kubo63
|
|
« Odpoveď #3015 kedy: 17. Apríl , 2011, 15:58:35 » |
|
Cely tyzden spanielske kapelky
a vela dalsich.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #3016 kedy: 17. Apríl , 2011, 19:04:19 » |
|
♫ Čo znamená skratka RIP na hrobe Kulyho? Rest in, please.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #3018 kedy: 18. Apríl , 2011, 12:16:16 » |
|
beck bogert & appice plus blow by blow a wired od jeffa becka najlepsi gitarista
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sandmann
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180
When it's too loud, you are too old
|
|
« Odpoveď #3019 kedy: 22. Apríl , 2011, 18:37:17 » |
|
sakra stary Machine bol ppc Blood 4 Blood
|
|
|
Zaznamenané
|
Ibanez co ine? haha
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #3020 kedy: 23. Apríl , 2011, 22:47:24 » |
|
masaker inač nechapem prečo tak youtube zhoršuje kvalitu zvuku.. aj na 480p to zneje nahovno
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #3021 kedy: 26. Apríl , 2011, 09:08:31 » |
|
Dneska Alan Sorrenti a jeho prvy album Aria z roku 1972. Album znie na ten rok prekvapivo avantgardne, jeden z tych viac experimentalnejsich. Miestami mam pocit, ze tam po taliansky spieva Hammill.
|
|
« Posledná zmena: 26. Apríl , 2011, 09:09:01 od kubo63 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #3022 kedy: 26. Apríl , 2011, 11:16:33 » |
|
http://bandzone.cz/negeroJa som sa dnes brutálne zamiloval do tejto kapely...
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #3023 kedy: 26. Apríl , 2011, 12:24:49 » |
|
vcelku zaujimave.. odkial su nevies?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #3024 kedy: 26. Apríl , 2011, 12:37:31 » |
|
Parada, taky pretechnizovany Muse s psycho prvkami. Ale tieto reci su o pici, zial: NEUMÍME NIC, NEVÍME NIC, NIKDE JSME NEBYLI, NIC JSME NEVIDĚLI, NIKOHO NEZNÁME, NIKDO NÁS NEZNÁ, NEMÁME HUDEBNÍ SLUCH ANI TALENT, NEMÁME VŮLI A AMBICE / KONEC PŘÍBĚHU... ZAČÁTEK HUDBY... Napriek tomu, aku hudbu robia by mohli byt originalnejsi v kontexte toho textu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #3025 kedy: 26. Apríl , 2011, 13:40:15 » |
|
Parada, taky pretechnizovany Muse s psycho prvkami. Ale tieto reci su o pici, zial: NEUMÍME NIC, NEVÍME NIC, NIKDE JSME NEBYLI, NIC JSME NEVIDĚLI, NIKOHO NEZNÁME, NIKDO NÁS NEZNÁ, NEMÁME HUDEBNÍ SLUCH ANI TALENT, NEMÁME VŮLI A AMBICE / KONEC PŘÍBĚHU... ZAČÁTEK HUDBY... Napriek tomu, aku hudbu robia by mohli byt originalnejsi v kontexte toho textu. Ja by som povedal, že len proste majú v p*ci...a to je podla mna celkom správny prístup..hrajú si svoje a tých ostatných majú na háku :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #3026 kedy: 26. Apríl , 2011, 13:49:40 » |
|
Ja by som povedal, že len proste majú v p*ci...a to je podla mna celkom správny prístup..hrajú si svoje a tých ostatných majú na háku :-)
Mne je len luto, ze kazdy ma kazdeho na haku. Mozno aj to je dovod, preco sa tu tak mame napicu. Zas nechcem vypisovat, ze "mam kamaratov v USA", ale tam je to fakt ine... Tam si ludia radi zahraju aj spolu a nemaju tak v pici a na haku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #3027 kedy: 26. Apríl , 2011, 22:54:37 » |
|
Mne je len luto, ze kazdy ma kazdeho na haku. Mozno aj to je dovod, preco sa tu tak mame napicu. Zas nechcem vypisovat, ze "mam kamaratov v USA", ale tam je to fakt ine... Tam si ludia radi zahraju aj spolu a nemaju tak v pici a na haku. Ved aj oni si urcite radi spolu zahrajú :-D aj ja si rád zahrám s kýmkoľvek :-D Robia si svoje, a komunita, ktora ich pocuva ich pocuva...a ludia co tomu absolutne nebudu nikdy rozumiet, ich nikdy pocuvat nebudu (mainstreamove publikum), tak co? :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #3028 kedy: 26. Apríl , 2011, 23:02:11 » |
|
Ja som tomu pochopil tak, ze v profiloch kapiel vacsinou je kopu omacky typu "potom gitarista mato stretol na brigade juraja ktory v tej dobe zacinal na basu..." co je zbytocne lebo to nikto necita, tak ja som to tak pochopil, ze hudba je aj tak najdolezitejsia...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #3029 kedy: 26. Apríl , 2011, 23:46:19 » |
|
At je tak nebo tak, je to to najzaujimavejsie co som pocul na celej ceskoslovenskej scene od dob kedy som sa dostal harmony bay a divnym semenam...a to je asi tak tri roky ... takze som poteseny :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
|