Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 13:18:07
Strán: [1] 2 3 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Margot  (Prečítané 30799 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« kedy: 24. Marec , 2005, 13:59:48 »

Dovolim si zalozit novu temu lebo sa to uz rozobera zbytocne v inej teme. Stranka http://www.ua-andante.sk . Uz je tam toho viac odkedy som to naposledy videl. A vsimol som si chybu v nazve piesne v repertoari Margot namiesto breath je tam nreath. Nevadi, niesom puntickar ja len tak naokraj vramci nudy na internete. Stranka Prorocku by sa mala aktualizovat, aby tam bola uz nova spevacka a Schindlerka by bola uz len historiou kapely.
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #1 kedy: 24. Marec , 2005, 14:14:41 »

viktor, nikto nepovedal ze martina sa do prorocku nevrati
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Viktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #2 kedy: 24. Marec , 2005, 14:33:06 »

no zahrat si s nimi moze ale pochybujem o serioznom navrate do barovej kapely kde by spievala abbu a smokie.caka ju vlastna kariera - aj ked bolo by to pekne gesto keby sa kapela prorock stala jej doprovodnou kapelou na solovej kariere. ale skor si mylsim ze nie, ze sa veci vyvinu uplne inak. inac len tak na okraj som si vsimol ked otvorim zoznam.sk ze sa ponuka na drazbu jej bluzka, v reklame je vysmiata martina mavajuca rukou - no bodaj by sa nesmiala ked takto zaraba na naivnych fanusikoch. vsak ona by mohla predavat aj odstrihnute nechty.
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #3 kedy: 24. Marec , 2005, 14:45:01 »

ale k teme: Margot je super. Neni im co vytknut. Super hudobnici, zaroven aj spevaci. Perfektne spravene araznma, vokaly, vsetko na 1* :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #4 kedy: 24. Marec , 2005, 15:50:51 »

hej, je to pekne padle na hlavu. Ale momentalna davova psychoza ludi premoze a oni zato zacaluju strasne prachy. Ale ked uz sme u toho, tak tie peniaze idu na slobodu zvierat..aspon tak to tvrdia. Myslim ze stvcke tych 18 litrov chybat nebude. A finalisti shs nezarabaju momentalne vobec nic. Ved byvaju a stravuju ich oni, to im staci. Zarabat budu az potom ! No a bolo by fajn, kebyze s martinou hrali, ze by hravali akoze pod hlavickou Sindlerova (lebo to je uz MENO) a jej kapela by bol prorock. I ked katka vercimakova, co tam spieva teraz, je minimalne takisto dobra ako martina.,....uvidime
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
jurixon
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 80

« Odpoveď #5 kedy: 27. Marec , 2005, 21:28:57 »

Margot je uplne super. Mojim velkym snom je hrat v dievcenskej kapele...
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #6 kedy: 27. Marec , 2005, 23:35:30 »

jurixon: v dievcenskej kapele? sak staci kontaktovat typy a´la Alice Cooper, snad aj Bon Jovi helfne :)) :hairy
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
jurixon
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 80

« Odpoveď #7 kedy: 28. Marec , 2005, 14:02:26 »

Darthez: Myslel som v dievcenskej kapele a nie buzerantskej...
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #8 kedy: 28. Marec , 2005, 14:35:11 »

hehe. to je vlastne aj moj taky tajny zivotny sen. alebo byt manazerom roztlieskavaciek... hm. musim na sebe este pracovat:razz: inak, margot hraju pekne. akurat ze to uz nieje velmi dievcenska kapela. vsetko co z toho andante vypadne ze je zahadne dobre... ako to len robia.
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #9 kedy: 28. Marec , 2005, 15:22:32 »

no ja si svoje ucinkovanie v zenskej kapele asi neviem predstavit. z toho by vela hudobneho produktu nevyslo :))
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725

spanilá deva

« Odpoveď #10 kedy: 28. Marec , 2005, 23:55:42 »

No pomoc! To co tu je? Uz som zvedava na tie strely z chlapskej strany, ale nevadi, my budeme este lepsie/i, teda dufam...Žmurk Inac, co ma Martina spolocne s Margot?? Nahrala nam sice jeden vokal, ale inac nema nic spolocne s nasou hudobnou produkciou. To, co tu rozoberate patri skor do temy ""Habera hlada Superstar"", nemyslite? Viktor: Pocuj, ja som omylom vymazala mail s tvojim cislom, tak by si mi ho prosim mohol poslat este raz, dik. Alebo keby si zajtra dosiel na Silent duo do Aligaca, tak ti to cd mozem dat rovno tam... Este nieco, prosim, normalne napiste, co si myslite o tych povodnych skladbach na tej stranke, zaujima ma to.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #11 kedy: 29. Marec , 2005, 00:39:51 »

Zosiroka: Nechapem, preco je to zabalene ako *.rar - je kopec "PC analfabetov", ktori si to takto nedokazu vypocut. Takisto mi je zahadou, preco su to 192kbps mp3, rozdiel medzi 128-192 nerozozna 99% posluchacov, ani nema posluch, na ktorom to je poznat. Pritom rozdiel vo velkosti suborov je znacny. Naopak na tej spolocnej stranke su pod hlavickou "vysoka kvalita" subory 80kbps/22kHz, co povazujem za nepocuvatelny format. Diakritika v nazvoch suborov je najcastejsim zdrojom problemov so stahovanim. Konkretne: Pre Vas - je sympaticka drava odrhovacka. Ma to dobry zvuk, pocut, ze muzikanti su sikovni a kapela je zohrata. Patrim k posluchacom, ktorych texty vobec nezaujimaju a preto ich nepocuvam. Jedine kriterium pre mna je, ze ked uz tomu textu rozumiem, nech mi nevadi. A tento mi veru vadil, jednoduche rymy typu "Hola-hola, skola vola, hity same hrame, vam ich dame"... Vadi mi aj ten akoze "rap" (ak to mal byt rap), viac by ma bavilo, keby to bol bud viac rap alebo menej rap, ako to je. Trochu sa mi nepaci ten zaciatok sola, je to moc zasmodrchane, bud to zahrat technicky lepsie alebo vobec. Napriek vsetkemu to pocuvam uz niekolky raz po sebe a vlastne sa mi to ako celok celkom pozdava. Marna snaha sa mi lubi viac. Ale text je otrasny. Stengrovat je do pesnicky doslova "antislovo". Neznasam v slovenskych textoch, ked sa robia prizvuky na slovach ci slabikach, kde gramaticky nemaju byt. Povazujem to za neprofesionalitu, ktora sa bohuzial vyskytuje pomerne casto. "Mne toooooo nestaci..., Tak naco so mnou bojujeeees..." atd. Neviem, mozno sa mi to zda, ale cela nahravka na mna posobi kvalitnejsie, aj solo je lepsie... Tretia vec sa mi stiahnut nepodarila. V kazdom pripade mi to zneje ako kvalitna kapela a drzim palce :1:.
Zaznamenané
Viktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #12 kedy: 29. Marec , 2005, 09:00:54 »

Margot je podstránkou stránky umeleckej agentúry andante kde su vedla seba kapely prorock, margot a zmena mena, preto som tu spomenul aj ten prorock a martinu.Je to tam proste vsetko spolu poprepajane. Ja ked som to pocuval som si vsimal hudbu, basu,vokaly alebo sa zamyslel nad textom. Nestihol som si vsimat nedostatky, tak ich tam ani vela nieje to by som si to musel cele znova vypocut a hladat co mi vadi. Takze na prve pocutie som si nevsimol nejake extra vady, takze davam znamku 1- a nechavam slovo ostatnym clenom poroty. Mate stastie ze tu na fore nieje Habera.
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #13 kedy: 29. Marec , 2005, 12:01:48 »

Je cítiť aj na koncertoch vežký nepomer medzi skladbami prebratými a vlastými, prebraté robia dobrú náladu, majú drive a pri vlastných to úplne padne, aj keď sa snažíte a hráte o dušu. Nemajú proste v sebe taký náboj a ako Rasťo spomenul, veža krát sa tam vyskytujú v textoch pasáže, ktoré nejdú do ucha. Tak o hudbe niečo z môjho pohžadu - skladby Zima a Márna snaha pripomínajú trochu Red hot.. krížený viac s orchestrom Gustava Broma, tie melódie s textami by som priradil tomu orchestru. Pripomína mi to takú rock-pop muziku z čias socializmu, čo fungovala v rádiách. Aj keď zahraté je všetko dobre. Pre vás je miestami v podobnom duchu, dopĺňaný pasážami v štýle monumentálneho starého hardrocku až artrocku s ťažšie vnímatežnými melódiami pre moderné ucho poslucháča, v tomto duchu monumentálneho hardrocku sa nesie smutná Zostali sme sami, vedel by som si predstaviť, ako by to spieval Ozzy. Mám pocit, že nerobíte vôbec muziku pre dnešnú generáciu, resp. ani nie pre dnešnú, ale celkovo pre mladšiu aspoň duchom, je jedno z ktorej doby. Vám by sa hodil rockový image s dobrými melodickými pesničkami v štýle tých, čo hráte prebraté, tie vaše mi nejdú ani k vášmu veku ani k image. Kto robí tie veci?
Zaznamenané

katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725

spanilá deva

« Odpoveď #14 kedy: 29. Marec , 2005, 13:25:21 »

Zostali sme sami som v podstate vymyslela ja, Zimu vymyslel nas bubenik, Pre vas Zigo a aranz sme urobili ako kapela a Marnu snahu tiez. My sme v skladani vlastnych skladieb uplni novacikovia a urcite to je aj citit a tym, ze nikto z kapely nema vyhraneny vkus na jeden styl (okrem druhej gitaristky, ktora je zaryta metalistka:) ), ttak su tie skladby dost roznorode a v podstate ani nemame chut robit veci typu melodicky rock ako No name a pod., ktori to robia dobre, proste robime to, co nas bavi aj ked to moze posobit ako schyzofrenia... Rastis: Ja blondinka vobec nerozumiem o com hovoris v odseku ""Zosiroka"", ale myslm, ze vacsina ludi nemala problem so stiahnutim tych veci... alebo ano? Aspon ja som teda nemala...ehm... Ale som velmi rada, ze ste sem dali vase nazory, aspon viem, na com mame este lepsie popracovat.:)Stale sme len na zaciatku...
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.07 sekund, 22 otázok.