Zvuk
|
|
« Odpoveď #780 kedy: 22. Marec , 2008, 19:52:50 » |
|
Este tu je velmi prijemna talianska progrockova vec. Pekne vyhravky, dobre zladene.
Hm...skoda takej kapely, ze v 70tych rokoch vydala len jeden album .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355
Fuck art, let's kill!!!
|
|
« Odpoveď #781 kedy: 23. Marec , 2008, 10:33:30 » |
|
KoRn - Blind Metallica - One KoRn - Another Brick In The Wall SlipKnoT - Before I Forget Divine Heresy - Bleed The Filth
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #782 kedy: 26. Marec , 2008, 17:39:25 » |
|
Steve Lukather - Ever Changing Times (2008) som ho dnes pocul prvy krat a hned som sa nan namotal...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #783 kedy: 26. Marec , 2008, 17:44:16 » |
|
Cely den dnes pocuvam The Bag Of Bones a to: Daemon In A Bottle - som z toho namako, naslapany rock so silnym refrenom a heavy metalovym koncom na zaver Lone Wolf - hlboky song s majestatnym riffom, ktory ako keby bol o mne I Remember Like It Happenned Yesterday - na zaver klasicky rock n roll na oddych, dobry rytmus, pesnicka ubehne rychlejsie nez poviete Svec
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #784 kedy: 27. Marec , 2008, 11:00:55 » |
|
cely Kansas je vyborny. Steve Lukather - Ever Changing Times - mozem uznat, skor stredne a pomalsie tempa, ale luke sa nezaprie svojym zmyslom pre melodiu a aranze. Fates Warning - Pararels Team - 11 George Michael - Older (ze jaky popiiik) A teraz pozoor: Palo Drapak 3 - na moje velke prekvapenie ozajstny heavymetalovy album s dvoma kopakmi, tvrdymi gitarami, solami (Slavo Repassky) ..... cele je to dobre, az na ten spev, no
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #785 kedy: 27. Marec , 2008, 19:45:29 » |
|
Accept - Midnight Mover AC/DC - Back in Black Deep Purple - Rush Guano Apes - No Speach Helloween - In the Middle of the Heartbeat
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #786 kedy: 28. Marec , 2008, 21:57:03 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Thrashers
náhodný pocestný
Príspevkov: 121
\m/ IBANEZ
|
|
« Odpoveď #787 kedy: 31. Marec , 2008, 16:10:10 » |
|
ja pocuvam momentalne stary dobry SLAYER...a new album Exodus je to ozaj narez
|
|
|
Zaznamenané
|
IBANEZ PRESTIGE RG1527-----IBANEZ RGA8----
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #788 kedy: 31. Marec , 2008, 16:25:36 » |
|
Dnes som "old",takže album : NICE - Rondo COLOSSEUM-Valentyne Suite AL DiMEOLA-Electric Rendevous BILLY COBHAM-Warning MAHAVISHNU ORCH.- The Inner Mounting Flame
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #789 kedy: 31. Marec , 2008, 16:28:29 » |
|
Phoenix - Transylvania (1981) -- rumunsky hardrock s folkovymi prvkami, rezka a prijemna vec, velmi zlepsi naladu
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #790 kedy: 01. Apríl , 2008, 09:16:49 » |
|
Phoenix - Transylvania (1981) -- rumunsky hardrock s folkovymi prvkami, rezka a prijemna vec, velmi zlepsi naladu Hladal som na Progarchives , ale taky album tam nemaju .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #791 kedy: 01. Apríl , 2008, 09:45:59 » |
|
The Flower Kings - The Sum Of No Evil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #792 kedy: 01. Apríl , 2008, 09:58:12 » |
|
tak ja som hned zrana odpalil Slayer - South of Heaven a nato Judas - Metal Messiah
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #793 kedy: 01. Apríl , 2008, 10:56:59 » |
|
Hladal som na Progarchives , ale taky album tam nemaju . Viem, nie je tam spomenuty, ale vysiel. Nahrali ho v zap. Nemecku v roku 1981.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #794 kedy: 01. Apríl , 2008, 15:04:44 » |
|
Phoenix - Transylvania (1981) -- rumunsky hardrock s folkovymi prvkami, rezka a prijemna vec, velmi zlepsi naladu dnes uz aj ja tak poriadne ... je morda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|