Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 12:41:22
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Margot  (Prečítané 30788 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725

spanilá deva

« Odpoveď #30 kedy: 26. Máj , 2005, 14:27:20 »

Jej, dakujeme.Danke odovzdam pochvalu na solo.Aj mne sa paci, co vymyslela...Ehm,druhy hlas som nahrala ja.Žmurk Na novej stranke este nie su nahodene fotecky, ale hadam uz coskoro,lebo nas webmaster sa uci na skusky, tak teraz nema moc cas.Ale to nie je az tak podsatne.
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #31 kedy: 26. Máj , 2005, 19:16:10 »

fotky su najpodstatnejsie:)
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #32 kedy: 27. Máj , 2005, 07:31:00 »

Nie je nič krajšie ako babenka s gitarou MŇAM. :wink
Zaznamenané

tatko fóra
Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #33 kedy: 27. Máj , 2005, 09:01:48 »

pozor ! guitman poziera dievcata s gitarami..ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááá. utekajte kade lahsie.
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast

guitman

« Odpoveď #34 kedy: 27. Máj , 2005, 10:44:57 »

Hlavne tie poliate čokoládou v obale s nápisom margot. HEHEHEHE Musím pochvážiť novú tvár stránky evidentene sa niekto musí nudiť po večeroch a hrá sa v programe od Macromedie. Pekné, prehžadné lahodiace oku. :klapping A muzička do pohody cool zostavička. Vravím gitaristky mám rád hlavne na večeru. :hips :cool:
Zaznamenané

tatko fóra
katarina
pravidelný návštevník

spanilá deva

« Odpoveď #35 kedy: 27. Máj , 2005, 12:57:12 »

To aby som uz nechodila domov neskoro v noci, lebo si budem musiet davat pozor na cihajuceho guitmana s vidlickou a nozikom v ruke a s obruskom pod krkom...:)) Pomooooc!
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #36 kedy: 27. Máj , 2005, 14:06:06 »

no,radsej mu to ulahci a nos so sebou kecup a nejaky dressing:-)
Zaznamenané

o-yep sro
guitman
otec
miestny štamgast

guitman

« Odpoveď #37 kedy: 27. Máj , 2005, 20:09:55 »

pistik teraz si ma dostal katka vidis co treba zrejme ma skusenosti s pojedanim metalistiek-gitaristiek mat taku nosim ju na rukách HEHE
Zaznamenané

tatko fóra
katarina
pravidelný návštevník

spanilá deva

« Odpoveď #38 kedy: 27. Máj , 2005, 20:15:31 »

Uf,uf.Esteze nie som cistokrvna metalistka...urcite ti teda nebudem chutit.Inac niekedy by sa zisiel niekto, kto by nosil na rukach nie mna, ale nasu aparaturu...Žmurk
Zaznamenané

guitman
otec
miestny štamgast

guitman

« Odpoveď #39 kedy: 27. Máj , 2005, 21:06:54 »

Tak toto bola cistá uprimná ženská vypočítavosť no dobre zoberiem aj ten Tvoj aparátik Ty na chrbte a aparatík na rukách HEHE čert a gitaristka :piercing Mimochodom nič osobné milujem ženy a gitaristky zvlášť...nemôžem si pomôcť ešte že žiadnu naživo nepoznám, len jednu skrachovanú s x deťmi skoda talentu...keď niekto nemá rozum...
Zaznamenané

tatko fóra
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #40 kedy: 27. Máj , 2005, 21:23:30 »

gitaristka metalistka :lovesong ale inac som takmer vegetarian nosenie aparatury je mnamko.na mna sa vzdy vsetci vykaslu.ale zatial sa to da.ked raz bude ten 8x10 a flaskova hlava tak neviem neviem...
Zaznamenané

o-yep sro
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #41 kedy: 27. Máj , 2005, 21:29:45 »

Citácia
Originally posted by guitman ...Musím pochvážiť novú tvár stránky evidentene sa niekto musí nudiť po večeroch a hrá sa v programe od Macromedie. Pekné, prehžadné lahodiace oku...
Uz som to raz spominal ale som to zase po sebe zmazal, nech nevyzeram, ze vsetko musim kritizovat. Ten Flash v ktorom je to cele spravene nefunguje seriozne. Pouzivam na prehliadanie stranok Mozillu (a zdaleka nie som taky sam) a odkazy pri nabehnuti mysou reaguju niekolko centimetrov inde, ako su umiestnene tlacitka. Na druhom kompe, kde mam anglicku Mozillu ide vsetko OK, takze mozno je chyba u mna. Je to vsak jedina flashova stranka, ktora mi robi problemy, takze by sa mohol skusit autor pozriet, ci nema niekde nejake chyby. Okrem toho, urcite nie som sam, koho odradi hudba na pozadi. A urcite nie som sam, kto ma bedne stale naplno a stisuje sa priamo softwarovo v prehravacoch. Potom je takato podzvucena stranka peklo na zemi. Hlavne ak sa zvuk sice da vypnut ale aj tak nadalej zostanu vsakovate neprijemne pazvuky nabehov a kliknuti mysou Smútim .
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #42 kedy: 27. Máj , 2005, 21:34:44 »

to musis mat na ich stranke fajny D´n B:-)
Zaznamenané

o-yep sro
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #43 kedy: 27. Máj , 2005, 22:16:05 »

rastis> mam ten isty problem. Toto sa ti bude pacit Žmurk
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #44 kedy: 27. Máj , 2005, 22:34:17 »

Uplnou nahodou akurat prepisujem svoj web, hlavne co do kompatibility s roznymi prehliadacmi, takze si mi s odkazom celkom sadol :).
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.074 sekund, 23 otázok.