donkaa
nováčik
Príspevkov: 7
|
|
« kedy: 22. November , 2006, 21:07:30 » |
|
zdravim potrebujem zohnať noty pre začiatočníkov v hre na gitaru... niečo jednoduché...a tak... prosím poraďte minejaké stránky kde sa dajú stiahnúť... alebo ak niečo také máte....a ak máte čas pošlite mi ich prosím na mail: Donkaa@azet.sk... vopred ďakujem... Naposledy upravil martinlm, : 22.11.2006 2006 21:32
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 22. November , 2006, 21:35:21 » |
|
Urcite chces noty a nie tabulatury?
Popularny je program Guitar Pro, v nom si mozes pozerat aj notovy zapis aj tabulatury, piesne do toho programu sa daju stiahnut z internetu, urcite ti niekto bude vediet poradit nejaky dobry zdroj.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 23. November , 2006, 00:01:10 » |
|
lol jaka husta, ze poslite mi ich na mail aspon bude obratom odoslana tvoja fotka?
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
ondro
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 23. November , 2006, 00:14:58 » |
|
Aj pri dobrej voli by asi nebolo odveci trochu pomoct pripadnym dobrovolnikom,ktori by sa odvazili zaslat daky ten mail,aspon objasnenim pojmu \"zaciatocnik\" v tvojom ponimani,pripadne do akeho stylu by mali zabiehat tie noty..chcelo by to klasiku,jazz...punk?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 23. November , 2006, 00:22:08 » |
|
Tu máš brate to foto, ale moc by som si nerobil zálusk, monka má iba 15r, ťa dojde jej tatko vylátať Skús si monka stiahnuť ten guitarpro 5, na stránke www.911tabs.com máš dosť tablatúr naň..... Alebo skús www.akordy.sk B) Vraj tam prispieva aj Ingwie Malmsteem
|
Malé, ale potešia
|
|
|
donkaa
nováčik
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 23. November , 2006, 17:02:40 » |
|
diky...ale to foto tu nemá čo robiť...prosím... nabudúce si to radšej odpustite...:huh:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
donkaa
nováčik
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 23. November , 2006, 17:03:46 » |
|
o foto sa ti postaral \"brmbolec\"...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
donkaa
nováčik
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 23. November , 2006, 17:04:38 » |
|
mne je to jedno... ja potrebujem úplne základy...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
donkaa
nováčik
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 23. November , 2006, 17:05:34 » |
|
a mimochodom som DONKAA a nie žiadna monka....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 23. November , 2006, 17:20:41 » |
|
donkaa napísal:mne je to jedno... ja potrebujem úplne základy... Tak skus si tu precitat o tabulaturach http://kytary.muzikant.cz/hrani/tablatury.htmS notami je to ovela tazsie, mohla by si mozo zvazit aj moznosti naucit sa ich v ZUS. Ale nie su nutnostou, zavisi to aj od toho, co chces hrat a na akej urovni.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
donkaa
nováčik
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 23. November , 2006, 17:22:45 » |
|
dík... pokúsim sa...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 23. November , 2006, 18:53:14 » |
|
donkaa napísal:diky...ale to foto tu nemá čo robiť...prosím... nabudúce si to radšej odpustite...:huh: Ale vsak pekna baba, ak si to ty Monka Inak tie tabulatury mozu byt pre uplny zaciatok dobry napad. Je to 6 ciar, ktore znazornuju struny a na tych ciarach su cisielka, ktore znazornuju cislo prazca, ktory treba na tej strune stlacit. Noty su samozrejme lepsie a presnejsie, ale vyzaduju aj ovela viac vsetkych tych teoretickych veci okolo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
donkaa
nováčik
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 25. November , 2006, 12:56:06 » |
|
JA SOM DONKAA....a nie žiadna MONKA.... to máte zase skade??? na tej foto som to ja.... díky...tak ja to budem skúšať...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 23. December , 2006, 16:47:42 » |
|
Urcite si zozen Guitar pro5 su tam uz aj realisticke zvuky nie len midi. Myslim ze staci aj demo.Poripade si stiahni cez nejake torrenty.Je aj torrent na nete s 30 000 skladbami do guitar pro.ja som tiez zaciatocnik a lepsou moznostozu ako sa ucit cez guitar pro uz iba hudobna skola.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 23. December , 2006, 16:59:09 » |
|
kua, inak dávnejšie som si všimol že guitar pro 3,4 a 5 nie sú úplne kompaktibilné. Niektoré pesničky robené na GP 3 robia problém v GP5...Niektoré tóny hrajú inak, hlavne u flanžoletov je to tuším pošahné...
|
|
|
Zaznamenané
|
Malé, ale potešia
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 23. December , 2006, 17:15:03 » |
|
no to sa stava
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marianguitar
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 29. Apríl , 2007, 15:50:51 » |
|
zdravim potrebujem zohna noty pre začiatočníkov v hre na gitaru... niečo jednoduché...a tak... prosím poraďte minejaké stránky kde sa dajú stiahnú... alebo ak niečo také máte....a ak máte čas polite mi ich prosím na mail: Donkaa@azet.sk... vopred ďakujem... Naposledy upravil martinlm, : 22.11.2006 2006 21:32 Viem, že to je už staršia tema a debata. Ale ak si výrazne nepokročila, pomôžem ti. Nejaké tie knížky pre začiatočníkov som aj napísal. Všetko samo grátis.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swyx
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 18. Júl , 2007, 01:19:59 » |
|
kde sa tie knizky daju zohnat???
|
|
|
Zaznamenané
|
------->>>Prechadzam na druhy ucet Damian
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 18. Júl , 2007, 12:43:49 » |
|
v Lidli
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 18. Júl , 2007, 12:55:39 » |
|
v Lidli
Tam kupujem len akostne vino, noty som tam este nehladal.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
swyx
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 18. Júl , 2007, 18:58:35 » |
|
to si robite srandu ze? v Lidli. Ci mate na mysli lidlmusic?
|
|
|
Zaznamenané
|
------->>>Prechadzam na druhy ucet Damian
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 18. Júl , 2007, 20:13:50 » |
|
bingo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 20. August , 2007, 20:46:59 » |
|
Akoze ucte sa vsetci tie noty, inak budete dosmrti hrat podla tabulatur alebo podla tohto:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 17. November , 2007, 16:10:52 » |
|
Akoze ucte sa vsetci tie noty, inak budete dosmrti hrat podla tabulatur alebo podla tohto: neviem co je zkle na hrani z tabulatur...podla mna je skor dolzitejsie cvicit stupnice a behy a tak ako nejake noty..je moderny svet..ludia si chcu vsetko zlachcovat
|
|
« Posledná zmena: 17. November , 2007, 16:11:17 od lacrosse »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Janči
okukávač
Príspevkov: 2
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 11. December , 2007, 18:05:22 » |
|
Mne celkom vyhovuje aj program Hendrix je síce trochu starší ale je uzasny. Noty skus hladat na Akordy.sk najdes tam ak akordy a taby
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sonkanemeckayova
okukávač
Príspevkov: 1
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 24. Október , 2010, 17:04:16 » |
|
zdravim potrebujem zohna noty pre začiatočníkov v hre na gitaru... niečo jednoduché...a tak... prosím poraďte minejaké stránky kde sa dajú stiahnú... alebo ak niečo také máte....a ak máte čas polite mi ich prosím na mail: sonkabonka22@azet.sk vopred ďakujem...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 24. Október , 2010, 20:33:30 » |
|
zdravim potrebujem zohna noty pre začiatočníkov v hre na gitaru... niečo jednoduché...a tak... prosím poraďte minejaké stránky kde sa dajú stiahnú... alebo ak niečo také máte....a ak máte čas polite mi ich prosím na mail: sonkabonka22@azet.sk vopred ďakujem... Na tejto stránke nájdeš kopec ľahkých nôt na gitaru, je tam všetko od začiatočníka až po pokročilého. http://www.classicalguitarschool.net/en/
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 28. Október , 2010, 09:17:58 » |
|
Akoze ucte sa vsetci tie noty, inak budete dosmrti hrat podla tabulatur alebo podla tohto: totok mosel vymyslet volajaky kokôt len
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|