Ja ti poradim CryBaby535Q. Mam ho doma, je to najvyssia seria noznych wahov od Dunlopu. Drahsie a kvalitnejsie su uz len rackove. Inak Satch, pouziva ho aj Satriani. rastis: reagoval som na Jurar_T: ""Ved to kombo modeluje 10 ci kolko aparatov, musis tam najst jeden co sa akoze snazi zniet ako mesa.""
7259;
Originally posted by dr.karpathorky ...reagoval som na Jurar_T...
Viem, ja tiez
Ked je rec o tych Dunlopoch, pozeral som u Muzikerov, ze tych roznych modelov je docela dost aj v rozdielnych cenach. Cim to ? Su rozne zvukovo alebo iba vybavenim (dalsie fuzzy a pod.) alebo iba mechanickym prevedenim ? Satch - kamos ma ten wah od Vox a co som si ho skusal, je perfektny.
7260;vyborny koncertik. mozem povedat, ze uz standartne. mne setlist vobec nevadi, pocuvatelne veci v neotrepanom aranzma. na slovensku myslim ani nemate konkurenciu... a teraz, ked chodis s tou raketou uz toboz
mne akurat to aligatorove hopsa-hejsa publikum lezie na nervy. najradsej by som si tu muziku vypocul niekde v klude na sposob cafe studio alebo tak... urcite daj vediet o dalsich koncertoch!
7261;pozrem skusim kupim napisem...ale prave do muzikeru to pojdem kupovat..podla mna dobry shop a ceny su tiez fajnucke...no najradsej by som bol keby to bol ten vox lebo nech to je nejak zosinchrozinovane...a kombo je super tak pedal snad nebude ini:)
7262;knopfler neni clapton. clapton je nudny a ma nudny strakac. knopfler tou prstovou hrou naozaj prinasa nieco nove. a konkretne v tom sultans of swing aj celkom slusne rychle uhral... ale fakt, kralom lyrickeho sola nie-tvrdej-muziky je knopfler... to len tolko som musel este k starej teme napisat
7263;krst v bratislavskom Pekle, dátum 22.4.
7264;Iggy, myslim ze aj Clapton aj Knopfler ma nieco doseba. Nehraju uplne podobne, ale obaja hraju skvelo. Inak aj Clapton hrava semtam prstami.
7265;Ponuku Dunlop CryBaby si pozri na ich stranke. Maju to tam celkom dobre spravene. Ja mam skusenosti s 95 (standart), 535 a 535Q.
7266;Chlapi, chcelo by to zapúzdriť do nejakého plechového kejsu pripojeného na signálovú zem, lebo v tom máte hodne brumu ... holt základ pre kvalitný zvuk bez rušenia je tieniť, čo sa len dá. Najlepšie je, keď sa to napája stabilizovaným a tvrdo filtrovaným napätím, potom je výstup krásne čistý, bez vrčania. Ono nielen dobrá schéma, ale aj dobré napájanie robia rozdiel medzi amatérskym a profi zvukom. Býva to často kameňom úrazu amatérskych konštrukcií kopírujúcich nejakú fajnovú vec, keď sa maník čuduje, prečo mu trebárs zosík nehrá ako má, a pritom má hodnoty a zapojenie presne ako originál ... až na napájací zdroj. Alebo to vrčia single na gitare?
7267;Mám Wah aj na mojom efekte Boss VF-1, sžúbil som, že spravím recenziu, ale zatiaž som všetky možnosti ani nemal kedy poriadne vyskúšať. Ani Wah, aj ten má viac a vežmi dobrých nastavení. Ak plánuješ kúpiť do budúcna drahší a dobrý multiefekt, tak samostatný Wah ani nebudeš potrebovať, len treba všetko samozrejme dobre vyskúšať.
7268;Podža ukážky sa mi zdalo, že pri zvuku cez speaker sa šum nepridal, ostala tam taká istá intenzita brumu, ako predtým, dokonca ten brum chytil aspoň príjemnejšiu farbu na ucho - tožko nevadil.
7269;Veru ano. Nehra zlozito, ale ma uzasny feeling, presny opak k dnesnym vyumelkovanym rovnakoznejucim gitaristom. Ma podla mna najlepsi zvuk zo vsetkych Stratocaster pouzivatelov. Hlavne na albumoch ako Medlle, Dark Side Of The Moon, Wish You were here a Animals. (1971-1977)
7270;spravne Pitu, sum robi prave ten marshall crepmaster, ktory mam ako booster (od zajtra uz mesa
) mozem nahrat zvuk toho boostra so stiahnutym volume potakom na gitare. brum? predsa monitor
ked som to nahraval, tak gitara bola tak 1m od zapnuteho monitora cez single som to nenahraval buduci tyzden robim jemne upravy na druhom vyrobku, budem ho testovat regulovatelnym laboratornym zdrojom (poziciam od suseda)
7271;ano tiez ho mam rad ako skladatela a gitaristu. Feeling ma krasny, krasne sola nenarocne a ked to hra nazivo s tymy bombastickymi aranzma tak to je fakt sila.
7272;no grexu vela ludi nema rado....podla mna ale nespieva az tak zle...ma taky rockovy drive. Miso kovalcik hra pekne, paci sa mi jeho hra.
7273;Pitu - ja co som pocul viacero wahov z multiefektov, nikdy ma nepresvedcili. Zakladnym problemom 99% z nich bolo to, ze boli v efektovom retazciu napevno zaradovane az za skreslenim, pritom v 99% v praxi sa kvakadlo zapaja rovno za gitaru. Vo zvuku je to znacny rozdiel, nehovorim, ze jedno je horsie ako druhe, ale zneje to inac. Mne kvakadlo za skreslenim nevyhovuje a pokial sa neda v multiefekte prekonfigurovat, nema pre mna zmysel...
7274;
Originally posted by dr.karpathorky Ponuku Dunlop CryBaby si pozri na ich stranke. Maju to tam celkom dobre spravene. Ja mam skusenosti s 95 (standart), 535 a 535Q.
... no hej, vsimol som si ze ponuku maju siroku. Zaujimal som sa skorej, ci ma niekto take skusenosti, ze vie, v com je rozdiel medzi modelom za 7 litrov a 3 litre. Ci hraju nejak uplne inac, alebo maju len rozdielny pocet cudlikov, alebo menej lesklu povrchovku. Lebo pamatam si doby, ked tolko modelov nemali...
7275;to som chcel akurat napisat ze ten brum co je naziactku robi monitor....staci ho vypnut na tych par sekund nahravania a je to okej
7276;Greksa má danosť - má vysoký hlas a vo výške poriadne chrapžavý, niekomu to môže stačiť k rockovému prejavu, niekomu nie. Zas na druhej strane spieva absolútne bez citu, fádne, priam odflákne väčšinu pesničiek, často dosť falošne, v nižších a stredných polohách (v ktorých je väčšina pesničiek) nemá hlas, silu spraví len zachrapčaním. Neviem, kto ho obsadzuje do muzikálov, videl som ho v Kleopatre a bieda, len vzduch bez spevu išiel z mikrofónu. Mám rád chrapláky aj čisté hlasy (ja spadám skôr sem), vysoké aj nízke, ale v prvom rade spevák musí vedieť spievať a podať skladbu. Moje mužské spevácke vzory sú jasné - Farnham, Coverdale, Hughes, Mercury, John Cowan, Kiske, Gillan, Dickinson... ale aj napr. Cocker ... Typy Miklu neznášam. Aj keď dokáže prichrapčať, spev a podanie to nenahradí. Podobný prípad je u mňa Greksa, aj keď spieva určite lepšie ako Mikla, ktorý spievať vôbec nevie.
7277;"U neho plati heslo: ""v jednoduchosti je sila"" a je to tak. Este plus ten feeling. Bomba. K tomu stratogasteru: myslim, ze zo starych nahravok toho obdobia urcite jeden z najlepsich.