Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Dream Theater-Train of thoughts

Started by , 11. Január , 2004, 14:01:57

Majo Fero

Baby vedia, co je dobre. Ale DT to asi nebude. :)

Kaco

A.J., presne to iste robim aj ja vo vsetkych podnikoch. Z casu na cas si pustim stream of consciousness aj dva,tri-krat po sebe :) Btw, ty si z trencina? Nepoznas Maja Fera? Predava v aquariuse...

guitman

Martin a typni si kto je Marian1 HEHE Svet je tak maličký,že MAJO
tatko fóra

stagemaster

Kaco, odkial si, ze poznas Maja?
www.facebook.com/coloredpeoplemusic
www.bandzone.cz/coloredpeople
www.bandzone.cz/10dance

A.J.

my sme velka trencianska hudobnicka rodina:)kazdy pozna kazdeho:)

guitman

kaco je z Bánoviec ja ho poznám už dlho ale len cez net na forum moc čas nemá a chodí občasne
tatko fóra

Majo Fero

Ahoj Kaco, pozname sa? :cool: Ja som Majo Fero. :))

@ntonios

Ludia je to fantasticky album... pacia sa mi vsetky songy... ale najoblubenejsia je In The Name Of God... Uzasne solovanie... struktura pesnicky... fakt spica!

iMbUS

ToT je rozhodne nagitarovejsi a najtvrdsi album....nasup
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

MageZ

Mam celkom rad ten album, prijemna ma prekvapilo, ze tie veci funguju aj na zivo. :)

Kruspe

mno tymto albumom som zacal ked som sa dostal k celej diskografii DT,je totalne perfektny a vdaka nemu som mal chut pokracovat dalej aj s dalsimi cd a teraz uz nemozem prestat...a nevadi mi to ;)   este by to chcelo mat hustejsi skill , aby som si aj mohol zahrat co chcem :woohoo:  od Johnyho
... all life is future to past ...

A.J.

MageZ napísal:
QuoteMam celkom rad ten album, prijemna ma prekvapilo, ze tie veci funguju aj na zivo. :)

doslova nazivo..neuveritelne,jak im to slape live..urcite je to najviac heavy album spolu s niektorymi songami zo six degrees

midnightstranger

Ja z tohto albumu tiez nie som dosrany a tiez sa mi moc nepaci. Je tvrdy, to ano, ale na moj vkus az moc vypiplany a strojovy.:pinch:
Quote from: Progrocker on 15. August , 2007, 00:27:32
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. ;)

guitman

je to strojovo našlapané a dokonalé milujem stream off nemá to chybu je to zverina.Nepáči sa mi to milujem to!
Páčia sa mi iné veci.Taký Satri,Morse,Gilbert ale toto je ako jazda 280 v porsche človeku sa to nepáči ale ten adrenalín idem si hneď dať dávku.sorry Satri :evil:
tatko fóra

iMbUS

kua majo, si ma navnadil, vies ze aj ja :) 280 v porsche je super vystihnute :)
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212