Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
05. December , 2024, 03:29:33
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Nefunguje mi Wah GCB95  (Prečítané 3764 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Hosť
« Odpoveď #15 kedy: 16. December , 2006, 11:08:51 »

joe_yaanosheeck napísal:
Citácia
presne tak,moze sa to odpalit, maju to vo zvyku  IC,teda ak je tam nejaky opamp,co je takmer istota,pri opacnej polarite odide/mne zatial prepolovanie neprezil ziadny integrac a to som uz dost veci odpalil :) / ale netvrdim,ze to musi byt prave to,len treba zvazit vsetky moznosti
Ja som GCB ked som ho kupil/15 rokov/  X-krat prepoloval a nestalo sa mu nič.A takisto aj ine krabičky./bolo to sice len na kratku dobu,než som zistil,že nehra a prehodil polaritu./ Viac mi robil problem prepinač,ktory niekedy neprepol a wah ostal \"hluchy\".

Naposledy upravil rudy, : 16.12.2006 2006 11:14
Zaznamenané
Luk@s
pravidelný návštevník
Príspevkov: 299

« Odpoveď #16 kedy: 16. December , 2006, 16:17:11 »

No takže problém je vyriešený. Nakoniec wah je uplne v poriadku. Išlo fakt o kábel. Kábel čo mi ide z komba do gitary mal stereo jack a preto to nešlo.(vysvetlil mi to elektrikar, ja to neviem odborne vysvetliť) Takže som vymenil tie dva káble a už to ide tak veselo vahujem:)  Vďaka Milos1
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #17 kedy: 16. December , 2006, 16:28:51 »

V skutocnosti Ti ide kabel z gitary do komba a mat tam stereo jack je teda docela hustota, nie ? Ak Ti nepripadlo divne, ze ho tam mas (respektive si o tom ani nevedel), asi nepotrebujes patrat po vysvetleniach, preco to nehralo Žmurk

Sorry za neskryvany sarkazmus :)
Zaznamenané
Luk@s
pravidelný návštevník
Príspevkov: 299

« Odpoveď #18 kedy: 16. December , 2006, 17:24:02 »

Nevedel som že tam je stereo jack, je to totiž podomácky spravená šnúra mojím fotrom. Som nevedel že stereo jack môže niečo pokaziť.
Zaznamenané

Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.09 sekund, 22 otázok.