.
a kazdy za seba uprimne - kto si obcas pred ludmi nezapozuje Žmurk ja som obcas lubil davat ksichty na rozbitych pankacov  Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #59 kedy: 10. Január , 2007, 12:42:22 »

To video sa dalo pozerat prve 2 minuty. Potom zacal s tym tlieskanim a nechal publikum 2 minuty dookola (Alebo az do konca songu? Uz neviem.) vykrikovat refren, presne toto vobec na koncerte vidiet nemusim.
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 50 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.095 sekund, 23 otázok.