Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Jan Kuckovsky KUBASSES

Started by Blondyn_, 16. Október , 2006, 23:59:58

misofg

Koláž. Tá žltá a zelená nemá chybu. :laugh: :laugh: ;D
Myslím že oproti tomu je modrá ešte v pohode.

zakky

to je nejaky photoshop abo tak :P

styrioci

cena za pracu u tychto vyrobcov zvikne byt niekde okolo 20-25k pripocitejte si ktomu kvalitny HW, drevo...a cena moze byt razom dvojnasobna  :whistle:

misofg

Ked už s tým spyros začal tak nech si nad tým môžete pomudovať a vy.

http://www.musicreport.sk/led-svetelne-polohove-znacky/

spyros

Quote from: misofg on 13. Jún , 2008, 21:17:04Ked už s tým spyros začal tak nech si nad tým môžete pomudovať a vy.

Ked tak nad tym uvazujem, tak som to uz kedysi videl na basgitare v Limp Bizkit. On to mal dozelena.

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

styrioci

Quote from: spyros on 13. Jún , 2008, 21:43:54Ked tak nad tym uvazujem, tak som to uz kedysi videl na basgitare v Limp Bizkit. On to mal dozelena.
aj do modra, cervena.. :)

zase, led inlay nie je ziadna prevratna novinka..ale je to taka imidofka, ked si vacsina isto povie, ze naco?..keby to bolo na vsetkych prazcoch a ukazovalo by to napr prstoklad, tak by to bolo uz celkom zaujimave  :)

misofg

Mimochodom na tom videu hraje Kučkovského syn. Na svoj vek mu to hraje perfektne.  :zdar:

spyros

Quote from: styrioci on 13. Jún , 2008, 21:47:19..keby to bolo na vsetkych prazcoch a ukazovalo by to napr prstoklad, tak by to bolo uz celkom zaujimave  :)

A co tak ledky na nechty, baterka do slipov a svietilo by to na zaklade dotyku so strunou? All rights left   :drink:
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

styrioci

Quote from: spyros on 13. Jún , 2008, 23:01:46
A co tak ledky na nechty, baterka do slipov a svietilo by to na zaklade dotyku so strunou? All rights left   :drink:

spytaj sa jana, mozno by ti spravil taky signature  :drink:

cutaj

toto Warwick a ine firmy uz robia niekolko rokov  :-9

Myrro

...osobne poznám Janka a aj som osobne testoval  všetky jeho basy...sú výborné...miro. Bývalí basák Bluecat

misofg

Basak od nas s kapely si dal postavit basu tak ako ja gitaru u Jana. A je viac než spokojny. Skvostna basa. Precision tvar sa mi nikdy nepacil ale tento sa mi paci prevelmi.

Inak viac tuto.  http://gitary.info/

kaolko

krasna kresba dreva.. kebyze aj ten krk ma taku nejaku tak je uplne ze 10/10 zvuk moze byt?  citit zmenu aj v kapele?

Branko

Chcel by som gitaru vidiet od tohto pana v takomto prevedeni.. :)

kaolko

Quote from: Branko on 28. December , 2009, 19:44:02
Chcel by som gitaru vidiet od tohto pana v takomto prevedeni.. :)

pochybujem ze ti spravi gitaru v tvare priblbeho smileika