Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Naj zazitky,humorne ci smutne

Started by , 06. December , 2006, 00:58:26

kaolko

najkrajsie PRS co som kedy videl :D:D:D  ale tak chalan vyzera ze ma v pucke, mohol si skusit uplatnit zaruku na to  ;D ze- hmm rano sa zobudim a ta gitara proste nehra, chytim ju do ruky a zrazu vidim ze je rozbita.. inak ta gitara je v takom stave ze vyzera ze ju majitel v navale zurivsoti jebol za krk telom o zem

mn

"Practice cures most tone issues" John Suhr

styrioci

Quote from: kaolko on 03. Január , 2010, 12:10:07
najkrajsie PRS co som kedy videl :D:D:D  ale tak chalan vyzera ze ma v pucke, mohol si skusit uplatnit zaruku na to  ;D ze- hmm rano sa zobudim a ta gitara proste nehra, chytim ju do ruky a zrazu vidim ze je rozbita.. inak ta gitara je v takom stave ze vyzera ze ju majitel v navale zurivsoti jebol za krk telom o zem
skor krkom o zem, ked vidim tu odstiepenu cast hlavy alebo niekto zase skusal byt frajer bez straplockov

proghopik

Kua, ma nestras takymi fotkami, snad takyto pohlad uz nezazijem, ked mi cosi dojde z USA po otvoreni case. Uz som to raz zazil na starom LP Custome, hoci to nebolo az take fatalne ako tento PRS. :uff:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Branko

Quote from: poprocker on 03. Január , 2010, 14:04:37
Kua, ma nestras takymi fotkami, snad takyto pohlad uz nezazijem, ked mi cosi dojde z USA po otvoreni case. Uz som to raz zazil na starom LP Custome, hoci to nebolo az take fatalne ako tento PRS. :uff:
Co sa stalo s tym Customom ? Ak to nie je tajomstvo...  :)

proghopik

Quote from: Branko on 03. Január , 2010, 14:13:35
Co sa stalo s tym Customom ? Ak to nie je tajomstvo...  :)

:'(
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Branko

proghopik

Quote from: Branko on 03. Január , 2010, 14:16:58
ouuu... a co si s tym robil potom ?

Klas mi to opravil akotak. Inak hrala fantasticky aj po tom headstock cracku, presne tak ako tie rocniky (70-74) zvyknu hrat. Nemalo to zrejme vobec vplyv na zvuk.

mn

Quote from: poprocker on 03. Január , 2010, 14:19:20
Klas mi to opravil akotak. Inak hrala fantasticky aj po tom headstock cracku, presne tak ako tie rocniky (70-74) zvyknu hrat. Nemalo to zrejme vobec vplyv na zvuk.

to ti prisiel taky zniceny nastroj, alebo som to nepochopil .. porozpravaj
"Practice cures most tone issues" John Suhr

proghopik

Quote from: mn on 03. Január , 2010, 14:37:20
to ti prisiel taky zniceny nastroj, alebo som to nepochopil .. porozpravaj

Dosiel uz taky. Bud to rozmlatili pocas prepravy alebo to uz bolo a ojebal ma seller tak, ze mi poslal starsie fotky. Bohvie...
U tychto starsich ciernych Customov si treba dat bacha, lebo kopa z nich mali headstock crack a boli refinishnute tak, ze to nevidiet.

yeah

Quote from: poprocker on 03. Január , 2010, 14:19:20
Jaky ukazkovy priklad alibizmu a sebaklamu  ;D

proghopik

yeah

Quote from: poprocker on 03. Január , 2010, 14:40:54
Preco? :-\
Len tak, ojebujem.

A nechaj svoj status ci co to je prepisat do vychodnarciny niekomu, lebo hento je strasny paskvil  ;D

proghopik

Quote from: Pablo Woozy on 03. Január , 2010, 14:42:30
Len tak, ojebujem.

A nechaj svoj status ci co to je prepisat do vychodnarciny niekomu, lebo hento je strasny paskvil  ;D

Tak mi to preloz teda.  ;D